Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4382 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חלונות 7? תריץ חיפוש "BLUETOOTH". משם תוכל למצוא את הקישוריות ומשהו שנקרא בלוטות' קונקשן אסיסטנט שאולי יעזור לך. יש עוד דרכים, אבל אני לא זוכר אותם כרגע. אאל"ט דרך devices and printers מלוח הבקרה.

אם זה לא חלונות 7, אין לי מושג כל כך...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

רית'ם אנד בלוז העלה נקודה חשובה...

אם אנחנו עדין מדברים על העכבר שבכותרת, אני לא רואה שום אינדיקציה לכך שהוא עובד בתקן בלוטות' (בילבלת אותי אם השאלה שלך שאמרה שיש במחשב עצמו BT), אלא תקן אלחוט אחר.

ולכן, תזדקק בכל זאת לדונגל שהגיע איתו. אין דרך לעקוף את הענין למיטב ידיעתי.

פורסם

מצטרף למחנה העכברים+מקלדות החוטיים.

לא מצליח להבין בשביל מה צריך לסבול מכל המגבלות של האלחוטי (סוללות, הפרעות RF, אבטחה מגוחכת, עכבר יכול ללכת לאיבוד בקלות).

החוט לא מפריע לי.

ובאופן גורף אני מעדיף פתרון חוטי בכל מקום בו זה אפשרי ולא פוגע בשימושיות.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

עכשיו שאתה אומר את זה (ועוד אחד או שניים כבר קודם), אין, שכנעתם אותי ואת כולנו...:?

תן לי ולמי שכמוני להחליט מה נוח לי ועם אילו חסרונות ויתרונות להתמודד ולקבל.

יש פעמים שאני מעדיף להשתמש בעכבר אלחוטי, ובמצבים מסויימים אני מחבר במקום אחד חוטי.

השרשור הזה לא נועד כדי לדון מה עדיף, אלא לעזור לחבר פורום בבעיה שהוא ניתקל בה.

פורסם

לא נוח חוטי.

שני מסכים, שתי זוגות של אוזניות, כבלים של המקלדת והעכבר, דפים וציוד משרדי.

אם אפשר לצמצם בכמות החוטים אז למה לא?

פורסם
ובתנאי שהעכבר שיש ברשותך תומך BLUETOOTH (כמו העכבר שפירסמתי בדף הקודם).

יש לי חלונות 8.1, העכבר הוא זה שבכותרת הראשית 705M - יש לו טכנולוגייה אחרת ממה שאני יודע אבל זה עדיין עובד על BLUETOOTH לא?

Opel Adam S 2017

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תלוי מה השימושים שלך. גיימרים כבדים, אנשי תוכנות גרפיקה ושרטוט יעדיפו עכבר חוטי. לעבודות משרדיות אחרות או סתם גלישה בפרצוף ספר ואתה צינור, אין צורך בעכבר סופר מדוייק עם מהירות תגובה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
יש לי חלונות 8.1, העכבר הוא זה שבכותרת הראשית 705M - יש לו טכנולוגייה אחרת ממה שאני יודע אבל זה עדיין עובד על BLUETOOTH לא?

הסתכל נא על הודעה #35 שלי.

העכבר עובד על תקן אלחוטי "ייחודי" ללוג'יטק. ולא בתקן BT (למרות שטווח התדרים דומה).

פורסם

אני עברתי מעכבר מייקרוסופט חוטי ללוג'יטק M185. הלוג'יטק עולה על המייקרוסופט החוטי בכל פרמטר, ואני ממליץ עליו בחום.

:turn-l:
פורסם

מצטער, לא מכיר את חלונות 8 בכלל. גם לא מעוניין להכיר, האמת. אני מאמין שכל מערכת הפעלה שנייה של מיקרוסופט היא מערכת טובה, אבל ה-8 על ניגזרותיה היא מערכת הפעלה ראשונה, לא שנייה...

נראה לי שאני נשאר עם ה-7 עד שיצא ה-9.

פורסם

טוב מהייאוש והמיאוס נזכרתי שבן דוד שלי נמצא בארה"ב אז ביקשתי שיזמין לי G700S ברגע שהוא מגיע...נשברתי.

ה M705 לבנתיים עובד טוב אבל לא חלק כמו ה MX518 שהיה לי שהוא פשוט היה גן עדן (CSS סבלו ממני המון)

נ.ב - ברווז

הוינדוס 8 מעולה ועדיף מאוד על ה 7, אני כלל לא מבין מדוע משמיצים את המערכת הפעלה הזו, נוחה מהירה ועובדת מצויין (מלבד הצבע הסגול הווינדוסי שמביא לי שיעמום ואין אונות)

Opel Adam S 2017

פורסם

ועל כל תגובה טובה כלפיו אני שומע 5 גרועות. לא תודה, אני אמשיך להמתין.

• תוכן חדש...