Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה MX5 בתקציב של 50K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4483 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הבנת לא נכון , הצורה החדשה (שכבר עברה מתיחת פנים) היא 2006 ומעלה .

כן קיימים שינויים מינוריים בתחום הקוסמטיקה סביב השנה שהזכרת , אבל הזיכרון שלי כבר חלש מכדי לזכור מהם (אני חושב שג'אנטים ,צבע כסוף לפלסטיקה בסלון , אולי גם הגה ומושבים קח בעירבון מוגבל את מה שכתבתי) ,וגם ככה כנראה שלא תמצא יותר מידי ידניות לפני 2005 .

חשוב להתמקד בידנית גם לצרכי הנאה , וגם עקב הבדלים משמעותיים בין השתיים (בלמים , הספק וכראה עוד כמה הבדלים שכבר שכחתי) .

למעט הדגם המצויד בגג קשיח (לא זוכר אם מ-2006 או מ-2007 בישראל) , כל השנים מצוידות בגג ידני מאוד קל ומהיר לתפעול (יש הבדלים גם בגג מה-NB שיוצרה עד 2005 לבין ה-NC שיוצרה החל מ-2006 , בגדול בקודמת הוא הרבה יותר עמיד ושומר על מראה טוב לאורך זמן עקב ויניל ובחדשה יותר הוא יותר נוח לתפעול ובעל מראה קלאסי עקב שימוש בבד קנבס אם הזיכרון שלי לא שוב שוגה) .

עריכה אחרונה על ידי Moonlight Theory

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם

תודה רבה לך על המידע, ברשותי תקציב של 50K - אני יכול לקנות מודל 2003, לפי מה שהבנתי עד מודל 98 זאת הצורה ישנה, הצורה הבאה אחריה היא 2003 ו 2006 זאת הצורה היותר חדשה. אני מעוניין ב2003 אוטומט, השאלה היא אם אפשר להמיר איכשהו את הגג לחשמלי?

פורסם

לא יודע כמה 2003 נמכרת , אבל זה נשמע הגיוני פחות או יותר (לאוטומטית , ידנית ידרשו מעל המחירון , ומי שלא ממהר גם יקבל) .

תשכח מהסבה לחשמלי , כבר עדיף לגרד עוד קצת (בעיקר לעו"ש עבור תקלות) ולקנות איזו SLK מזדקנת , גם ייצא יותר זול (אמין , ריאלי , אפשרי , בר הישג וכל מונח אחר שמהווה צלצול השכמה מהסרט) .

יש רק 2 סיבות לקנות מיאטה מלבד המחיר הלא יוקרתי יחסית , זו אמינות והתנהגות , למה אני כותב את זה? כי אם אתה לא מעוניין באחד מהם , בעיקר בהתנהגות , אתה לא מעניין ברכב הנכון .

האוטומט מסרס מאוד את הספורטיביות , אבל אתה עדיין מקבל רכב הנעה אחורית קליל ומהנה .

אני עונה תגובות "רובוטיות" בגלל ההסתדרות שלי עם ממשק הפורום , אתה מוזמן לשאול הכל תרגיש בנוח .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם

קודם כל תודה רבה על המידע, בגדול אני מחפש נטו יופי וקבריולט . לSLK יש גג חשמלי? (זה גם חשוב לי אבל אם אצטרך אתפשר)ואם יש לך עוד המלצות? ולגבי הגג אם יש גג קשיח (ביטוח יותר זול) אז עדיף.. תודה רבה

פורסם (נערך)

העצה שלי מאוד פשוטה , אם אתה מוכן לקחת בחשבון שבמקרה של תקלות במרצדס SLK הן יהיו יקרות להחריד , קנה אתה מרצדס ותהנה מגג קשיח חשמלי ורכב יחסית מפנק (יחסי מאוד , זה בהשוואה למיאטה) .

אם אתה קונה על הקשקש כלומר תקלות יקרות יכניסו אותך לצרות , תפסיק להתפנק ותקנה מיאטה , זו המכונית בין הטבות ביותר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה - גם ספורט (התנהגות וכייף בעיקר) וגם זולה מאוד להחזקה (אמינות , עמידות , צריכת דלק וכו') .

