Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4458 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,שבת שלום וחג שמח

רכשתי מאתר VIX את המוצרים הבאים:

http://www.vixdetailing.co.il/site/detail/detail/detailDetail.asp?depart_id=268943&detail_id=4285385

(חומר לינקוי כללי) אני אשמח לדעת מה המינונים שצריך בשביל לנקות בד בבפנים של הרכב (כמה כוסות מהחומר וכמה מים)

http://www.vixdetailing.co.il/site/detail/detail/detailDetail.asp?depart_id=268943&detail_id=4285942

(שמפו עם ווקס) לשים פקק אחד בלי?

והמוצרים האחרים של כפפה ומגבת שאליהם השאלה יותר בקטע של אחרי השטיפה מה לעשות...איך מייבשים?אפשר להעביר כביסה?אי אפשר?

תודה רבה על העזרה

(מתכוון לנקות לשבת על האוטו ולהבריק אותו היום ^^ רכב שחור)

פורסם

קודם כל לא הייתי ממליץ לנקות היום את הרכב - יש רוחות ואבק.

לגבי ניקוי כללי - בקישור שכתבת כתוב דילול של 1:7 לשטיחים (שזה הכי קרוב לבד שראיתי ). שים 7 כוסות מים על כל כוס חומר.

לגבי השמפו - כתוב חצי פקק לדלי מים.

לגבי ניקוי האביזרים - רצוי לא במכונת כביסה ובטח שלא במייבש כביסה! תשתמש בשמפו טקסטיל נוזלי בדלי ובשום פנים ואופן לא אבקת כביסה!

אפשר להוסיף למים גם כפית חומץ סינתטי בשביל הרענון .

לייבש בצל

פורסם

למה לא לכבס את המגבת והכפפה במכונה?

אני שוטף את כל הציוד בדלי עם APC, מים נקיים מתחת לברז ואז שטיפה-2 (rinse בלבד) במכונה והכול בסדר. (הכפפה שלי זה כפפת נודלס אז יכול להיות שכפפה עם סיבים ארוכים לא מתאימה למכונה)

גם לפעמים כשיש לי הרבה ציוד (נגיד אחרי פלסטלינה או ניקוי פנימי כשיש לי כמה מטליות אקסטרא) אז אני שוטף עם קצת APC כדי לדלל פיח וגריז וחומרים אחרים שדורשים טיפול מיוחד, שוטף קצת במים מהברז ואז זורק הכול למכונה לכביסה ב-40 מעלות עם קצת אבקת כביסה- אחרי כביסה מלאה ועוד 3 שטיפות (רק rinse) כשכל הסבון מועיל בטובו לצאת מהכפפה והאובר (זה מפחיד כמה הם סופגים) הכול נקי ועובד כמו חדש.

מה שכן- אסור בהחלט לשים מרכך כביסה או לייבש בשמש ישירה

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

אחרי 2-3 סיבובי שטיפה במכונה הכול יוצא. ואם לא אז רואים את הקצף ונותנים סיבוב נוסף.

המרכך נכנס לשטיפה האחרונה אז הוא נשאר

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם
קודם כל לא הייתי ממליץ לנקות היום את הרכב - יש רוחות ואבק.

לגבי ניקוי כללי - בקישור שכתבת כתוב דילול של 1:7 לשטיחים (שזה הכי קרוב לבד שראיתי ). שים 7 כוסות מים על כל כוס חומר.

לגבי השמפו - כתוב חצי פקק לדלי מים.

לגבי ניקוי האביזרים - רצוי לא במכונת כביסה ובטח שלא במייבש כביסה! תשתמש בשמפו טקסטיל נוזלי בדלי ובשום פנים ואופן לא אבקת כביסה!

אפשר להוסיף למים גם כפית חומץ סינתטי בשביל הרענון .

לייבש בצל

אחרי שהתערובת מוכנה...עם מה לנקות את הריפוד???מספיק מגבת או חולצה???ולשפשף עם החומר על הבד?

