Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4434 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

איתמר

לפני כחודש חפשו בחברת perrigo תומך HelpDesk פנים ארגוני.

המקום לא מציע יותר מדי אופק תעסוקתי (אולי אחרי פרק זמן ארוך).

התפקיד מאפשר חשיפה לתחומים שונים ומעניינים מעבר לתקלות אופיס קלאסיות.

לדעתי מדובר בשכר של (6.5-8K) שמשתנה בהתאם למשמרות ולשעות הנוספות.

סביבת עבודה טובה ומעניינת, מחלקת הIT מאוד מרשימה והעובדים רציניים עם ראש על הכתפיים.

אוכל טוב..

אם זה רלוונטי דבר איתי בפרטי ואתן לך מייל של הכח אדם שם.

עריכה: ממוקמים באזור תעשייה בני ברק (ליד רמי לוי)

עריכה 2 : צריך לדעת אנגלית מכיוון שעובדים הרבה מול מחלקות החברה שממוקמות בהודו ובארה"ב, אם אתה חלש באנגלית תנסה בכל זאת! (רק אל תציין את החולשה הזו..)

עריכה אחרונה על ידי Kenworth

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני חושב שכדאי לך לחשוב על הסבה או ללכת לאקדמיה ולסיים תואר.

אתה תגרור את עצמך מעבודה לעבודה, אז השכר יהיה 5 או 7 או 8 אבל זה עדיין לא סכומים שאפשר לחיות מהם.

זה נחמד להיכנס ככה לשוק העבודה ולהבין איך הכל פועל.

יש תפקידי שטח לא רעים עם כוננויות שמביאות שכר לא רע טלפון ורכב,נסה אותן.

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

פורסם (נערך)
לא הזוי כשהמישרה שהוא ממלא היא עם דרישות מינימאליות בהרבה מהבחור ולא מקדמת לשום דבר.

וכפי שמגלים - על סמך הסמכות (שהן לא תואר) לא מגיעים אפילו לראיונות בהרבה מקרים.

ליביו

אני עובד במוסד אקדמי. המשכורות מפוקחות ע"י מבקר המדינה והמועצה להשכלה גבוהה אז ככה שלכל העובדים יש משכורות נמוכות ולא פעם העובדים ניסו לארגן הסכם קיבוצי ולהתאגד והדבר נכשל. רק שתבין שההבדל בין מהנדס להנדסאי הוא סה"כ 1000 שקלים במשכורת, שזה לא הרבה למה שמהנדס יכול להרוויח בחוץ.

יש יתרונות אחרים למקום עבודה הזה למי שבמשרה תקנית ויש לו קביעות (אין עבודה בשבת וחגים לכל העובדים, מפרישים קופת גמל, קרן השתלמות, נותנים לנו 30 ימי חופש בשנה, 30 ימי מחלה בשנה שמשלמים 100% מהיום הראשון, ימי בחירה, הצהרה, הפרשות פנסיה טובות, אני אישית עובד 8:00 עד 16:00 ולא דקה יותר...).

אבל עם כל התנאים הללו בסוף החודש מקבלים משכורת נמוכה וזה מבאס.

רק בתפקידים הניהוליים אצלנו או רק אם אתה עם ותק של לפחות 10 שנים ויותר תוכל להרוויח משכורת סבירה (ואני מדגיש, סבירה לא משכורת טובה ואני לא מחשיב פרופסורים למניהם או חוקרים). אנשים אצלנו שהם מהנדסים עם תואר שני בקושי מגיעים למשכורת של 5 ספרות, אני מאוד רציני.

הבעיה הכי גדולה היא שכשהתחלתי לעבוד שם, הסכמתי להשתכר בשכר מינימום בתור עובד זמני. ואז הם כל פעם העלו לי את המשכורת בכמה אחוזים בודדים והוסיפו תנאים כמו קרן השתלמות וכו' ואז שאתה בא לדבר איתם על העלאת שכר הם אומרים לך "תראה, המשכורת שלך עלתה בXYZ אחוזים, מה אתה רוצה?".

בסך הכל טוב לי שם מבחינת אנשים, החבר'ה נחמדים וזה כייף לעבוד בסביבה צעירה.

בחברות אחרות יש הרבה משרות שעובדים שבתות וחגים וזה לא מתאים לי כי אני אדם דתי.

לא מצאתי עדיין מקום שמתאים לי ובגלל זה לא עזבתי כפי שכתבתי קודם מציעים לי רק משרות של טכנאי PC ושל איש HelpDesk וגם השכר על הפנים ואם הוא טוב זה כי אתה צריך לקרוע את עצמך בשעות וזו הסיבה שאני כן רוצה לעבור לדרג אחר של מנהל רשת.

לגביי תואר מהנדס - את ההנדסאי הוצאתי בשיניים אמנם בפרוייקט קיבלתי 97 אבל היה לי מאוד קשה עם מתמטיקה. אין מה לעשות, לא כל אחד בנוי להנדסה.

אני לא מאלה שבנויים ללמוד הנדסה. אני ומתמטיקה לא הולך ביחד (במקצועות כמו אזרחות או אנגלית למשל הייתי ספץ, בקושי הייתי לומד ומוציא מאיות, תן לי לקרוא טקסטים ולענות על שאלות אני הכי מבסוט בעולם) את הבגרות במתמטיקה 4 יחידות עשיתי כמה וכמה פעמים (עם המון כסף לשיעורים פרטיים עם מורים מעולים) עד שעברתי אותה בשיניים...אני פשוט לא אוהב את זה, ואם אני לא אוהב את זה אני לא אהיה טוב בזה, אבל זה כבר משהו אחר :).

