Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש חוף מומלץ בכנרת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4378 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן. אני וזוגתי חפצים בלנפוש בכינרת בסופש הבא, באוהל.

אני מחפש חוף מומלץ. חשוב שתהיה פרטיות אם אפשרי, מקום ללא נחשים למיניהם, אם ישנה אפשרות של קירבה למסעדות - מה טוב.

אציין שרק הסעיף של הנחשים בגדר חובה, על כל השאר אפשר להתפשר במידת הצורך.

אשמח לקבל המלצות וטיפים.

תודה.

עריכה אחרונה על ידי Smiro
פורסם

אכן אף אחד לא יכול להתחייב על מקום בלי נחשים, אבל מניסיון (ואני נמצא ה-מ-ו-ן בכנרת), הם לא מגיעים לחופים שיש בהם הרבה אנשים.

עד היום פגשתי אותם רק במקומות שקטים מאדם.

גופרה אחלה חוף.

בעיקרון אם אין דרישות מיוחדות (חשמל וכאלה), אז יש הרבה מאוד חופים שהם אחלה. החופש הגדול התחיל וזה אומר שהכנרת מתחילה להתמלא עכשיו בצעירים שעושים הרבה בלאגן, אבל בד"כ הם מתנקזים לחופים מסויימים (לבנון-חלוקים, דוגית, החוף העירוני וכו').

יש לך מסעדות בצד של טבריה, ויש גם ליד החוף של כפר נחום.

אם אתם בעניין של בשרים, יש את ה"מושבוצ" ברמות (בצד המזרחי של הכנרת).

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

מצטרף להמלצה על גופרה - חוף שאסור להכניס אליו רמקולים גדולים, ואסור להשמיע מוזיקה חזקה, בפועל - באמת שקט, משפחות ואנשים סבבה.

יש גישה מעולה למים, ואפשר להעמיד את הרכב ממש קרוב למקום הלינה (מרחק של מטרים, יש רק תחימה עם בולי עץ גדולים בין מתחם הלינה לחניה/שביל גישה).

לא רחוק יש את מסעדת מרינדו שהיא בסדר גמור.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

גופרה נשמע מעניין. אנחנו נגיע ללא רמקולים כך שזה לא בעיה מבחינתנו. אם זה מקום למשפחות וכו גם טוב, שיהיה קצת שקט.

פורסם

לא מכיר את חוף גופרה אבל אם האנשים פה אומרים שהחוף עם יותר משפחות מאשר צעירים אז קפוץ על זה.

אני נוסע מסביב לכנרת ביום יום,גם בערב.אתה ממש לא רוצה להיות על אותו החוף עם צעירים ובני דודים בעיקר.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

האמת לא מסכים. יצא לי להיות בסוף הרמדאן בשנה שעברה בחוף (עם חברים) שכולו היה עמוס עד 0 מקום - בערבים. אנחנו היינו הלא ערבים היחידים שם ואחכ הצטרפו עוד 2 קבוצות (בדקנו). האמת שהיה ממש סבבה ולא נתקלנו בשום בעיה והיה כיף.

אבל כמובן שעם זוגתי אני מעדיף להיות בחוף עם פרטיות וכמה שפחות רעש. במובן הזה חוף גופרה נשמע מתאים.

פורסם

אם אתה מחפש רוגע, שירותי חוף טובים, שקט וניקיון אני ממליץ על חוף כרי דשא, מול הכניסה לקיבוץ חוקוק, חוף איכותי מאוד, נקי ומתאים למשפחות, לא ניתן להכניס מערכות קריוקי ודברים כאלו.

גם גופרה חוף מאוד מומלץ, באופן כללי אם אתה מחפש חופים כדי לבלות עם בת הזוג אז עדיף שתתמקד בחופים שמוגדרים כחופי משפחות, אם לא אז קח בחשבון שהשעון מעורר שלך ב6 וחצי יהיה משהו בסגנון בגשם נרטב של עופר לוי...

mercdes-benz E350,jaguar xj, audi a3 sortback, seat leon 1.8tsi. gmc sonoma 92- my sweets

פורסם

יש סיבה שקוראים לחוף גופרה חוף גופרה. והסיבה היא... גופרית!

באמצע החוף יש מן בריכה מלאה במי ג׳יפה מסריחים כמו ביצים רקובות. לפני כמה שנים הגענו לשם בלילה ושמנו את האוהל בטעות בסמוך לבריכה המצחינה הזאת. הכל היה בסדר עד הבוקר. התעורננו לריח של ביצים סרוחות בתוך האוהל, משהו מזעזע.

בקיצור, אם אתה מגיע לגופרה שים לב לבריכת הג׳יפה ולכיוון הרוח.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מצטרף לצביקה, הגענו לגופרה אחרי נסיעה מעייפת בשלוש בבוקר, התמקמנו מהר ובבוקר התעוררנו מהריח וגילינו שהתמקמנו על הבריכה בדיוק :-( העברנו הכל בחמש בבוקר הריח בלתי נסבל באותו איזור, אבל מרחק של 20-25 מטר כבר לא מפריע. חוף נחמד, שהיה שקט אפילו בפסח (לצורך השוואה, לבנון הרגיש כמו מסיבת טבע עם 400 מוזיקה בסגנונות שונים והמון המון אנשים)

• תוכן חדש...