Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4509 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

השאלה בכותרת,בפילטר שמן אני יודע שהדבר משמעותי מאוד ורצוי לשים מקורי אך האם הדבר דומה ומומלץ גם שמדובר בפילטר דלק(מברזל)?.

אני שואל מאחר וההבדל במחיר בין המקורי לתחליפי מאוד גדול.

עריכה אחרונה על ידי bosss
פורסם
תלוי מאיזה איכות התחליפי,אם הוא סיני או טורקי,זרוק לפח.

אם הוא אירופאי,אמריקאי,או יפני,לך על זה.

מעניין אותי עד מתי תמשיך עם המיתוסים המטופשים האלה מימי הביניים. ואני לא מדבר רק על השרשור הזה אלא על כל תגובה שנייה שלך בפורום. תתקדם :roll:

לארץ הייצור כבר אין משמעות, יש משמעות אך ורק לשם המותג.

מאחר שבפילטר דלק עסקינן ובמיוחד כאשר מדובר על פילטר "ברזל" שאמור לשרת את הרכב כמה עשרות אלפי קילומטרים / שנים טובות אני ממליץ על פילטר מקורי בלבד. ככה ניתן להיות סמוכים ובטוחים שהפילטר יתפקד כמו שצריך לוארך מרווח הטיפולים שקבע היצרן ללא חשש מפגיעה בלחץ הדלק, סתימה או כושר סינון לקוי שעלול להוביל לנזק או כשל יקר במערכת ההזרקה.

אם פילטר דלק מקורי הוא הוצאה כבדה הייתי ממליץ להשתמש בתחליפי ממותג טוב ומוכר בלבד ולא להתפתות ל"זה אמריקאי, כל המוסכים לוקחים את זה" שיגיד לך המוכר בחנות החלפים.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

במידה והחליפי הוא של יצרן OEM (גם אם הוא מיוצר בסין).

אתה יכול להתקין בשקט, היות והוא שווה ערך למקורי.

במידה והחליפי, הוא מתוצרת עלומת שם לא מומלץ להתקין.

פורסם
מעניין אותי עד מתי תמשיך עם המיתוסים המטופשים האלה מימי הביניים. ואני לא מדבר רק על השרשור הזה אלא על כל תגובה שנייה שלך בפורום. תתקדם :roll:

לארץ הייצור כבר אין משמעות, יש משמעות אך ורק לשם המותג.

לא יודע דווקא אני חושב שיש משהו בארץ היצור במיוחד מסין שלא עושים חשבון לשום יצרן ולשום תקן ויכתבו לך על המוצר מה שאתה רוצה אפילו TUV APROVED

למרות שאתה אומר מיתוס משום מה נתקלתי לאורך השנים בחלקים זבל מבית היוצר הסיני הרבה יותר מאשר מגיעים מארצות אחרות אז אולי בכל מיתוס יש טיפה אמת ?

לגבי המשך ההודעה שלך אני מסכים איתך במאה אחוז

פורסם
מה ההבדל במחירים (לפחות ב-%) אם תוכל לספר בבקשה ?

במקרה שלי מדובר על פילטר דלק מקורי מברזל של ACDELCO במחיר של 140 ₪ לעומת התחליפי(אין לי מושג של איזה חברה ואיזה ארץ ייצור)במחיר של 60 ₪.

מה שיותר מעניין אותי זה רמת הסינון והאייכות ביניהם ופחות העניין הכספי.

פורסם
לא יודע דווקא אני חושב שיש משהו בארץ היצור במיוחד מסין שלא עושים חשבון לשום יצרן ולשום תקן ויכתבו לך על המוצר מה שאתה רוצה אפילו TUV APROVED

למרות שאתה אומר מיתוס משום מה נתקלתי לאורך השנים בחלקים זבל מבית היוצר הסיני הרבה יותר מאשר מגיעים מארצות אחרות אז אולי בכל מיתוס יש טיפה אמת ?

אני משער שאתה מדבר על "מותגים" או זיופים. יצרן בעל שם טוב מבצע בדיקות QA קפדניות ושם דגש על חומרי הגלם ואיכותם, לכן אין משמעות לארץ הייצור.

ובכל מקרה, גם אם יש חריגים לכאן או לכאן לא זו הייתה הכוונה, הנושא בשרשור הזה עוסק במותג המייצר את החלק ולא בארץ הייצור.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• ספונסר פורום
פורסם

כמו שנאמר כאן ,אם מדובר במותג אז ארץ היצור לא משנה ,היום המפעלים החדשים ביותר מוקמים בסין ,מעבר לשיקולי עלות היצור

החברות מחויבות ליצור בסין חלק מסוים מהמוצר שנמכר שם .

חברת פולקסווגן מחייבת ספקי משנה שלה (למשל חברת הרצועות אופטיבלט)לייצר בסין כדי שהיא תוכל לרכוש מהם רצועות

שיורכבו על מכוניות שימכרו בסין .

עד כאן מותגים .

אבל אם מדובר בחלק בלי אבא ואמא שהוא לא מותג ומיוצר בסין אז בדרך כלל יהיה זה מוצר נחות שעולה פרוטות ונמכר

כאן בארץ במחירים מפולפלים .

מהניסיון שלי חלקי חילוף עלומי שם לא שווים אפילו את המחיר הזול לכאורה שמבוקש עבורם .

שורה תחתונה אני לא ממליץ .

שווה להשקיע עוד כמה שקלים ולקבל מוצר שישמש אותך שנים ארוכות .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם
אני גם משתמש בפילטרים של ACDELCO המחיר לא יקר מדי לפילטר?

אין לי מושג,לא עשיתי סקר שוק,זה המחיר שביקשו ממני באוטוליין עבור פילטר דלק מקורי המותאם בדיוק לרכבי לפי מספר מנוע ושילדה.

• תוכן חדש...