Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4464 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פיאט בראבה 97 ידנית 1.4

בזמן האחרון כשאני מתניע הרכב רועד כזה ויש רעשים מוזרים מהאגזוז כיאילו רעשים שהוא נחנק

וכשאני מתחיל נסיעה על חצי קלאצ׳ האוטו ממש רועד ובא להיחנק ואני חייב לתת ממש הרבה דלק כדי להתחיל ליסוע

קשה לי גם לעשות זינוק בעליה כי האוטו נחנק ורועד ולפעמים נכבה

פעם אחת פשוט עמדתי במקום על הילוך רוורס עם קלאצ׳ וברקס, לא זזתי והאוטו רעד נחנק ואז נכבה.

לפעמים כשאני בעלייה קשה ואני מחליף להילוך שני הדוושה של הגז לא מגיבה טוב ואני חייב להחזיר בחזרה לראשון ולתת גז חזק.

בתחילת נסיעה הדוושה של הגז לא מגיבה ממש טוב ואז אחרי כמה שניות היא מתחילה לעבוד טוב.

אני חושב שיש משהו ממש מוזר באגזוז ובכל מערכת הפליטה יש משם רעשים ואני חושב שיש שם איזה סתימה או לחץ נגדי.

אני ילך למוסך בקרוב אבל בינתיים תגידו לי מה אתם חושבים? תודה:|

פורסם

לא סביר שהבעיה באגזוז אלא יותר במערכת ההצתה, כפי שציין דנידין. הריח של הדלק שאתה מריח הוא ככל הנראה דלק לא שרוף שמוצא את דרכו לאגזוז.

• תוכן חדש...