עריכה אחרונה על ידי itamarg
פורסם

מכירות-השכר לא גבוה אבל השעות מאוד מאוד מאוד גמישות,

יכול להיות לך יום שתיסע לפגישה אחת של חצי שעה ויכול להיות יום לחוץ עם התרוצצויות בכל הארץ.

אם אתה יכול לשבת הרבה מאוד זמן מאחורי ההגה אז מכירות שטח יכול להיות לא רע בשבילך.

יש טכנאי שטח ונותני תמיכה טכנית,גם אתה עם רכב והמשכורת לא נוראית.

(מכיר מישהו שכולל כוננויות עושה 11-12+רכב+טלפון).

יש טכנאי שירות של הוט/בזק-לא יודע כמה המשכורת והעבודה נורא מטופשת.

אתה יכול להתחיל "עסק" של תיקוני מחשבים,מפה לאוזן ומזומן יכניס לך עוד קצת כל חודש(שחור-עבדתי ככה הרבה זמן שהייתי לחוץ בכסף)-במקביל לעבודה.

יש לך גם אבטחת איכות-כל מה שקשור למעגלים וכו'-משכורת 7-10 תלוי.

Infiniti G37-Sold

Ford Focus 1.5 2016

פורסם (נערך)

itamarg, אני מגיע מאותו התחום, רק עם הרבה יותר ניסיון והרבה פחות תעודות.

להגיד לך שקל למצוא עבודה? וואלה לא, אני מפזר קו"ח כבר חצי שנה לכל משרה רלוונטית.

את כמות הפניות שקיבלתי אפשר לספור עם תו בינארי אחד.

הבנתי מזמן שבתחום הזה שנקרא "טכנאי PC" על-כל-הגדרותיו אין עתיד אם אין לך קומבינה ו/או ניסיון מעבודה בגוגל ו/או תואר שלישי באסטרופיזיקה.

נאמר לי מספר פעמים ע"י יודעי דבר שאפשר להיכנס לתחום הQA יחסית בזול, עם משכורת יותר גבוהה ויותר אפשרויות קידום, תשקול את זה.

עריכה אחרונה על ידי NINJMNKY

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

עיר הפשע והרשע, חדרה.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
מכירות-השכר לא גבוה אבל השעות מאוד מאוד מאוד גמישות,

יכול להיות לך יום שתיסע לפגישה אחת של חצי שעה ויכול להיות יום לחוץ עם התרוצצויות בכל הארץ.

אם אתה יכול לשבת הרבה מאוד זמן מאחורי ההגה אז מכירות שטח יכול להיות לא רע בשבילך.

לא התכוונתי למכירות שטח, אלא מכירות פרונטליות (רהיטים, מוצרי חשמל וכו').

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם
לא התכוונתי למכירות שטח, אלא מכירות פרונטליות (רהיטים, מוצרי חשמל וכו').

אני חושב שמכירות שטח עדיף על כאלה.

Infiniti G37-Sold

Ford Focus 1.5 2016

פורסם

אני עבדתי בעבר כמוכר בחנות חשמל גדולה והמשכורת היתה 5.5 נטו,כמובן בלי הטבות (קרן פנסיה קופות גמל וכו')

חבר קרוב שלי עובד בחנות של בניין ומקבל 6 אלף נטו +הטבות של קרן וכ'ו.

אז אני חושב שזה אינבדואלי כמו שמהנדס מתחיל יכול למצוא משרה ב5 אלף ויש כאלה מתחילים מ8 אלף ומטפסים האלה הכל שאלה של מזל ותיזמון.

לפי התשובות שלכם תואר ראשון לא שווה הרבה בחוץ ,וכולם עושים את זה כדי לא להיות כלומניקים.

לפי מה שאני יודע כל תארי הדשא באמת לא שווים הרבה אבל מקצועות הנדסה (מהנדס בניין,חשמל,אלקטרוניקה, תעשייה וניהול) עושים משכורות יפות שיכולות ובעתיד להגיע למשכורות הייטק (15-30 אש"ח).

פורסם

תואר ראשון היום לא שווה כלום, כל אחד הולך ועושה תואר בשום דבר.

בדיוק כמו בארה"ב שלכל פלוץ יש תואר, וזה מוריד מהערך של הלימודים.

תואר בהנדסה זה משהו אחר, צריך להפעיל את הראש וזו גם עבודה שלא מעניינת כל אחד צריך לאהוב את זה.

אישית כל עבודה במשרד מבחינתי היא משעממת.

לא רוצה לשבת כל היום מול מחשב זה לא מעניין.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

הבעיה מתחילה עם מי שלא יכול או לא מתאים ומסתדר עם הנדסה, כי נכון שתואר ראשון לא שווה כלום, אבל בלי תואר ראשון מצבך גרוע עוד יותר.

פורסם

מנצל"ש, נמצא בערך באותו מצב, תאר ראשון, וMCITP

כרגע תקוע בhelpdesk בחברה שמעדיפה להתעלם מאנשי הhelpdesk בקבלה לתפקידים יותר מעניינים.

עם זאת אני במהלך תהליך לעבודה אחרת שברובה היא תמיכה, אבל עם מאפיינים יותר של סיסטם - התעסקות עם vmware, גיבויים, שו"ב וכו'.

אבל חוזה העבודה ששלחו לי מזעזע. כן אני עולה במשכורת אבל בצורה מעליבה מאוד.

עכשיו מו"מ על החוזרה - אני שונא את השטויות האלו. למה שלא יתנו חוזה הוגן והגיוני?

Peugeot  5008 2023 

• תוכן חדש...