גג קשיח לא יותר זול לביטוח מהסיבה שכל רכב בקטגוריות האלה שיש לו גג נפתח-קשיח (למעט פיג'ו 206CC ודומותיה נטולות היומרות הספורטיביות) יקר יותר לרכישה , כלומר גם "שווה" יותר כסף וגם עלול להיות בקבוצת רישוי גבוהה יותר .

לגבי רכב יפה , כולן יפות כל עוד לא מצעצעים אותן "בשיפורים" , אבל אם אתה מחפש פוזה אתה תתאכזב מהביקורות של אנשים (סמוך עליי , לא משנה כמה הרכב יהיה יפה\יקר\מיוחד תמיד ינסו לבאס אותך , ואם אתה מחפש פוזה בהחלט יפריע לך בדיחות על מיאטה\אס אל קיי ישנה) .

הגג הנפתח מצד שני? זרוק לאחור (מיאטה) או תלחץ על הכפתור (ותתפלל שיעלה בחזרה אח"כ , אס אל קיי) ותהנה מחוויה שאין כמוה .

פורסם (נערך)

תודה רבה על הכל! אני כנראה אלך על ה MX מסיבה תקציבית, מה לגבי ביטוחים ,איזה חברות עושות ביטוחים לקבריולט? כי החברת ביטוח שלי לא עושה.. ומה המחירים בערך?

נ.ב

מה אתה אומר לגבי ROVER MG?

עריכה אחרונה על ידי Civic_EX
פורסם

הדור השני מיאטה נקרא NB,יוצר בין 98-2005 ארצה הגיע ב2003 בגירסא אוטומטית,ורק ב2004 הגיעו ידניות,אלוהים יודע מה חשב לעצמו היבואן.

סך הכל מדובר ברכב מאוד פשוט,ומאוד מאוזן וקל משקל,קח בחשבון שנוחות הנסיעה נוקשה ושתא הנוסעים מעט ספרטני אך מנגד היא מאוד מתגמלת בנהיגה.

אם אתה מחפש תיבה אוטומטית,אתה קצת מפספס את הקטע של הרכב (שאגב יש לו אחלה תיבה 6 הילוכים שהיא חלק בילתי נפרד מהנאה) אבל זה גם עובד לטובתך מאחר והגירסאות האוטומטיות הן פחות נחשקות ולכן נסחרות בפחות מאשר הידניות.

לגבי הMG במילה אחת:מאוד לא מומלץ עכב מיקום המנוע(מאוד קשה לעבוד עליה) ואמינות מפוקפקת,וחלקים יקרים שאין להם זמינות.

לגבי הביטוח,נסה אצל אלמוג ביטוח, שותף שלי מבטח אצלם את המיאטה ואני את הבימר מחירים שפויים לחלוטין.

Porsche 944 turbo

פורסם

בגדול נימנים השיב לגבי הרובר , לגבי סוכנים תעשה בדק בית ואל תרוץ לאיפה שכל השאר רצים (יש כמה סוכנים שמתרכזים אצלם המון בעלי מיאטות ורכבים בסגנון , ותמיד השגתי מחירים זולים משלהם והשירות אין תלונות) .

סוכנים כמו שנאמר יש את אלמוג (אריק אלמוג למיאטות , אלמוג גור לרכבים יותר בעיתיים אבל שווה לבדוק גם מחיר למיאטה) , הר-לב (דבר עם שרה) והרשימה המלאה תוכל למצוא בחיפוש באתר של מועדון הרודסטרים הישראלי .

שים לב להחרגה ("התנערות מכיסוי בביטוח") של הגג , חלק בכלל לא מכסים את הגג או שדורשים השתתפות עצמית גבוהה .

שאלת אותי בהודעה פרטית לגבי "הפוזה" , אז התשובה היא בלי קשר שברכבי נישה יש גם אנשים שלא מפרגנים (יש גם ונדליסטים צרי עין , זה עונה לך לסעיף האם לא חשובה ההחרגה על הגג) , ברכבים הספציפיים שאנחנו דנים עליהם תמיד יהיו ביקורות מכוערות של קנאים או סתם מקניטים , אתה צריך לא להיות "טייפ" שמתרגש מכל דבר אחרת (ובלי לרמוז , בד"כ אם מחפשים פוזה - זה לא יעבוד ביחד) .

