Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חידוש דרכון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3684 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב. הדרכון שלי פג תוקף. נכנסתי לאתר משרד הפנים ומשהו לא ברור לי:

http://www.piba.gov.il/Subject/RegistryAndPassports/Passport/Pages/InnovationPassportToAdult.aspx

מצד אחד רשום ש

על מבקש השירות להגיע באופן אישי ללשכת רשות האוכלוסין ומצד שני, למטה, רשומות הוראות למי שמעונין לבצע זאת דרך האינטרנט.

האם תוכלו בבקשה להסביר לי?

כמו כן - האם המעבר לביומטרי הוא בלתי הפיך? חובה?

אם לא - האם כדאי לבצע אותו או לעשות/לחדש דרכון במתכונת הישנה?

תודה.

פורסם

אפשרי לעשות חידוש דרכון גם דרך האינטרנט זה יותר זול.

אני אישית קפצתי למשרד הפנים בקריית הממשלה מול עזריאלי בת"א יש שם עמדה כמו באינטרנט

שילמתי באשראי הכנסתי הכול למעטפה וקיבלתי לאחר מכן בדואר דרכון חדש.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

למרות שעקרונית אין בעיה לעשות את זה בדואר (עשיתי את זה כמה פעמים וזה עבד יופי), כרגע אני הייתי נזהר מהאופציה הזו בגלל הבעיות הרבות שקורות לאחרונה מדי יום בדואר ישראל - ידידה שלי שלחה את הדרכון ואחרי חודש הוא עדיין לא הגיע למשרד הפנים בגלל שביתות/עיכובים בדואר. שווה להגיע למשרד הפנים באופן אישי, בעיקר אם יש שם עמדת שירות עצמי כמו שיש בת"א.

לא חייב לעבור לביומטרי, ולמרות שזה יותר זול מדרכון רגיל אני הייתי נמנע בשלב זה מדרכון/ת"ז ביומטריים משיקולי אבטחה. דבר נוסף, מעבר לביומטרי מחייב הליכה באופן אישי למשרד הפנים על מנת להצטלם בתמונה ביומטרית.

פורסם

לא חייב ביומטרי (ואם תלך ללשכה עשויים להפעיל עליך לחץ כבד - אל תכנע אם אתה לא מעוניין בביומטרי).

אפשר לשלם באינטרנט ולמלא את הטפסים באינטרנט, למסור בלשכה ולקבל דרכון בדואר הביתה.

:turn-l:
פורסם

לפני שבועיים אח שלי הקטן חידש דרכון,מילאנו טפסים ושילמנו הכל באינטרנט,

בכל מקרה צריך לגשת למשרד הפנים אתה תצטרך לתת להם תמונות עדכניות,פשוט אתה חוסך את כל התור אתה נותן לפקידה

והיא מעבירה את זה הלאה.

Vw Polo GTI

פורסם
כמו כן - האם המעבר לביומטרי הוא בלתי הפיך? חובה?

בלתי הפיך אלא אם כן במשרד הפנים יחליטו שה"פיילוט" לא הצליח ויגנזו את המאגר.

כלומר בלתי הפיך מהצד שלך.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

לפני שבוע מילאתי את הטפסים באינטרנט עבור אשתי (מדהים - זה פעל רק עם אקספלורר ישן על מחשב עם XP, המערכת לא ידעה להתמודד עם אקספלורר 10/11). ביום ב' היא מסרה את הדרכון בעמדת השירות העצמי במשרד הפנים - ואנחנו ממתינים לדואר.

מצד שני - ביום רביעי שלחתי דואר רשום בתוך חיפה, היום בדקתי במעקב ומצאתי כי נמסר ליעדו ביום חמישי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בכל מקרה צריך לגשת למשרד הפנים אתה תצטרך לתת להם תמונות עדכניות,פשוט אתה חוסך את כל התור אתה נותן לפקידה

והיא מעבירה את זה הלאה.

בן כמה היה אח שלך כשהוצא הדרכון המוחלף? נראה לי שרק מי שמחדש דרכון מתקופת היותו קטין, צריך לספק תמונות עדכניות. לא?

:idea:
פורסם

בכל מקרה צריך לספק תמונות עדכניות.

עם הדרכון הישן היו לאשתי צרות צרורות - מאז הצילום היא הפחיתה במשקלך כ-20 ק"ג, וכל פקיד גבולות באירופה וגם בנתב"ג חשד שהדרכון מזויף. באיזה שלב הגשת הדרכון לוות ה בהערה על הפחתת משקל.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
מדהים - זה פעל רק עם אקספלורר ישן על מחשב עם XP, המערכת לא ידעה להתמודד עם אקספלורר 10/11

מענין שחלק מהמשרדים הממשלתיים (ביטוח לאומי לדוגמה) כבר מתמודדים עם דפדפנים חדישים יותר ושונים מהאקספלורר.

אגב, לדעתי אם היית מכניס את האתר ל- Compatibility List, הוא היה עובד גם עם IE10/11.

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

לא הבנתי,

אני יכול לנסוע ללשכה ולבצע חידוש דרכון עבור אשתי ללא נוכחותה?

וכנ"ל לגבי ילדים- אני צריך להנפיק להם דרכונים ראשונים-

הם צריכים להיות נוכחים?

Gn'f'R

פורסם

והיא מעבירה את זה הלאה.

בדיוק, שלמתי דרך האינטרנט עולה גם קצת פחות מאשר במשרד עצמו.

הורדתי טפסים מלאתי וחתמתי, הוספתי שתי תמונות עדכניות.

הגעתי למשרד הפנים תפסתי פקידה פנויה אמרתי לה יש לי כאן טפסים וכו', אמרה תן לי ודהרתי לכיוון האופק.

אחרי כמה ימים הדוור הביא לי את הדרכון הבייתה.

• תוכן חדש...