Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4435 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם,

אני בן 27, הנדסאי אלקטרוניקה, עובד בתחום המחשוב משנת 2006 (התחלתי בצבא בצוות Helpdesk ולאחר מכן קודמתי למנהל רשת ור"צ).

כיום אני עובד במקום מסודר עם קביעות כ 5 שנים אבל המשכורת נורא נמוכה (5000 ש"ח בחודש והעתיד לא מזהיר במיוחד).

עברתי קורס משולב במרכז ללימודי חוץ של הטכניון של ניהול רשתות Microsoft, ציוד תקשורת של CISCO, קצת Linux ו Firewall של CheckPoint.

בנוסף למדתי במרכז ללימודי חוץ קורס CISO מטעם חברת Titans Security.

ביצעתי מבחני הסמכה של Microsoft ויש לי תעודת MCITP Administrator.

אני מחפש עבודה אחרת שתוכל להקפיץ אותי קדימה גם מבחינת ידע וגם מבחינת שכר מכיון שאני מרגיש שאני תקוע במקום ואני מתחיל לשכוח את החומר שלמדתי בקורס כי אני לא מתעסק עם ציוד תקשורת ושרתים כל כך. מאוד הייתי רוצה לעבוד כאיש סיסטם אם מנהל מרכז תמיכה טכנית.

הבעיה היא שמקומות עבודה דורשים ניסיון - מה שאין לי כ"כ במקום שאני עובד בו כיום. ניסיתי לשדרג את קורות החיים אבל בכל פעם שאני מגיש אותם למשרה של איש סיסטם או מנהל מרכז תמיכה חוזרים אלי ומציעים לי משרות של איש Helpdesk או טכנאי PC עם משכורות מאוד נמוכות ועבודה דיי דומה לעבודה הנוכחית שלי.

איך עוברים לשלב שאני רוצה להגיע אליו? מה מומלץ לעשות?.

תודה רבה,

איתמר.

עריכה אחרונה על ידי itamarg
  • תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתה אפילו לא מגיע לרמת הראיון?

נסה להגיש לEntry level של צ׳ק פוינט לתמיכה בלקוחות עסקיים וQA , אולי יצליח.

בהתחלה המשכורת לא תיהיה הרבה יותר גבוהה , אבל יש אופק להתקדם.

ובכלליות , (ולא בקטע של לדרוך על האצבעות) כל מי שחושב שקורסים והכשרות כאלו ואחרים יובילו אותו ל״הייטק״ - כדאי שיקרא את הסיפור שלך וידע שזה מה שקורה לרוב האנשים עם הידע הזה, בלי מזל , פרוטקציה או חבר מביא חבר.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם (נערך)

לא, גם לא לרמת הראיון.

האמת שלאחר הקורס MCITP היתה לי הצעת עבודה שסידר לי המדריך של הקורס, בתור מדריך לקורסי מחשב עם שכר מצויין ברמת גן (דרשו מדריך ללא נסיון), ואני האמנתי שיעלו לי במקום העבודה הנוכחי את השכר כמו שהבטיחו לי ולא ניגשתי למשרה ההיא למרות שהתקבלתי אליה ואפילו הייתי ביומיים נסיון ומאוד נהניתי.

הבעיה היא שהעלו לי את השכר במקום העבודה הנוכחי, מ 4600 ל- 5100 :?.

עריכה אחרונה על ידי itamarg
פורסם

כמו שנאמר כבר מעלי - אתה צריך לזוז "הצידה", למשרה מקבילה לשלך, אבל במקום שיתן לך אופק קידום, ואז לנסות להיות הכי טוב שאתה יכול על מנת להתקדם בתוך הארגון עד שתצבור ניסיון.

אופציה נוספת שהייתי חושב עליה במקומך, זה לעשות תואר של מהנדס אלקטרוניקה (ולנסות לקבל קצת פטורים על ההנדסאי), ולחפש עבודה בתחום הזה. הדרישה למהנדסי אלקטרוניקה ממוסדות טובים היא גדולה, והמשכורות בדר"כ בהתאם.

