Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4434 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש משפחתית קטנה, נוחה, חסכונית, איכותית להורים+שני ילדים.

התקציב הוא לא פונקציה

מחפשים רכב טוב.

הצעות? המלצות?

תודה

פורסם

אני יודע על מה לא הייתי הולך, על האופל בגלל שהוא יקר יחסית למחיר אפשר לקבל איבזורים יותר טובים (גלאי רוורס , מערכת סאונד משופרת) , סיאט לא עושה לי את מבחינת העיצוב , נשאר הטיוטה אוריס (לא מכיר אולי התכונת ליאריס ?) והקיה סיד ששווה בדיקה

פורסם

ידוע שבסיאט ליאון יש בעיות עם הגיר האוטומטי. אתה לא רוצה את זה, מדובר בתיקונים כבדים ויקרים, מכיר מחבר שלי.

אופל אסטרה צורכת הרבה דלק. חבל.

פורסם
ידוע שבסיאט ליאון יש בעיות עם הגיר האוטומטי. אתה לא רוצה את זה, מדובר בתיקונים כבדים ויקרים, מכיר מחבר שלי.

אופל אסטרה צורכת הרבה דלק. חבל.

בלאון אין שום בעיה עם הגיר האוטומטי מלבד הבעיות המוכרות והידועות של ה-DSG וכולן מטופלות באחריות היבואן.

אם התקציב הוא לא פונקציה אני מניח שמדובר על רכב חדש.

בלאון החדשות אין שום בעיה עם הגיר ובמקרה הכי גרוע ישנה אחריות.

פורסם

מהדרישות שלך הייתי הולך על האוריס, אפילו האוריס הייבריד.

רכב משפחתי אמין וקטן כמו שביקשת וחסכוני מאוד!

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

אם כבר אוריס, אז בחר בגירסת ההייבריד שתהיה הכי חסכונית. החיסרון של האוריס הוא מרחב צפוף יחסית לנוסעים מאחור. הסיאט לאון טובה מאד אף היא ושנייה בחסכון אחרי האוריס. הסיד מצויינת, אך פחות חסכונית מהשתיים שהוזכרו, לידיעתך הסיד מוצעת במבצע ״חבר״ במחיר מעולה של 117K ש״ח עד תחילת יוני. אם אתה יכול לנצל את המבצע, אז ללא ספק זאת קנייה נבונה.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם
בלאון אין שום בעיה עם הגיר האוטומטי מלבד הבעיות המוכרות והידועות של ה-DSG וכולן מטופלות באחריות היבואן.

אם התקציב הוא לא פונקציה אני מניח שמדובר על רכב חדש.

בלאון החדשות אין שום בעיה עם הגיר ובמקרה הכי גרוע ישנה אחריות.

בכל רכבי צ'מפיון מ-2008 יש בעיות עם הגיר האוטומטי

בנוסף לזה, במקרה של תקלה, איך נגיד בלשון עדינה, נותני השירות נוטים שלא ללכת לקראת הלקוח.

פורסם

בנוסף לזה, במקרה של תקלה, איך נגיד בלשון עדינה, נותני השירות נוטים שלא ללכת לקראת הלקוח.

בכל רכבי צ׳מפיון מ-2008 יש בעיות עם הגיר האוטומטי?!?

יש לך את זה ביותר מגזים?!

אתה ניזון משמועות וקריאה בפורומים בלבד.

בתור אחד שחווה על בשרו אי אילו תקלות, הכל ידוע ומטופל ברצינות הראויה.

נכון שיש מקרים בהם היבואן מקשה אבל בהחלט לא ניתן לומר זאת באופן מכליל וגורף.

פורסם
בכל רכבי צ׳מפיון מ-2008 יש בעיות עם הגיר האוטומטי?!?

יש לך את זה ביותר מגזים?!

אתה ניזון משמועות וקריאה בפורומים בלבד.

בתור אחד שחווה על בשרו אי אילו תקלות, הכל ידוע ומטופל ברצינות הראויה.

נכון שיש מקרים בהם היבואן מקשה אבל בהחלט לא ניתן לומר זאת באופן מכליל וגורף.

אולי מדובר במקרה פרטי ויוצא דופן

מצד שני, גם ניסיון רע אחד מספיק להרוס יום ולפגוע בשביעות רצונך מהרכב

פורסם

וואו הרבה תגובות. תודה לכלום

עשיתי גם כמה בירורים משל עצמי, הבנתי שהבעיה בגיר בסיאט ליאון היא לא רצינית

בינתיים הצטמצמנו לקיה או לטויטה. אני בעד הטויטה, אישתי בעד הקיה.

הערות? הארות? במה לבחור?

פורסם

האוריס תהיה צפופה מאחור לשני ילדים. אם זה לא מפריע לך והתקציב לא בעיה, לך כבר על אלפא :-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

4 שנים עם רכב VW פולו

3 שנים עם סקודה סופברב

4 שנים עם VW טנדר

אלה המכוניות שיש למשפחה שלי כולם עם DSG

לא בעיה אחת בגיר .

פורסם
וואו הרבה תגובות. תודה לכלוםעשיתי גם כמה בירורים משל עצמי, הבנתי שהבעיה בגיר בסיאט ליאון היא לא רציניתבינתיים הצטמצמנו לקיה או לטויטה. אני בעד הטויטה, אישתי בעד הקיה.הערות? הארות? במה לבחור?
בין שתיהן, הסיד מכונית ברמה גבוהה יותר - יותר מרווחת, ליטוש הנדסי גבוה יותר, הן של מכלולי ההנעה והן של המתלים, איכות וגימור תא נוסעים ברמה גבוהה יותר (למעט התאורה האדומה המעצבנת שקיה לא השכילו להחליף...). בשקלול מבצע "חבר" אז אין מה להתלבט.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם
4 שנים עם רכב VW פולו

3 שנים עם סקודה סופברב

4 שנים עם VW טנדר

אלה המכוניות שיש למשפחה שלי כולם עם DSG

לא בעיה אחת בגיר .

DSG 6 או 7?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...