Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4474 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני חודש בערך הרכב החליט להראות במד הסלד 520 ולא 750 כמו תמיד.. בהרגשה לא השתנה דבר.. הרכב עומד בסרק בדיוק אותו דבר ללא רעידות או משהו יוצא דופן וגם נשמע בדיוק אותו דבר.. אמרתי ניחא.. אולי זה עושה לו טוב יותר.. המשכתי לסוע ככה ובאמת הרכב נוסע ללא דופי..

עד שהיום בבוקר ראיתי שהסל״ד במד יורד לכיוון ה450 בסרק וכאילו ממשיך לרדת ולא משתנה אפילו במעבר לניוטראל.. מה שתמיד קורה שאני עובר לניוטרל זה קפיצת סלד רגעית באיזה 100 ואז התייצבות חזרה(ככה גם מרגיש מהמנוע..)

גם הפעם - שום דבר לא השתנה בהרגשה או ברעש המנוע.. אותו דבר.. נשמע תקין ועובד נפלא.

לדעתי הבעיה טמונה במד הסל״ד עצמו שמראה פשוט פחות מאשר מה שבפועל המנוע עובד

מה גם ששמתי לב היום שבהעברת הילוכים המד מטפס ל1500 אולי ולא יותר מזה.. אף פעם הרכב לא העביר לי הילוכים ראשונים ב1500.. מינימום 2000-2500 בנסיעה רגועה ו3000 בנסיעה קצת יותר מאומצת..

הלכתי למוסך מורשה רנו(מרתון) ברעננה.. הבחור נכנס לאוטו ואישר שאכן מדובר בבעיה במד והאוטו נשמע מצויין.

הוא אמר לי שדבר כזה אמור לעלות סביבות ה700שקל כי הוא דורש פירוק של הדש בורד..

השאלה היא - האם יש דרך לתקן את זה ביותר זול.. ואם לא - האם המחיר סביר?

• תוכן חדש...