Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4334 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עכשיו אני נזכר שזה קרה לי אחרי שעליתי על איזה במפר וקיבלתי מכה למטה , ויום למחרת התחלתי לשמוע נקישות בהעברת הילוכים , לא משהו חזק וגם לא מראשון לשני זה רק או משלישי לרביעי או מרביעי לחמישי.. יש קשר?

פורסם

סבבה אחליף שמן גיר ללא תוסף , ואכן אני נוסע הרבה בתוך העיר...

דרך אגב קניתי את האוטו לפני 4 חודשים לאחר שהוחלף בו כבר קלאץ שבוע לפני שקניתי אותו , אני עשיתי לו רק טיפול 90 עכשיו לא במוסך מורשה כי זה יקר לאללה ..

קניתי אותו ב 42 אלף , מקווה שזה ישתלם לי , בנתיים הדלק זה כן משתלם..

פורסם

אם אני אעשה איפוס לגיר זה יעזור? לפני 4 חודשים החליפו קלאצ חדש ובהתחלה זה לא היה , כאילו זה התחיל רק לפני חודש..

פורסם

heziavi,

אתה מרים את הרגל מהגז בזמן החלפת ההילוך או שאתה משאיר אותה קבוע?

האיפוס לגיר יגרום להחלפת הילוכים פחות מורגשת, אך הוא לא עוזר אם אתה משאיר את הרגל קבוע על הגז בזמן החלפת הילוך-אתה פשוט ממשיך לשחוק את הקלאץ' יותר מהר.

פורסם

הצעה ידידותית - אם אתה בהרצליה עם 20 דקות פנויות אתה מוזמן ליצור קשר.

מאחר ואני כנראה מהבודדים שכן אוהבים את הרכב הזה אין לי בעיה לעשות איתך סיבוב

ולראות האם אתה יכול לשפר משהו בצורת הנהיגה שלך.

[CENTER] [/CENTER]

פורסם

אין בעיה ... אבל אני רב עם כל הטויוטות האלו בירושלים.. זמיר + יחזקאל ובניו .. כל אחד מחרטט לך משהו אחר , אולי איפוס מערכת הפעלה אוליי משהו אחר..

אם אתה אוהב את הרכב הזה , תרגיע אותי אם הכול בסדר וזהו , אני נוסע מראשון לשני עובר חלק משני לשלשי או מרביעי לחמישי לסרוגין יש נקישה מעצבנת כזאת , וזה לא שהרכב קופץ או משהו... האם זה נורמלי?

פורסם

בקיצור שמתי לב שזה רק מהילוך שלישי לרביעי.. טוב התקשרתי שוב לטויוטה יחזקאל ובניו , מעבירים אותי שוב למנהל עבודה ששוב אומר לי שאם זה היה קשור לקלאצ זה היה לי בכל הילוך , וזה קשור לסינכורנייז ואין מה לעשות , מומלץ להחליף שמן גיר עם תוסף .. האמת הוא דיי מעצבן אותי , אגש לזמיר בגבעת שאול ..

למישהו יש עוד הצעות?

פורסם

טוב.. אז אמרו לי במוסך המרכזי של טויוטה שזה סינכונייז בגיר ואין מה לעשות .. זה רק החלפת גיר .. הנקישות זה רק בין הילוך שלישי לרביעי...

• תוכן חדש...