Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4442 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אף אחד לא אמר שאין צורך ממשי בשדרוג מע' חשמל. אף אחד גם לא יכול להגיד את זה כל עוד לא ידוע מה עומד להיות הסט-אפ שלך.

תתחיל בלמצא סאב שמתאים לך, תתאים לו מונו ובהתאם להספק יכול להיות שיהיה צורך ויכול להיות שלא.

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

:evil:

• תגובות 96
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה ברור , הכוונה הייתה שאין צורך מראש ללכת לשדרג את מערכת החשמל , אלה רק אחרי שאבחר הכל ואחבר :)

שוב תודה :)

2017 Type R

פורסם

שדרוג שלושת הגדולים לא יזיק באף מצב. יהיה צורך ממשי או לא. זה יתן "מווח נשימה" למע' חשמל שלך

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם

אוקי , אבל המערכת שלי רק הותקנה , המצר חדש , ויש אלטרנטור של 140 אמפר.

הסט התקנה הוא של סאונד סטרים של 4גייג'.

יש עוד משהוא שצריך לבדוק או לעשות ליפני שידרוג מצבר וכאלה ? (שוב אני מזכיר הרכב חדש , בן פחות מחודשיים).

2017 Type R

פורסם

אפשר להוסיפ 3 גדולים. (תריץ חיפוס)

ע"י הןספת כבל ולא חייב להחליף אותם

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם

היית צריך לחפש מונו וסאב לפני ההתקנה.

כבל 4 גייג של סאונדסטרים מגביל אותך מבחינת הספקים.

אני את המערכת ההתחלתית שלי כבר התקנתי עם כבל 0 גייג, והיום? כלכך שמח שלא שמתי 4.

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

פורסם

מישהו מכיר את אחד משני המגברים הבאים ויכל להביא חוות דעת והעם הם יעשו את העבודה ? (יכל להשיג אותם במחיר טוב...)

soundstream tx1.1300d

rockford t1000.1bd

הרוקפורד חלש יותר על הנייר דיי בהרבה.

כמו כן יצא למישהוא לשמוע את הסאבים

soundstream xpro 12 ?

boston oval 1000w ?

פשוט לדעת איפה זה עומד ביחס למה שאתם המלצתם :)

במידה ולא יהיה ברירה נעבור ל 0 גייג' למרות שזה שוב לפתוח חצי רכב :(

2017 Type R

פורסם

הרוקפורד חלש על הנייר, אבל חזק בפועל. זה מגבר מסדרת הPOWER, אם ובמידה ותרכוש מגבר כזה בתוך האריזה תקבל תעודת לידה. לא אהיה מופתע אם נמדד שם הספק של 1400 וואט.

הסאנודסטירם לעומת זאת על הנייר חזק, ובפועל חלש מההצרות שלו.

לדעתי הטעות שלך פה היא שאתה קודם הולך וקונה מוצר מבלי לדעת אם הוא מתאים, ואחר כך שואל אם הוא מתאים, ואז כשאומר לך שלא, זה לא כלכך מוצא חן בעייניך. לדוגמא - הקיט התקנה. 4 גייג' לא יעמוד בדרישות של מונו כמו הרוקפורד. אמרו לך לשדרג ל0, אבל לא בא לך לפתוח את האוטו שוב.

תעשה בשכל, תחליף, תשקיע קצת על התשתית. לא תצטרך לגעת בזה שוב.

פורסם

אממ , מהתחלה הותקן 4 גייג כי לא הייתה שום כוונה להגיע לרמות האלה עם סאבים ומונו , אך בפועל מה שקרה הוא שזה לא עונה לצפיות.

וסך הכל אמרתי , מבאס אותי מאוד לפתוח שוב פעם חצי רכב , אבל שוב אם אין ברירה נעשה את זה , אני לא שולל , כמובן שכשצריך עושים.

אני רק רוצה לוודא שצריך באמת וזה לא סתם בקטע של יכל להיות/אולי , כי שוב זה פירוק של חצי רכב והרבה עבודה.

ותודה שוב על התגובות.

וכמו כן אשמח להמלצות קונקרטיות במידה ואתה חושב שיש כיוון מסויים שצריך ללכת לפיו.

2017 Type R

פורסם

לא משנה מהי הרמה של המערכת שלך, הבסיס של מערכת החשמל זה דבר חשוב.

כל עוד יש לך אפשרות להכניס כבלים עבים יותר, זה יהיה טוב יותר.

עדיף כבל 0 גייג' ראשי עם מונו של 500 RMS מאשר כבל 4 גייג' ראשי עם מונו של 1000 RMS.

כבל עבה יותר מזרים חשמל טוב יותר.

ועצם העובדה שהגעת לפורום הזה, זה כבר אומר שהמערכת שלך לא תשאר אותו דבר לעוד הרבה זמן :lol:

רק הגעת וכבר אתה רוצה לשדרג מונו, מי יודע מה יקרה עוד כמה חודשים?

