Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טויוטה ראב 4 החדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4466 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתעניין ברכב הזה.

אבל שמעתי דברים לא טובים על תיבת ההילוכים הרציפה שלו.

כמו כן, שמעתי שבמושב האחורי פחות נוח לשבת (לא בגלל מרווח), בגלל רעשי כביש ורעידות.

מכירים? מה דעתכם בנושא?

פורסם

איזה דברים לא טובים שמעת על תיבת ההילוכים הרציפה של הראב4? דווקא לטויוטה יש תיבות הילוכים רציפות לא רעות בכלל, וזאת של הראב4 בפרט.

הבעיה העיקרית של הרכב הזה היא אכן בנוחות הנסיעה שלו. המתלים קשיחים מידי, וזה מורגש בכל המושבים ולא רק מאחור. אני הייתי מוותר, במיוחד לאור העובדה שאני לא בטוח שהרכב שווה את הדלתא במחיר לאור מתחריו הקטנים יותר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הבעיה בתיבת ההילוכים הרציפות היא לא טכנית אלא בעיית התנהגות - כל עוד הנהיגה רגועה וסולידית הגיר נפלא, אך ברגע שאתה רוצה להאיץ, הגיר מעלה את המנוע לסל"ד בינוני גבוה והמנוע צועק. אני מכיר את ההתנהגות הזאת מהוורסו ושם זה לא נעים. הבנתי שההתנהגות שופרה בגיר של הקורולה/אוריס, לא יודע איך השילוב גיר/מנוע מתנהג בראב4.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

• תוכן חדש...