Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4430 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

ברשותי קיה פורטה 2011, המתזים חדלו מלעבוד בצורה תקינה ומוציאים זרם חלש בלבד שלחומר ניקוי. חשדתי בסתימה בראשי המתזים ופרקתי אותם לניקוי באמצעות מסיר אבןלקומקומים. בבדיקה שערכתי, לאחר ניקוי, על ראשי המתזים באמצעות חיבורם לצינור גינה– ההתזה שלהם תקינה לחלוטין. לאחר חיבור לצינורות באוטו, הבעיה עודנה קיימת, זרםחלש מאוד של חומר ניקוי.

החשוד הבא הוא מיכל המים של המתזים, אין לי עניין בלפרק אותו (ידרושפירוקים של הרבה דברים אחרים), מה עלי לעשות ?

כשאני נותן פיקים קצרים במשיכת המוט בהגה, יוצאים קצת מים בהתזה חלשהלחלק התחתון של השמשה אך במשיכה ארוכה והמשכית יוצא זרם מאוד חלש שאף לא מגיעלשמשה.

לעזרתכם אודה !

פורסם
שלום רב,

ברשותי קיה פורטה 2011, המתזים חדלו מלעבוד בצורה תקינה ומוציאים זרם חלש בלבד שלחומר ניקוי. חשדתי בסתימה בראשי המתזים ופרקתי אותם לניקוי באמצעות מסיר אבןלקומקומים. בבדיקה שערכתי, לאחר ניקוי, על ראשי המתזים באמצעות חיבורם לצינור גינה– ההתזה שלהם תקינה לחלוטין. לאחר חיבור לצינורות באוטו, הבעיה עודנה קיימת, זרםחלש מאוד של חומר ניקוי.

החשוד הבא הוא מיכל המים של המתזים, אין לי עניין בלפרק אותו (ידרושפירוקים של הרבה דברים אחרים), מה עלי לעשות ?

כשאני נותן פיקים קצרים במשיכת המוט בהגה, יוצאים קצת מים בהתזה חלשהלחלק התחתון של השמשה אך במשיכה ארוכה והמשכית יוצא זרם מאוד חלש שאף לא מגיעלשמשה.

לעזרתכם אודה !

גם לי הייתה את הבעיה הזו והיא נפתרה בצורה הבאה :

קח בקבוק חצי ליטר מפלסטיק, שפוך לבפנים רבע כוס נוזל כלים פריי

רבע כוס אלכהול רפואי רצוי 70 אחוז , רבע כוס נוזל שמשות (הכחול )

תערבב במים תשפוך למיכל באוטו ותמלא על זה מים רגילים עד הסוף.

מבטיח לך עד שתסיים את המיכל תפתח לך הסתימה .

גולף V5 2.3 שנת 2001

פיג'ו 206 1.4 שנת 2006

נוכחי SEAT IBIZA 1.0TSI 2016

פורסם

הוסף מעט חומץ רגיל למי המתזים אמור לשחרר את האבנית שהצטברה במיכל המים

אם יש באפשרותך לאסוף מים ממזגן השתמש בהם ולא תהיה אבנית יותר (ד''א גם מים מזוקקים לא מייצרים אבנית )

פורסם

אתי היה מקרה שלכלוך פשוט חסם את פתח היניקה של המשאבה.

פירוק וניקיון עזרו לפתרון הבעיה.

מאז שמתי במיכל 1cc של נוזל מרוכז לניקוי והסרת אבנית

הזרם? אחלה. אך לאחר כניסה לעולם הדיטיילינג אני נמנע מכך..

M-TECH E46

פורסם

בדקת שכל הצינורות שלמים ואין דליפה איפשהו בדרך מהמיכל למתזים?

התופעה שתיארת מתאימה בול למה שראיתי באוטו הקודם כשהיתה דליפה בצינור שמעביר את הנוזל למתזים. פתחתי מכסה מנוע ושמתי לב שהבידוד של מכסה המנוע היה רטוב. בעצם המשאבה דחפה את הנוזל כמו שצריך, אבל רובו פשוט נשפך לפני שהגיע למתזים עצמם. החלפת מחבר פלסטיק שבור שעולה 10 אגורות פתרה את הבעיה.

• תוכן חדש...