Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם ניתן לתבוע על נזק מרצועת תזמון שנקרעה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4041 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

מכר שלי הינו בעל רכב יד ראשונה ממודל 08.

הוא מטפל בקנאות ברכב לפי הספר אך ורק במוסך מורשה יבואן בחלפים מקוריים, כעת במהלך נסיעה שגרתית נקרעה רצועת התזמון ונגרם נזק לראש המנוע.

ההחלפה האחרונה התבצעה לפי ספר הטיפולים לפני 50000 ק"מ כאשר יש להחליף רצועה לפי הנחיות היצרן כל 60000 ק"מ (שברולט אבאו).

האם לדעתכם אפשר וכדאי לתבוע את המוסך ו/או את היצרן על הנזק?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ךא מכיר את האביאו, אבל יש להניח שההנחיה היא לחהליף את הרוצועה כל 60,000 ק"מ או כך וכלך (סביר ש-4-5) שנים - מה שבא קודם. כיון שהרכב בן 6 יש להניח שהמצב הוא אי מילוי הנחיות היצרן\יבואן.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ברור שצריך לנסות לדבר עם המוסך, אני שאלתי למקרה שהמוסך וגם היבואן יתנערו מאחריות האם יש "קייס" לתביעה ואם כן זה בודאי ישפיע לטובה גם על הנכונות שלהם כן לקחת אחריות.

השאלה בעינה עומדת...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא חושב שיש לך עילת תביעה כלשהיא

למיטב ידיעתי יש לך שני מסלולי תביעה עיקריים

1) תביעה לפי עילה נזיקית כלומר רשלנות.

2) תביעה על בסיס חוקי הגנת הצרכן , אחראיות וכו....

למיטב הבנתי לא היתה רשלנות ותקופת האחראיות פגה מזמן

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• 3 שבועות מאוחר יותר ...

ברכב הזה יש להחליף טיימינג כל 3 שנים או 60,000 .

כנראה,שהמוסך פספס את עניין הזמן והלך רק לפי הק"מ וזו שגיאה כמובן.

רצועת הגומי מתבלה עם הזמן וחוץ מזה באוואו יש מחלה של כשל במותחן שנשבר/מתפרק והוא הגורם לכל הנזק הזה.

צריך לבדוק האם הוא הוחלף כאשר החליפו את הרצועה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ההחלפה במועד באה להפחית סיכון לכשל במערכת התיזמון ונזקיה, כמו כל טיפול תחזוקה מונע אחר, היא לא באה להבטיח בטחון מוחלט.

נהג מנוסה
:roll:
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...