Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4503 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

טוב אז הגיע היום שלא האמנתי שיגיע, לאחר כמעט 5 שנים מופלאות עם הנינג'ה שלי הסיוויק שלי למכירה בתקווה למצוא בעלים שידאג לה לא פחות ממני.

נמכרת עקב שדרוג לאחותה הגדולה אקורד חדישה :lol:

אז ככה נתונים יבשים:

יד 2 (יד ראשונה פרטית מאדם מבוגר בן 60 שעשה עליה כ-20 אלף ק''מ ונמכרה לי )

117 אלף ק''מ.

מטופלת רק במוסך מרכזי מרכז שירות הונדה באשדוד וע''י חלקים מקורים בלבד (יש ספר טיפולים).

השחרת חלונות איכותית 65% באופן אחיד (לא כולל שמשה אחורית ששם יש וילון), פנס קדמי מושחר ופנס אחורי מושחר, מאוד מוסיף לרכב אך סך הכל מדבקה ניתן להסרה בקלות ללא עקבות דבק (מניסיון).

מרימי שמשות מקוריים בכל הרכב כולל חלון גג (נסגרים לבד בנעילת הרכב).

כל הפלסטיקה והריפודים המקורים שמורים באופן פדנטי,הפנים שמור כחדש ומעולם לא עישנו ברכב.

צמיגים בני חצי שנה של פירלי P7 סט של כ2200 ש''ח.

במהלך השבוע יבוצע טסט ככה שהקונה מקבל טסט לשנה.

נשטפת באופן ידני כל שבועיים מינימום מאז שבבעלותי.

חיישני רוורס+צג

חלון גג מקורי.

נתוני צריכת דלק:

עירוני 1-10.5 ממוצע,בינעירוני 1-16-15

מחירון לוי יצחק משוקלל 57.800-דורש 60 אש''ח, גמיש אך לא בהרבה =)

מתחייב בבדיקה לכל בורג ברכב, הדבר היחיד שקיים ברכב במשך כל חמש השנים שקיים אצלי הוא פגיעת חנייה בטמבון האחורי שלא הייתי מוכן לבצע עליה פחחות ודרשתי החלפת טמבון.

כנ''ל מכסה תא המטען בעל פגיעה עדינה מפגיעת חנייה לפני כחצי שנה (ניתן לטיפול בעלות של 500 ש''ח ).

רכב שמור באהבה,ימכר רק לבעלים רציני ואחראי.

ליצירת קשר:0547485386-סמסו או בווצאפ רוב היום אני בעבודה =).שגיב

תמונות:

Photo 06-03-14, 16 55 57.jpgPhoto 06-03-14, 16 56 41 (HDR).jpgPhoto 06-03-14, 16 56 13 (HDR).jpg

עריכה אחרונה על ידי Japanese Engine

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

• תוכן חדש...