Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פג'ו 208 1.2 רובוטית.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4436 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

יש למישהו הדגם הנ"ל? אם כן, מה אתם אומרים עליו? מחפש מישהו שבאמת נוסע ברכב הנ"ל יום יום ולא מי שקרא מבחן דרכים ויצטט לי אותו.:-D

כמובן, יותר מכל מעניין אותי נושא הגיר הרובוטי השנוי במחלוקת...

תודה!

פורסם

גירים רובוטיים הם עניין של טעם. יש כאלה שמסתדרים איתם מצויין - ויש כאלה שלא מוכנים להתקרב. אפילו המסקנות במבחני הדרכים (שבוצעו על אותה מכונית בדיוק) היא שונות בתכלית ממבחן למבחן.

לכן - אין מנוס מהתנסות אישית, לך תבצע נסיעת מבחן ותחליט אם הרכב מתאים לך.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אישית לא אהבתי בכלל, הגיר הרובוטי כרגע לדעתי הכי טוב הוא הdsg מבחינת נוחות אך האמינות מוטלת בספק, הגיר השני הכי טוב לדעתי הוא של פורד, קצת מקרטע מידי פעם אך אני נהנה ממנו.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

לא מת על גירים רובוטיים אבל כן הייתי מנסה ללכת בכל זאת על ידני. 208 קיבלה אחלה ביקורות עם המנוע הזה בגרסת גיר רגיל.

פורסם
לא מת על גירים רובוטיים אבל כן הייתי מנסה ללכת בכל זאת על ידני. 208 קיבלה אחלה ביקורות עם המנוע הזה בגרסת גיר רגיל.

לצערי, אישתי לא מסתדרת עם ידני, כמו הרבה נשים פה בארץ (מעניין למה הן פחות מפונקות באירופה :shock:). תקופת הליסינג של פיאסטה מתקרבת לסיומה וזה זמן להתחיל לחשוב על מחליפה הולמת בלי לחרוג יותר מידיי בתקציב.

פורסם

רק סיבוב על הרכב יוכל לברר לך אם מתאים או לא גיר רובוטי זה עניין של טעם.

אגב שתדע הידנית מוצעת במבצע כרגע ב76 ככה שלא ישחטו אותך!

פורסם

ה-208 הרובוטית חדשה יחסית בארץ, אז לא פלא שהיא לא ממש תפסה (עדיין...).

אני לא נהגתי ב-208 הרובוטית אבל כן נהגתי ב-301 הרובוטית שמצוידת בשילוב דומה (לדעתי אפילו זהה), וזה לא מציאה גדולה. למה לא ללכת על הדבר האמיתי ולרכוש את הגרסה האוטומטית?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

חסכון בדלק?

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...