Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7912 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רדיאטור חדש

מילאתי בקבוק מרוכז מים כחולים לרדיאטור,משהו גרמני ,אני לא זוכר ממש את השם,בקיצור היה חסר חצי ליטר אז הוספתי מים מינרליים כי לא היה לי מים מהמזגן,האם זה קריטי?

האם אני חייב לרוקן שוב ולמלא מחדש מים איכותיים או שזה לא ממש משנה?

פורסם

חבל, כתבת רדיאטור חדש...

מי קירור (מים ירוקים בשפת העם) או תרכיז מכילים בתוכם רכיבים מיוחדים לשמירה על מערכת הקירור. מים מינרלים לא.

תרוקן ותמלא מחדש.

(אתמול בהום סנטר ראיתי 5 ליטר ב 49 שקל, של פז)

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
לחומר המרוכז צריך להוסיף מים רגילים לפי ההוראות אז בסדר אין כאן שום בעיה
אצל "הפרסי" ניתן להשיג גלון "PRESTONE- READY TO USE" ב30 ש"ח-נוזל קירור מוכן לשימוש מעולה.

ניצן

פורסם

התרכיז הכחול במקורו גרמני,אך מיוצר לרוב בסין.האדום הוא גרמני "אסלי".

מנסיון הוא עושה את העבודה לא רע בכלל!!להבדיל מהירוק על כל ליטר תרכיז יש להוסיף 2.5/3 ליטר מים,וזה לא קריטי איזה מים!ברכב ממוצע 1.4 1.6 2ליטר תרכיז מספיקים בהחלט!

עודף חומר עלול לפגוע בגומיות,ובאגזוזים בעיקר בממיר.

קחו בחשבון שחוץ מהרדיאטור ישנם מים בבלוק ובצנרת ובס"ה בין 5-6 ליטר במערכת ואולי קצת יותר...

המים הירוקים שצריכים להיות שמנוניים (מששו באצבעות) מדוללים כבר, ואין להוסיף להם מים נוספים.

בשוק מסתובבים מים ירוקים עם צבע בלבד-ראו הוזהרתם!!!

M&T נהגת נכון מאד, בתנאי שהרכב אינו מדגם חדש יחסית, כי אז עדיף על-פי הוראות יצרן,

ושווה ההוצאה על כך.

אגב- באיזה רכב מדובר?......ובאיזה איזור אתה גר? בהרים כדאי להוסיף עוד חצי ליטר מרוכז.

• תוכן חדש...