Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תראו מה זה השקעה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7886 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אלה רכבי תצוגה. הם לא נועדו לשוםדבר חוץ מתצוגה של כמה שיותר רמקולים, לא משנה באיזה סדר או איפה הם מורכבים, עם דגש על הרבה פייברגלאס.

פורסם

נכון אבל אלה דברים הגיוניים כלומר אפשרי לעשות כזה דבר רק צריך הרבה הרבה כסף בישביל זה...

פורסם

זה לא קשור לכסף... אם יש לך כישרון בדברים כאלה ואתה יודע איך לעבוד עם פייבר - תוכל לבנות משהו כזה בעצמך.

אם אתה מדבר על כמות הרמקולים באוטו + הרבה מסכי LCD + הבניה הזאת, אז זה כבר משהו אחר - אבל לא מומלץ בכל אופן :lol:

פורסם

אלה דברים ממש מכוערים ואל תשכח אח שלי אתה גר בארץ הקודש ארץ מלאה במכס ומיסים...

סאב של MTX שמה עולה כמו סאב של פיוניר פה אבל שתינו יודעים את ההבדלים ברמות...

יש בארץ בניות הרבה יותר יפות אם תשאל אותי באוטומוטור היו בניות הרבה יותר יפות ולא מופרעות כאלה...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

אני מתאר לעצמי איך נשמע דבר כזה.... בטח כל יומיים צריך להחליף מנעול לתא מטען או לנסוע עם תא מטען פתוח :-)

• תוכן חדש...