Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4408 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מדליק אותו, עולה מסך שרשום עליו את הדגם והגירסא, אחריו עולה אנימציה, ואז המסך נתקע על סמל סמסונג מהבהב.

פעם שעברה שזה קרה, איפסו לי את המכשיר, הייתי ב2 מעבדות בחולון והם אמרו לי שהם כבר לא מתעסקים עם פלאפון כזה. יש לכם המלצה למעבדה/טכנאי/בן של שכנים שיוכל להעיף מבט? נמצא בחולון, עובד בעיקר בתל אביב.

מה שחשוב לי בפלאפון זה היומן (שפעם הפלאפון שאל אותי אם להסתנכרן עם המייל, אמרתי לו שכן, אבל בדקתי היום במייל ולא היה שום סינכרון), היה לי שם פירוט של ימי העבודה שלי.

פורסם

אני מאמין שיומן שמור על הזיכרון הפנימי. אבל אולי בכל מקרה, האם הוא שמור על כרטיס זיכרון חיצוני (במידה וקיים כמובן). תנסה לבדוק שם.

אני ירושלמי, אז זה קצת אחר מבחינת המלצה, או אפשרות לעזור לך פיזית. תציץ כאן, זה לא מסובך כלכך. אני אשמח להדריך אותך בעזרת TEAMVIEW, ויחד נבצע את המשימה :D

If you can dream of something, you can achieve it

הייתי עם הגברת, אני חושב שאם הייתי מזכיר את המילים ״רכב״/״פורום״/״ניקוי״ הייתי ישן בספה או בטרקלין ;)
פורסם

יש רוט למכשיר?

אתה יכול לנסות את מזלך בלהעלות אותו לריקברי מוד, לעשות Mount ל/data ולהעתיק את המידע למחשב (לוח שנה או מה שחשוב לך..).

אחר כך איפוס פשוט (Factory reset) אמור לפתור את בעיית הבוט.

פורסם

אפשר לנסות להתקין Samsung KIES, לתת למכשיר להיות במצב שה"סמסונג" מהבהב ולראות האם התוכנה מזהה אותו, אם כן תוכל לשלוף בעזרתה אנשי קשר / לוח שנה / תמונות / הודעות ואולי פספסתי משהו.

בכל מקרה כפי ש-BeBest ציין בצדק Factory Reset יפתור את הבעיה, אין צורך במעבדה לשם כך, זה בסה"כ עניין של ללחוץ על כפתור הווליום למעלה, כפתור הבית וההדלקה, ומשם לבחור Factory Reset.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

טוב עשיתי פקטורי ריסט, עלה לי הטלפון, חלק מהאפליקציות שהיו לי עדיין שם, התמונות גם שם.

היומן התעדכן שבועיים וחצי אחורה בערך, הוא אמור להמשיך להתעדכן עוד עם הזמן? יש דרך לשחזר?

אגב, לפני הפקטורי ריסט עשיתי את הדאטא\מאונט או בק אפ.

פורסם

מה שמסונכרן עם גוגל כנראה ישתחזר, אנשי קשר / אירועי לוח שנה

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אם עשית דטא מאונט אתה יכול לעיין בתיקיות, אולי נשמר משהו

הייתי עם הגברת, אני חושב שאם הייתי מזכיר את המילים ״רכב״/״פורום״/״ניקוי״ הייתי ישן בספה או בטרקלין ;)
פורסם

תסנכרן בין המייל לגלקסי, בעזרת sync בהגדרות.

שמח שהכל עובד!

• תוכן חדש...