פורסם

אלא אם הוא סיים בציונים גבוהים ובמקום נחשב - כמות הפטורים לא גדולה כ״כ והיא תיהיה על קורסים שגם ככה הוא היה יכול להוציא בהם ציון גבוהה אם כך ולשפר את הממוצע.

מה גם שמצב תחום החומרה בארץ בירידה , ככה שלא בטוח שלשם הייתי מכוון.

Then dying is forgetting

פורסם

גם אני הייתי במצב הזה, עבדתי יותר מ 4 שנים כטכנאי שטח בתחום המחשבים בעיקר.

חיפשתי עבודה בתחום מנהל רשת משהו כמו שנתיים, אבל בסוף עם הזמן זה הגיע.

חבל שאתה לא מגיע אפילו למצב של זימון לראיון עבודה.

תוכל בנתיים להתוכנן טוב יותר למצב שכן יקראו לך, תנסה להקים סביבת עבודה בבית ולתרגל דברים שמנהל רשת עושה בבית.

89' Citroen Ax Sport 1.6 8v Twin Weber - נמכר.

פורסם
מאוד הייתי רוצה לעבוד כאיש סיסטם אם מנהל מרכז תמיכה טכנית.

זה גם מה שאני רציתי וכשהגעתי לזה אז אחרי חצי שנה אינטנסיבית זה יצא לי מהאזניים.

פשוט לא יכולתי לראות יותר ברמה היומית ממשקים, ארונות תקשורת, ולשמוע על בעיות מהכיוון של הציוד.

מה שכן אתה יכול לחפש זה משרת QA שבה מחפשים רקע בתקשורת, יתכן ויהיה לך גם שכר טוב יותר וכמובן אפשרויות קידום בתפקיד\שכר ובעצם כן תוכל להכנס לתחום

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

themichman

תודה רבה על העצה, אני אקח זאת לתשומת ליבי ואקים סביבת עבודה בבית.

בכל מקרה בחודש האחרון התחלתי לחזור על כל החומר ולצפות בסרטונים.

האם לדעתכם שווה ללכת למשרה שדורשים מנהל רשת ללא ניסיון אבל עם שכר נמוך ושעות מרובות רק בשביל לצבור נסיון בתחום?.

פורסם

אני חושב שאם רמת השכר דומה או קצת יותר גבוהה ממה שיש לך היום נראה כזדמנות טובה.

תבדוק שבמשרה שמציאים תעשה דברים שבאמת יקדם אותך מקצועית.

89' Citroen Ax Sport 1.6 8v Twin Weber - נמכר.

פורסם

האם לדעתכם שווה ללכת למשרה שדורשים מנהל רשת ללא ניסיון אבל עם שכר נמוך ושעות מרובות רק בשביל לצבור נסיון בתחום?.

בהחלט כן! ככה אני ניכנסתי לתחום לפני הרבה מאוד שנים

פורסם

רק לי נשמע הזוי שפות"ש יש לו רזומה מכובד +דיפלומה הנדסאי אלקטרוניקה ומקבל 5 אלף?

אנשים קורעים את הת*ת שלהם 3-4 שנים ומקבלים טיפה מעל המיני'?

פורסם

לא הזוי כשהמישרה שהוא ממלא היא עם דרישות מינימאליות בהרבה מהבחור ולא מקדמת לשום דבר.

וכפי שמגלים - על סמך הסמכות (שהן לא תואר) לא מגיעים אפילו לראיונות בהרבה מקרים.

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם
רק לי נשמע הזוי שפות"ש יש לו רזומה מכובד +דיפלומה הנדסאי אלקטרוניקה ומקבל 5 אלף?

אנשים קורעים את הת*ת שלהם 3-4 שנים ומקבלים טיפה מעל המיני'?

90 אחוז מהבוגרים החדשים שהם לא ממקצועות ההנדסה, מקבלים בנטו שלהם משכורת דומה.

• תוכן חדש...