Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4417 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

יש לי יונדאי ולוסטר ואני רוצה לעשות צביעה לטמבון הקד' עם פלסטידיפ

רק שאני לא סגור אי הכי יפה לצבוע

אני מעלה 3 תמונות ואני אשמח למלצות מה הכי יפה

תודה

482838_530414753667289_809263539_n.jpg

557831_3338830969737_1133006790_n.jpg

1779153_10152266057964483_183063171_n.jpg

מומחה

פורסם

מבחינתי ? השמאלי . נותן מראה אגריסיבי לרכב.

Seat Leon FR 2014 Stage 2 Veloster Turbo 2014 Black - sold Polo GTI 2012 BLACK Stage 2 - sold White Pontiac Solstice 2007 - sold

פורסם

הימני ביותר, מזכיר ניסאן GTR ונראה הכי טוב על הרכב.

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם
האמצעי כמובן ללא מכסה המנוע.

+1. גם אני חושב שהאמצעי נראה הכי טוב. אם לא, אז הימני. השמאלי מכוער ומוגזם לטעמי (אבל מעניין איך זה יכול לצאת אם לא צובעים גם את הפס ניקל והסמל).

פורסם

הימני, כמו אצלי ברכב (רק שאני עשיתי אצל בעל מקצוע ולא עם פלסטי דיפ).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

מתנצל על הבורות, מה זה פלסטידיפ?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

ברוך הבא לכדור הארץ... :wink:

פלסטידיפ זה צבע (ממש זול ונגיש לכולם) שמרוסס על הרכב בכמה שכבות ולאחר שהוא מתייבש הוא הופך לשכבה כמו מדבקה

שניתן לקלף בקלות בלי חשש ובלי פגיעה בצבע ברגע שרוצים לחזור לצבע המקורי או לשנות לצבע אחר.

כמובן שהצבע עמיד בשטיפות, גשם, שמש וכו׳.

פורסם
ברוך הבא לכדור הארץ... :wink:

פלסטידיפ זה צבע (ממש זול ונגיש לכולם) שמרוסס על הרכב בכמה שכבות ולאחר שהוא מתייבש הוא הופך לשכבה כמו מדבקה

שניתן לקלף בקלות בלי חשש ובלי פגיעה בצבע ברגע שרוצים לחזור לצבע המקורי או לשנות לצבע אחר.

כמובן שהצבע עמיד בשטיפות, גשם, שמש וכו׳.

קצת הגזמתה עם הממש זול, 100 שקל זה לא כל כך זול לפחית ספרי, אך בגלל שזה חומר מיוחד, ולא עוד סתם ספרי צבע רגיל, אז העלות היא בהתאם.

פורסם

כמו כל דבר בחיים - זול זה יחסי.

קח את אותו טמבון שהבחור רוצה לצבוע ולך תברר מה יצא יותר זול,

פחח שיעשה לך את הצביעה או שתי פחיות של פלסטידיפ.

כנ״ל לגבי צביעת ג׳אנטים.

פורסם
כמו כל דבר בחיים - זול זה יחסי.

קח את אותו טמבון שהבחור רוצה לצבוע ולך תברר מה יצא יותר זול,

פחח שיעשה לך את הצביעה או שתי פחיות של פלסטידיפ.

כנ״ל לגבי צביעת ג׳אנטים.

תאמין לי גם אם תיתן לפחח לעשות לך עבודת פלסטידיפ במקום ספרי צבע רגיל הוא יקח לך אפילו יותר כסף.

הפלסטידיפ הזה מאפשר לאנשים פרטים לצבוע חלקי רכב שהם חוששים לצבוע אותם עם צבע רגיל, מחשש שלא יצא טוב או שיגרמו לנזק.

ועם הספרי הזה הם יודעים שגם אם לא יצא טוב, או לא ניראה להם, הם תמיד יכולים פשוט לקלף את זה ולהחזיר הכל לקדמותו מבלי לגרום לנזק.

ואם לחזור לעניין של זול או לא, אז ניראה לי שהרבה יותר זול לקנות ספרי צבע המתאים לרכב מאשר לקנות ספרי פלסטידיפ.

אבל בכל זאת המחיר של הפלסטידיפ הוא דיי נוח ביחס לתועלת שהוא יכול לתת.

ואני יכול להגיד מנסיון אישי שבפחית ספרי אחת יש כמות שמספיקה למכסא מנוע שלם של רכב לאחר כמה שכבות טובות.

• תוכן חדש...