עדיף להשקיע בתשתית חשמל עוד מההתחלה, וזה יחסוך לך הרבה עבודה בעתיד.

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

פורסם

אני ממליץ גם לעבור לכבל 0 .גם אצלי שמתי כזה, שיהיה כי זה לא מזיק.

וממליץ על רוקפורד ביגלל הניסיון וגם לי יש אחד כזה.הם יותר חזקים ממה שמוצרים .

Hu: pioneer prs80 Comp: Hertz Hsk165XL Amp:phoenix gold xsenon200X2

amp:massive audio bx4 Mono:DC audio 3.5: Sub: DC audio 15xl

CAR: mazda 2 demio pure black

פורסם

ואני חושב שהטעות הגדולה היא שאם יש לך 8 ערוצי הגברה וגם MS8

אז למה לא להשקיע כבר בסט 3 חלקים אקטיבי ברמה עם בניות בקורות

וסאב טוב שמתאים להגברה הקיימת כמו למשל דיגיטל דיזיין סידרה 10 או 15

עם תיבה פורט מקורית ,וכל זה באותו מחיר או אפילו פחות ממה שיעלה לך שידרוג למערכת SPL.

פורסם

אנשים כאן יכעסו עליי. אבל !!@!

בשנתיים האחרונות הפורום עבר שינוי.

מי שרוצה כוח ישר מגיעים למספרים של 1000W + ומעלה.

פעם כבל 8G היה להתקנה פשוטה.

ו4G היה למי שמתקין מונו.

היום פחות מ0G. לא נחשב

חברים.

יש סאבים מעולים.

בתיבות בבניה אישית. שהם 400W 500W. והם מעולים. ומספיק חזקים שלא צריך להפוך רכב שלם.

מערכת סבירה עם מגבר של 1000W RMS. תעבוד עם כבל 4G.

תחפש סאבים של קדנס. דגם ביסט / ואלד ביסט.

הרץ HX300 או ES300. שניהם 12 אינטש. אחד 600W והשני 350W.

AA. או FI Q.

לא חייבים סאבים של 5KW. בשביל להנות ברכב.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם (נערך)

אני מסכים עם אלי(אך אני יכול להבין למה הרוב ממליצים ישר ללכת ל0G) אך לדעתי לא חובה לעבור ל 0G,נכון שרצוי,לדעתי גם לא תהיה שום בעיה אם הוא יביא סאב בהספקים של 600RMS+-,לא אמורה לפחות להיות בעיה בנושא.

לפני שאתה רץ להחליף מומלץ קודם כל שתגיע למסקנה של מה אתה רוצה בדיוק,אחרי שתקנה את הציוד הדרוש תנסה,מקסימום תמיד אפשר להחליף,מה שלדעתי לא תצטרך.

עריכה אחרונה על ידי DAn-BP 1.8

Scan Speak

פורסם (נערך)

זהוא בגלל זה נוצר הבלבול , כמובן שאני מבין שכל אחד עם הדעה שלו.

העניין הוא שכאשר התחלתי לקנות את החלקים החסרים ותכנון של המערכת היה ברור ישר ש SPL זה לא יהיה ולכן יצאנו מנק הנחה ש 0גייג זה פשוט overkill מה שגם שהוא לא נכנס בתעלה מתחת לפלסטיקה ואז היה צריך לחשוב על משו יצירתי.

החבר שיחד איתו עשינו את ההתקנה עובד עם SPL ואצלו אכן יש 0גייג , מנגד לו יש שני סאבים שמוגברים ע"י הייפוניקס ברוטוס אליט 1700.

אבל אני לא מתקרב לרמות האלה של הכוח , וגם ממש לא מחפש להגיע.

בגלל זה תגובות כמו של רזו למשל ממש עושות לי חיים קשים ומכניסים אותי לסרטים ^^ כי אז מתחיל לפקפק במה שאני יודע...

(עם כי ידע זה כוח ואני תמיד שמח ללמוד עוד , בייחוד מאנשים מביני עניין כמוהוא)

אודיוקינג , איזה כיף לראות את התגובות שלך :) לגבי סט של 3 חלקים , אולי בעתיד , כרגע בגלל שהרכב חדש אני רוצה חיצונית לפחות להשאיר אותו סטוק ככל האפשר.

אז בתור סיכום כללי לנושא , אני יכל לקנות מונו כמו הרוקפורד הנ"ל שב99% יספיק לכל סאב שאני ירצה , או לחלופין אני יכל גם לחכות לקניית הסאב ורק לאחר מכן לקנות את המונו.

בכל מצב אני רואה סיבה ממשית לעבור ל 0 גייג כרגע.

כמובן שכל דעה ועצה תתקבל בברכה :)

שוב תודה לכולם.

עריכה אחרונה על ידי Jeka.E

2017 Type R

• תוכן חדש...