Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4362 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לפני כשלושה חודשיים התחדשתי ברכב חדש, הרכבתי עליו את כל הציוד ועשיתי בנייה בקורות[עם העזרה שלכם!]

סט קומפוננט:

Morel Elate 6 - 3way

עכשיו לפני שבועיים בערך, מיד אחד של הקוממפנט לא עבד - בעיה בחיבורים נגעתי במגעים עבד לכמה זמן ושוב הפסיק לעבוד ,עכשיו שבק חיים.

לשאלה שלי,

מעוניין להחליף שני מידים, אני עובד בצורה פסיבית , האם אפשרי להחליף מיד של חברה אחרת ולעבוד איתו בצורה פסיבית בקומפנט של מורל?

ואם כן איזה מיד מומלץ לעבוד עם סט קומפפנט כזה[יש לי כבר בנייה מוכנה צריך לקחת בחשבון שהמידים החדשים יתאימו בגודל]

לשתף אותכם שתראו איך זה נראה [בניה ראשונה שלי לא הכי מקצועית

:wink:

:

עומק:

kxjugwrjmnen.jpg

בניה:

wyjodmhzcjxm.jpg

סופי:

tnmu3o3tzn1y.jpg

תודה מראש על העזרה!

פורסם

לפני שאתה רץ להחליף, שווה לבדוק שהבעיה באמת בדרייבר.

מעבר לזה, דרייברים של מורל ניתנים לתיקון בארץ, ולרוב זה פתרון זול יותר מהחלפה בדרייבר אחר באותה רמה.

נ.ב.

לא הראית את הבניות של המידים :-D

מתחדשת*

פורסם
לפני שאתה רץ להחליף, שווה לבדוק שהבעיה באמת בדרייבר.

מעבר לזה, דרייברים של מורל ניתנים לתיקון בארץ, ולרוב זה פתרון זול יותר מהחלפה בדרייבר אחר באותה רמה.

נ.ב.

לא הראית את הבניות של המידים :-D

הבעיה היא במגעים בחוט חשמל שעובר ברמקול,איך יודע? - שהצמדתי את החוט בתוך המיד הוא עבד ושהרפתי אותו הוא הפסיק לעבוד.

שמתי לתקופה איזולירבן שיעבוד , ועכשיו הוא הפסיק , משהו במגעים האם מורל יכולים לתקן את זה?

חחחחחחח הצחקת אותי תאכלס צודק,את הבניה הכנתי ממין חצי תיבה עם Mdf פשוט והלכתי לרפד - לא בנייה מפיבר[כי עומק כבר היה לי לרמקול], הרבה הזהירו אותי מהתוצאה שיכולה להיות אבל יצא לדעתי ממש יפה. והעלות היתה רק הריפוד.

פורסם

אין צורך לצטט הודעה מעליך, ברור לי אתה עונה.

יש מספר מקומות בארץ בהם ניתן לבצע תיקון שנשמע די פשוט, מומלץ לבצע חיפוש בפורום.

מתחדשת*

פורסם

התמונות לא ברורות, וקצת חבל, בכל אופן אני נותן שאפו ענק לכל מי שמתעסק עם בניות בעצמו.

לעניין האלמנטים, צור קשר עם מורל הם יתקנו את האלמנטים.

SCANSPEAK

• תוכן חדש...