פורסם

אני לא מכיר את החומר, אבל ממליץ לך להשתמש בבקבוק ספריי (חסכוני ויעיל יותר). תשפריץ על הבד. אם מדובר בניקוי שטחי אז אפשר לשפשף עם סמרטוט נקי. אם מדובר בניקוי יסודי יותר אז כדאי לשפשף עם מברשת קשה ואחר כך לנקות עם מגבת יבשה.

פורסם
אני לא מכיר את החומר, אבל ממליץ לך להשתמש בבקבוק ספריי (חסכוני ויעיל יותר). תשפריץ על הבד. אם מדובר בניקוי שטחי אז אפשר לשפשף עם סמרטוט נקי. אם מדובר בניקוי יסודי יותר אז כדאי לשפשף עם מברשת קשה ואחר כך לנקות עם מגבת יבשה.

אחלה אחי!ממש תודה!

אני מצטער על הבורות אבל רציתי לדעת אם יש אפשרות להסביר לי איך עובדת השיטה של שתי הדליים???

סרטון באנגלית פחות יעיל אבל אפשר גם

תודה רבה!

פורסם

אתה ממלא דלי אחד במים עם שמפו רכב, ודלי אחד עם מים נקיים.

אתה טובל את הכפפה/ספוג בדלי עם השמפו, מנקה קצת את האוטו ואז סוחט ושוטף אותו בדלי עם המים. וחוזר שוב מחדש..

תראה בפוסט הזה, יש שם סרטון שמדגים מצוין:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=3985949

פורסם

חג שמח חברים.

אז לאחר שבוע וחצי שהאוטו ספג מלא רוחות עם חול וגשם עם חול החלטתי לנקות אותו.

אז היום נסעתי עם חבר לאזור תעשייה ליד הבית.

נכנסנו לחניון שומם ופשוט לקחנו צינור כיבוי אש והתחלנו לנקות עם מים את הרכב

לאחר מכן התחלתי לנקות עם הכפפה והשמפו שרשמתי למעלה ^ ואחר כך ייבוש עם מגבת

ולהלן התוצאות

IMG_3902.jpgIMG_3904.jpgIMG_3903.jpg

כמו כן ניקיתי את האוטו בצל כמובן (בחניון :lol:) ייבשתי אותו ויצאתי לצלם

לאחר השטיפה יש לכלוך שלא יורד והלכלוך ירד רק בפלסטלינה...אבל לאט לאט

סה"כ כיף לראות את הרכב נקיייי!!ולא מלא מלא בחול

פורסם

השרשור הזה מתאים להגדרה של "שרשור רטורי"....כלומר, שרשור שכל התשובות לשאלות שבו מצויות בקישורים שנתת או בחיפוש מאוד מאוד קצר בפורום.

בקשר לחומר ניקוי כללי, יש לך פירוט של כל משטחי העבודה בקישור שנתת ומהו הדילול המומלץ...מה יותר קל מלפתוח GOOGLE TRANSLATE ולפרש את המילים שכתובות שם ולהבין בעצמך מהו הדילול הנחוץ ולאיזה משטח, האם זה נובע מעצלנות??

בקשר לשמפו, הרי כתוב בתיאור השמפו שחור על גבי עמוד אינטרנט, בכתב ברור וקריא שמומלץ לשים חצי פקק לדלי מים שלם.

איך אחרי זה עוד יש שאלות של כמה לשים בדלי?

לגבי מה עושים עם הכפפה והמגבת ייבוש, זה נטחן פה כל כך הרבה...חיפוש קצר היה מעלה המון תשובות לשאלות דומות שנשאלו פה.

לסיכום, אני באמת לא מנסה לרדת עליך או לפגוע בשרשור שלך בשום צורה.

יש פה הרבה שרשורים שנפתחים סתם עם אותם שאלות והציק לי במיוחד שהתשובות ממש מול העיניים שלך, דאמיט!!! אפילו לא צריך לחפש ובכל זאת ראית לנכון לפתוח שרשור בנושא.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

• תוכן חדש...