Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4339 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז תסביר להם את הסיבות והיתרונות שעלו מהשרשור הזה, ושיתנו את המילה האחרונה, אחרי זה למצוא רכב זה לא בעיה, במיוחד בתקציב כזה ובדרישות כאלו.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני עושה נסיעות בין עירוניות עם פיאט פנדה על קו חיפה - ב"ש, למשל - ולא מרגיש בעייתיות בנסיעה כזו.

המושבים תומכים טוב והנסיעה נעימה, חסכונית להפליא.

אם אתה רוצה משהו גדול יותר, יש לך את הגרנדה פונטו הידנית שתעשה עבודה טובה.

קח בחשבון שהנסועה שלך תהייה גבוהה, זה מעל 100 ק"מ על כל יום לימודים, ז"א סביבות 15 אלף ק"מ רק על הנסיעות ללימודים - לא יודע כמה אתה נוסע אקסטרא אבל יש מצב טוב שתסיים את השנה עם 25K ק"מ תוספת וזה לא מעט - ככה שבכ"ז הייתי מחפש את רכבי המיני שהם זולים בהרבה ואפשר להשיג אותם עם ק"מ נמוך.

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

עדכון קצר והתייעצות מחודשת.

הפיג׳ו בשלבי גסיסה, והתקבלה החלטה (בלית ברירה באופן מסוים) להחליף אותו.

התקציב עומד על 55 אלף שקל.

מהסתכלות על פני שוק הרכב והאופציות הקיימות נשמע שהרכב היחידי שיעמוד בקריטריונים

של רכב יחסית קטן (ביחס למה שאני מורגל בכל אופן), חסכוני יחסית בדלק ועם קצת פלפל והתפשרות על כך

שהרכב אינו ידני.. הוא פיאט בראבו. האם יש עוד איזשהו רכב שאני מפספס בתקציב הנ״ל?

תודה והמשך שבת נעימה לכולנו

פורסם

את הפיאט אינני מכיר.

אבל חלופות לא חסר: פולו/איביזה/פאביה עם מנוע 1200 TSI יכולות להתאים בול לצרכים.

אולי פורד פוקוס עם מנוע 2000 בגימור ג'יהה המפואר.

הפיאט אכן נשמעת כדיל טוב אבל צריך לבדוק לגבי האמינות, יש כמה חברים כאן עם בראבו, המתן לתגובתם.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

מניסיון של 4 שנים עם סוויפט 2010 , רכב מעולה, מאוד אמין,טיפולים לא יקרים (טיפול קטן 300-400 שקל).

אם אני לא טועה הדגם התחיל כבר ב2007.

חסכוני מאוד , ממוצע משולב 1-14.5.ביטוח לנהגים מעל גיל 24 מקיף+חובה 3900 ש"ח.

כדי להיות זקן וחכם צריך קודם להיות צעיר וטיפש (א.ב לא זוכר מי אמר את המשפט הזה)

פורסם

אני לא בטוח סוויפט עונה על תנאי ה"פלפל" לא שהאחיות לבית ואג ממש עונות על הקריטריון אך אולי המנוע מפצה במקצת..

פורסם

אני חושב שסדרי העדיפויות שלך לא נכונים.

במצבך הייתי מחפש רכב לפי הקריטריונים הבאים:

1. כמה שיותר חדש.

2. כמה שיותר חסכוני.

פלפל עולה כסף, וגם עם תמיכה של ההורים לא נשמע לי הגיוני(לדעתי גם לא ראוי) בשבילך להחזיק פיאט בראבו או כל משפחתית אחרת.

רכב הפלפל היחיד שאני חושב שיתאים לך הוא יאריס TS, אבל פה כבר מדובר ברכבים עם מחירון גבוה מאוד, וצריך למצוא אחת שמורה למכירה. בתקציב של יאריס TS תוכל לקנות מיני כמעט חדשה.

במקומך הייתי קונה מיני/סופר מיני ידנית וכמה שיותר חדשה.

דרך אגב סטודנט אמיתי מתנייד על רכב בן 15 ומעלה ששווה 4000 שקל בלחץ :-D.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

שמע אחי, אני גם סטודנט וקניתי לפני חצי שנה פולו שנת 98 ב-8000 ידנית. עברתי עם הרכב כבר 7000 ק"מ ללא שום תקלות ועם ביצועים מספקים בהחלט ועם צריכת דלק לא רעה בכלל... הרכב היה אחרי טיפול, טסט לשנה, צמיגים חדשים ואחרי טיימינג ומשאבת מים.

חבל להוציא 55 אלף על רכב כשאתה הולך להיות סטודנט.. בחיים לא תוכל לדעת למה תצטרך את הכסף בעתיד... יש כל מיני בלתמים בחיים...

אתה לא חייב לקנות רכב ישן וזול כמוני מה שיכול להגביר את הסיכוי לבלאי... אבל נראה לי רכב בסביבות 15-30 אלף יכול לעשות את העבודה פיקס

פורסם

שמע אחי, אני גם סטודנט וקניתי לפני חצי שנה פולו שנת 98 ב-8000 ידנית. עברתי עם הרכב כבר 7000 ק"מ ללא שום תקלות ועם ביצועים מספקים בהחלט ועם צריכת דלק לא רעה בכלל... הרכב היה אחרי טיפול, טסט לשנה, צמיגים חדשים ואחרי טיימינג ומשאבת מים.

חבל להוציא 55 אלף על רכב כשאתה הולך להיות סטודנט.. בחיים לא תוכל לדעת למה תצטרך את הכסף בעתיד... יש כל מיני בלתמים בחיים...

אתה לא חייב לקנות רכב ישן וזול כמוני מה שיכול להגביר את הסיכוי לבלאי... אבל נראה לי רכב בסביבות 15-30 אלף יכול לעשות את העבודה פיקס

פורסם

תודה על הדאגה, אך זה הסכום שהוחלט להוציא על הרכב, יש מספיק כסף שנשאר לעת צרה, כמו כן אני מתאר לי שאתה לא עושה את אותם הנסיעות שאני עושה.

בכל אופן אשמח לשמוע עוד דעות

• תוכן חדש...