Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4396 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשעה טובה אחותי ובעלה מחפשים להחליף את האימפרזה הקיימת (04') לטובת רכב חדש ועזרתכם נרדשת.

כמו שציינתי בכותרת הם מחפשים רכב כביש שטח מהקצת יותר רציניים כדוגמת הפורסטר ולא ג'יפ מדרכות.

הדרישות שלהם הן כאלו :

1. צריך להסיע בנוחות שני מבוגרים, שני כיסאות בטיחות, כלבה גדולה וציוד גלישה (סביר להניח שפשוט יהיה על גגון).

2. כיום הם מוציאים על האימפרזה בסביבות ה-35K בשנה, עדיפות להיצמד כמה שיותר לסכום הזה. (סכום הכולל ביטוחים, דלק, תיקונים וטסט)

3. בגלל שהבעל גולש קייט סרף יש עדיפות לרכב בעל יכולת עבירות קצת יותר מהרגיל, אין צורך בלנד רובר אבל שידע להתמודד עם שטח.

4. התקציב כאמור הוא 100K, מן הסתם כמה שיותר חדש עדיף.

5. צריכת דלק - כיום האימפרזה עושה אחד לעשר, יש סיכוי למצוא רכב שטח שצורך פחות?

6. הם רוצים להחזיק ברכב לכמה שיותר זמן, הם מדברים על עשר שנים, תקנו אותי אם אני טועה, לי זה נראה המון.

היש חיה כזאת?

תודה.

פורסם

שינסה למצוא גרנד ויטרה משנת 2006 ומעלה.

יכולת שטח טובה מאוד ואמינות יפנית.

רק תשים לב לאקזמפלרים שנשחטו בשטח.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

גם ראב 4 מהדור היוצא יכול להיות אפשרות חביבה.

10 שנים זה באמת דיי הרבה זמן אבל אני מכיר לא מעט אנשים כולל המשפחה שלי שהחזיקו ברכב 10 שנים ואף יותר.

פורסם

הגראנד ויטרה לא תהיה צפופה? שוב אני מזכיר שהשאיפה היא חדש ככל הניתן (שנתון 2011 פלוס)

מישהו מחזיק בפורסטר או ראב4 ויכול לשתף עלויות שוטפות? צריכת דלק?

פורסם

ב-100K ניתן לרכוש ויטרה צעירה למדי, נכתב על 2006 - בתקציב שלך תוכל לרכוש אחת צעירה משמעותית, רק שים לב למנוע 2400 ולא 2000 (בדגמים המוקדמים).

הרכב מוצלח מאוד, אמין, מאובזר (עור, קסנון, סאנרופ, מפתח חכם והרשימה עוד ארוכה).

אצלנו נכנסים חמישה מבוגרים על בסיס כמעט יומיומי ברכב, ללא צפיפות יוצאת דופן, כך ששני הורים עם ילדיהם וציודם יכנסו שם בקלות.

לגבי אפשרויות שטח אני לא יכול לעזור לך, הרכב שלי לא יוצא מגזרת תל אביב - אבל השמועות מדברות על הילוך כוח אמיתי ויכולות שטח שעולות על מתחריו.

תצרוכת דלק של 1-10 לא תמצא באף אחד מהג'יפונים בסגמנט, יותר לכיוון ה 1-8 בנהיגה משולבת (כשהרוב עירוני).

ראב4 מקביל לויטרה שתוכל לרכוש יהיה מהגרסה הבסיסית העירומה ואם תרצה אבזור נוסף, תאלץ לרדת בשנתון.

בהצלחה,

אלי.

פורסם (נערך)
הגראנד ויטרה לא תהיה צפופה? שוב אני מזכיר שהשאיפה היא חדש ככל הניתן (שנתון 2011 פלוס)

מישהו מחזיק בפורסטר או ראב4 ויכול לשתף עלויות שוטפות? צריכת דלק?

כן.

ראב 4 שנת 2007 עם 180 אלף ק"מ, יד ראשונה שטופלה עד היום רק במרכזי.

לא סגור על מחירי הטיפולים, אם תרצה מאוחר יותר אני היה בבית ויש לי שם הכל כולל מחירים.

אך לגבי תקלות שהם מעבר לטיפולים היה עד היום אך ורק סליל כרית אוויר (1500 ש"ח).

צריכת דלק משולבת 1ל-9.7-10, בדיקה בתידלוק.

בסה"כ רכב חמוד, מרווח יחסית, באג'ז מאוד גדול ונוח להעמסה (פתח גדול ובדיוק בגובה הנכון)

לדעתי זה רכב מאוד נוח בעבור משפחה, גם אני עם שני כסאות תינוק מאחור.

הרכב משרת את אמא שלי (עקב מכירת הרכב שלי יוצא לי לנסוע בוא לא מעט) והיא מאוד מאוד מרוצה.

מה שאני פחות אוהב ברכב זה שהו קופצני, אם זה מתלים נוקשים ואם זה דוושת גז מאוד רגישה שכל נגיעה קטנה מוציאה אותך מהמקום בקפיצה, צריך להתרגל ולעבוד עם רגש.

לי זה מרגיש שסחר לרכב הזה עוד קצת מסה (אולי זה בגלל שאני יורד מלנד קרוזר).

זה לא רכב שטח.

אבל הוא מספיק בהחלט עבור משפחה שאוהבת טבע, אגב בדיונות הוא מפתיעה.

עריכה אחרונה על ידי פלג_
פורסם

הגרד ויטארה טוב בשטח טכני מהפורסטר, אבל בשבילים ובמיוחד בכל הקשור בכביש, הפורסטר מתעלה עליו. גם האאוטבק הוא אופציה לא רעה בכלל.

פורסם

תודה לכולם על התגובות.

אז האופציות כרגע שעומדות מולי הינן: פורסטר, אאוטבק(למרות שאני בספק, אחותי לא סובלת סטיישן), ראב4 בשנתון נמוך וגראנד ויטרה.

בחתך מחירים שבדקתי ביד2 מצאתי גם את הייטי והקשקאי. האם הם באותה הרמה כמו הרכבים מעלה ?

פורסם

שלום, לגבי הקשקאי היא בין המכוניות הטובות שנסעתי אליהן בכביש יש להן מנוע חזק והיא נוחה מאוד.

ירדנו איתה לשטח ברמה קלה-בינונית כבר בבינונית היה לה קשה ואבל אחלה אוטו.

רועי

• תוכן חדש...