Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4480 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

מבקש עזרה מיידית אפילו בתשלום, התקנתי דאבלדין במכוניתי, הרכב מסרב להניע וזה לא מצבר (ניסיתי להניע עם כבלים ולא עבד), הערכה שלי זו קודנית.

יש מישהו מהאזור שיכול לעזור/להגיע/לכוון אותי לפתירת הבעיה?

חשד שלי-

הייתה ברכב דיבורית בלוטוס, שניתקתי אותה, ראיתי שהיא מתחברת למוח של הקודנית, אז פשוט חתכתי את הכבל שיוצא מהמוח של הקודנית ונכנס אל הדיבורית.

מאז לא חובר/נותק שום דבר אחר והאוטו לא מניע.

באמת תודה!

אוהד .

פורסם

ממה שהסתכלתי, הכבל היה מורכב מ3 חוטים בפנים, היה אדום ושחור, יש מצב שהשלישי היה צהוב.

אנסה לפרט יותר -

מהמוח של הקודנית יצא כבל שהלך ישירות אל המוח של הקודנית.

הנחתי שבהרכבה מהחברה, הדיבורית מחוברת במקביל למוח של הקודנית בשביל החשמל, זו הסיבה שחתכתי את החוטים של הדיבורית.

פורסם (נערך)

זה מאוד משנה, כשחתכת את שלושת הכבלים במכה אחת, כנראה שרפת את הפיוז של הקודנית, יש דרך לחתוך חוטים "חיים".

תסתכל בתמונה הזאת ותחשוב מה היה קורה אם תחתוך את כל הגידים "במכה אחת" עם הקאטר.

nippers-cutting-wire-19487723.jpg

תבדוק את ההזנה החשמלית של קופסת הקודנית, תבדוק אם הפיוז שם שלם.

עריכה אחרונה על ידי saay222
פורסם

עד כמה שאני זוכר נכון, החוטים נחתכו שהמצבר מנותק לחלוטין.

יש דרך לנתק את הקודנית לחלוטין? אפילו בפרטי / טלפון.

• תוכן חדש...