פורסם
הדור השני מיאטה נקרא NB,יוצר בין 98-2005 ארצה הגיע ב2003 בגירסא אוטומטית,ורק ב2004 הגיעו ידניות,אלוהים יודע מה חשב לעצמו היבואן.

סך הכל מדובר ברכב מאוד פשוט,ומאוד מאוזן וקל משקל,קח בחשבון שנוחות הנסיעה נוקשה ושתא הנוסעים מעט ספרטני אך מנגד היא מאוד מתגמלת בנהיגה.

אם אתה מחפש תיבה אוטומטית,אתה קצת מפספס את הקטע של הרכב (שאגב יש לו אחלה תיבה 6 הילוכים שהיא חלק בילתי נפרד מהנאה) אבל זה גם עובד לטובתך מאחר והגירסאות האוטומטיות הן פחות נחשקות ולכן נסחרות בפחות מאשר הידניות.

לגבי הMG במילה אחת:מאוד לא מומלץ עכב מיקום המנוע(מאוד קשה לעבוד עליה) ואמינות מפוקפקת,וחלקים יקרים שאין להם זמינות.

לגבי הביטוח,נסה אצל אלמוג ביטוח, שותף שלי מבטח אצלם את המיאטה ואני את הבימר מחירים שפויים לחלוטין.

לפי מה שאני יודע הגיעו 7 ידניות לארץ ב-2003 אבל לך תמצא אחת (-:

ומצטרף להמלצה על אריק מאלמוג ביטוחים.

mx-5, audi a4, alfa 159.

פורסם (נערך)

בדקתי עם אלמוג ביטוחים , הם אמורים לחזור אליי עם הצעת מחיר, הבנתי שיש גם חברה בשם "אליהו חברה לביטוח" שהם הכי זולים לרכבי קבריולט, אני בודק גם איתם. תודה לכולם.

נ.ב

האם אני יכול להשאר בחברת ביטוח שלי לגבי ביטוח חובה ולבטח בחברה אחרת רק מקיף?

פורסם (נערך)

תודה, אני כבר שבוע נכנס ליד 2 כל יום ואין כמעט MX למכירה , יש מקום אחר לחפש? מודל 2003 יש רק 5 כבר שבוע ואף אחת לא מוצאת חן בעיניי. ( אין לי בעיה להתפשר גם על אוטומט)

נ.ב

לגבי ביטוח בלאמוג נתנו לי הצעה של 1800 שח חובה ו4000 שח מקיף , זה בסדר?

פורסם (נערך)

בסדר? תלוי , אם אתה לא נהג צעיר ויש לך העדר תביעות אולי תגרד עוד איזו אלפייה למטה במקיף (חובה אין לי מושג , נשמע סביר) .

אתה צריך להבין שלמצוא NB יפה זה לא פשוט , לא אומר שזה בלתי אפשרי אך מהראייה המחפפת שלי ביד2 אני רואה כל שנה רק כמה בודדות , למשל למצוא NC הרבה יותר פשוט .

אין לי בעיה לזרוק את השאלה אם מישהו מוכר , אבל לא הבנתי מה אתה מחפש (גיר אוט'\ידני , שנתון רק 2003 או אפשרי יותר גבוה וכו') .

פורסם

אני בן 26 , כבר לא נהג צעיר, לא הבנתי, מה זה NB ו NC?

יש ברשותי גג עד 50K ככה שזה מספיק גג עד מודל 2003 , לגבי גיר, לא משנה לי אם יהיה אוטומט או ידני.

לגבי הביטוחים צריך לדבר עם אריק ספציפית מאלמוג? כי דיברתי עם מישהי מאלמוג שנתנה לי את הצעת המחיר הזאת... והתנערו מביטוח על הגג וגם במקרה של תאונות ההשתתפות עצמית גבוה, השאלה אם אני יכול לבקש הצעה יותר טובה? אם מישהו כאן קיבל?

• תוכן חדש...