Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יש דבר כזה מזל רע?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4259 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מכיר את המשפט: צרות באות בצרורות?

שים חמסה קטנה ברכב,תמיד יש תקופות טובות ופחות טובות.

אל תייאש את הבן אדם. מזל רע לא בא בצרורות הוא בא בשלשות.

מכיון שהפות"ש כבר הזכיר שלושה נאחסים, סימן שבזה נגמר הסבב של הדברים הרעים ומעכשיו יבואו לו רק דברים טובים.

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אל תייאש את הבן אדם. מזל רע לא בא בצרורות הוא בא בשלשות.

מכיון שהפות"ש כבר הזכיר שלושה נאחסים, סימן שבזה נגמר הסבב של הדברים הרעים ומעכשיו יבואו לו רק דברים טובים.

הלוואי שאתה צודק

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

חוץ מזה, כל פעם שאתה מרגיש שאתה סובל ממזל רע, כנס לפורום טכני ותראה איך נראים החיים של אנשים שיש להם VAGיות. חיים שלמים של גרר וויכוחים עם צ'מפיון. תתעודד, יכול להיות יותר גרוע :)

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
:roflmao:

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
חוץ מזה, כל פעם שאתה מרגיש שאתה סובל ממזל רע, כנס לפורום טכני ותראה איך נראים החיים של אנשים שיש להם VAGיות. חיים שלמים של גרר וויכוחים עם צ'מפיון. תתעודד, יכול להיות יותר גרוע :)

אני צוחק כמו מטומטם מול המסך :lol::lol::lol::mm_yeah:

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

זה לא נקרא מזל רע, זה מזוכיזם.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

זה היה אחד טוב :lol::lol:

ולענייננו - יש תקופות טובות ופחות טובות בחיים, אין מה לעשות. לא מאמין בכל האמונות התפלות האלה (למעט הדבר ההזוי הזה עם השריקה), אבל זכותך.

בסופו של דבר אני מאמין שאם תאמין במה שתרצה בו, ותרצה שמשהו יקרה, הוא בסוף יקרה והכול יסתדר ויצליח לך.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

למה לשלוח אותו לשם, שיפגוש שם גם בעלי פאביה ויאכל ת'לב?

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

הכל עניין של גישה.

כל הדברים שתיארת, אלה דברים אנושיים שאני מאמין שהם קורים לרובנו, אם לא לכולנו, ביומיום.

אם זה לא היה קורה, אז היית צריך להתחיל לדאוג :wink:

כמו שנאטקו כתב, זה לא גורל, לכל דבר יש סיבה.

• 6 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אז קצת עדכונים לגבי המזל הרע שלי:

ערב ראש השנה-

IMG_3652[1].jpg

היום בערב-

IMG_3650[1].jpgIMG_3651[1].jpg

בשני המקרים פגעו ברכב כשהוא עמד,בפעם הראשונה בחניה של הבית ולא השאירו פרטים.

היום כמה רחובות ליד אבל למזלי השאירו פרטים והפוגע מוכן לשאת בעלות מלאה.

IMG_3653[1].jpg

פורסם

אחרי 4 פעמים שפגעו ברכב שלי שמתי שום

טפו טפו ח

אלא מאי? שבוע לא יכולתי להיכנס לאוטו מהריח,

הילדים נסעו באוטו של השכנה,

3 חודשים אני מאוורר את האוטו ועדיין יש סימנים או

אני מריח ריח שום באופן פסיכולוגי בברררר....

תשים שום בבאגאז' תעטוף את זה בשקית אטומה מבד,

זה אמור להבריח את המזיקים,במיקרה שלי זה הבריח גם

את האשה אז... הרווחתי כפול,

סתם..

לגבי מזוזות אל תחליף,קודם תקח לבדיקה,לי היה מיקרה מדהים בקיבוץ של האקסית,

בכלל לא שמנו לב שלא היתה מזוזה,ותמיד באו לי חלומות רעים,עד ששמנו אחת חדשה.

פורסם

תלוי אצלי שום מהרגע שקניתי את האוטו.

לא נעים מה שקורה לי אבל שאלה יהיו הצרות שלי.

פורסם

אסור להחזיק פה רכב שמשוקע באהבה,אם אתם רוצים לגור פה תקנו גרוטאה או רכב שבור מהתחת.

• תוכן חדש...