Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4488 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מחפש ג'יפון שחברות ליסינג מוכרות (מה שהם קוראים יד 1 0 ק"מ)

אולי מישהו יוכל להפנות אותי איזה חברות ליסינג מוכרות איזה ג'יפונים ?

כי זה כמו לחפש מחט..

אודה מאוד לעזרה.

תודה,

ישי.

פורסם

תן לי להבין, אתה תקנה רכב זה או אחר רק בגלל שהוא נמכר בחברות הליסינג?

עזור לי להבין מה ההיגיון שעומד מאחורי זה.

וכן,יש חברות כמו קל אוטו שיזמינו עבורך כמעט כל רכב שתבקש ובשיטה שביקשת.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם
תן לי להבין, אתה תקנה רכב זה או אחר רק בגלל שהוא נמכר בחברות הליסינג?

עזור לי להבין מה ההיגיון שעומד מאחורי זה.

וכן,יש חברות כמו קל אוטו שיזמינו עבורך כמעט כל רכב שתבקש ובשיטה שביקשת.

אני אעזור לך להבין.

הבחור רוצה ג'יפון חדש 0 ק''מ במחיר נמוך יותר מזה של הסוכנות,לכן הוא מחפש יד 1 0ק''מ.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

ברור. אני רוצה לקנות זול יותר מהסוכנות. מחפש גיפון, קיה/ יונדאי/ ניסן.. אף אחד לא יודע איזה חברות מוכרות??

פורסם
אני אעזור לך להבין.

הבחור רוצה ג'יפון חדש 0 ק''מ במחיר נמוך יותר מזה של הסוכנות,לכן הוא מחפש יד 1 0ק''מ.

זה הרי ברור.

מה שאני שאלתי זה האם רק בגלל ההנחה הוא יהיה מוכן לרכוש רכב מסויים.

על מרבית רכבי הפנאי ניתן לקבל הנחה/תוספות גם אצל היבואן.

את הניסן אפשר לקבל בהנחה גבוהה מאוד היות ומדובר בסוף דגם.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

עשיתי את המחקר הזה לפני כחודש, עד שחברי הפורום שכנעו אותי לרדת מהרעיון :-D.

נתחיל מהסוף - אין ארוחות חינם.

דרך חברות ליסינג כמו שלמה סיקסט וקל אוטו ניתן להזמין כל רכב שתבחר. ההנחה כפי שניתן לנחש - שונה בין רכב לרכב.

רכבים כמו קיה ספורטאז' וניסן קשקאי (המזדקן) ניתן לקבל בכ- 15K ש"ח הנחה ביחד עם רישום יד ראשונה על ליסינג ורמת אבזור נמוכה.

אותו ניסן קשקאי, ניתן לקנות במחבר דגמים עם מבצע של "הוט" ב- 10-16K ש"ח הנחה תלוי בדגם וישירות מיבואן.

כשהמבצע של מועדון "הוט" יסתיים, כנראה יתחיל מבצע "חבר" או "הסתדרות המורים" או כל מועדון אחר.

לגבי הרכבים היותר מתקדמים והמובילים את הקטגוריה כמו מאזדה CX5 וטויוטה RAV4 החדשה, חברות ליסינג נותנות הנחה מזערית של כ- 10K ש"ח על CX5 למשל.

אבל אותה CX5 הייתה לפני כחודש וחצי במבצע של היבואן בהנחה של 7K ש"ח בתוספת אבזור של כ- 4K ש"ח.

המסקנה שהגעתי אליה - אין כדאיות כלכלית לקנות רכב עם 0 ק"מ מליסינג (לפחות עד שהחוק החדש של רישום הלקוח כיד ראשונה גם בקניית רכב חדש מליסינג נכנס בפועל) ועדיף להמתין או למצע של אחד המועדונים או למבצע של היבואן עצמו.

פורסם

אני חפשתי CX5 בדיוק כמוך 0 קמ מיד ראשונה וההנחה הייתה זניחה, במקום 168800 ₪ (כולל אגרה) ביבואן, הם מכרו (עברתי אצל כולם) ב 159500 ש"ח, הנחה ממש מביישת יחסית להפסד של מכירה מיד שניה לכשתרצה למכור את הרכב. הם טענו שזה בשל הביקוש המטורף לרכב זה. לכן קניתי בסוף מהיבואן.

פורסם

הם צודקים, על רכבים מבוקשים הם מקבלים הנחות נמוכות ולכן ההנחה שמגיעה לקונה היא קטנה.

על דגמים שהם מקבלים הנחות עתק בגלל סוף חיי הדגם, מלאים גדולים או סתם חוסר ביקוש בשוק הם מציעים דילים יותר אטרקטיביים.

אני עם random,

עדיף לחכות למבצע אצל היבואן או דרך מועדון צרכנות כלשהו ולקנות פרטי.

פורסם

דלק מוטורוס ישתתפו בפעם הראשןנה בתולדותיהם במבצע של ארגון "חבר".

ככל הנראה אחרי שמבצע הונדה יסתיים בעוד זמן קצר.

ההנחות צפויות להיות סביב 5% + אבזור, דהיינו הנחות קצת טובות יותר מאלו שהיו בחודש ינואר השנה

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם
(לפחות עד שהחוק החדש של רישום הלקוח כיד ראשונה גם בקניית רכב חדש מליסינג נכנס בפועל)

התקנה המדוברת נכנסה מזמן לתוקף.

אך שים לב - היא מתירה לחברות הליסינג למכור רכבי יד0, לא מכריחה אותם.

מאחר והיבואנים מתנים את ההנחות ברישום יד1-החכר, בלי הרישום אין הנחה, ומכאן אין שום סיבה לקנות דרך חברת ליסינג.

בקיצור יד לוחצת יד.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תוכן חדש...