Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4530 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
היי, כבר כמה שנים המשפחה שלי מטפלת אצל מישהו פרטי.

אני מטפל כבר שנתיים ככה ברכב מסוג מאזדה 3 ודוד שלי מטפל בהונדה סיוויק ( צורת חללית ) שלו .

אני יכל לומר לך שאני מאוד מרוצה,

אני מבקש ממנו איזה סוג שמן אני רוצה/מקורי/לא מקורי והוא מגיע עד אלי הביתה ועושה את הטיפול.

גם כשהיה לי חור במיכל עיבוי הוא הגיע עד אלי והחליף אותו לחדש בעלות מזערית .

אחרי הטיפול הוא עושה בדיקה כללית לרכב ובודק שהכל בסדר, כולל בדיקת בטיחות.

במידה ויש צורך להחליף ברקסים הוא מפנה אותך למוסך שהוא מכיר ושם מטפלים לך ברכב.

כסף, מבחינת תשלום זה משתנה מסוג הרכב ומה אתה מבקש ( שמן איכותי,פליטר שמן מקורי וכו' ) אני יכל לומר לך שטיפול שאני עושה למאזדה שלי ואני לא מתפשר בנוגע לשמן איכותי וחלקים מקוריים הסתכם ב - 350 ש"ח כולל עבודה והכל מקורי .

זהו, במידה ומישהו רוצה אני אשמח לתת את הפלאפון שלו בפרטי.

שהיה המשך ערב נהדר,איציק.

איך קוראים לו? ואיך הוא קורא לסוג השירות שהוא נותן?

פורסם
איך קוראים לו? ואיך הוא קורא לסוג השירות שהוא נותן?

שמו אבי, אני חושב שהוא עובד בחברה של שירותי דרך ( במידה והרכב שלך נתקע וכו' ) את העבודה של הטיפולים הוא עושה מהצד לפי מה שהבנתי.

בחור מאוד נחמד, עושה עבודה נקיה ושומר על סביבת העבודה, דואג לקחת איתו את השמן ומשומש כדי להיפטר ממנו כראוי.

אני אישית מאוד אוהב את העבודה שלו, הוא עזר לי מאוד גם בהתחלה שלא הייתי ממש מבין, ממש לפני טסט נשרפה לי נורה והוא הגיע למקום והחליף את הנורה ללא עלות, בקיצור בחור מאוד נחמד ואמין.

אני לא אפרסם פה את המספר פלאפון שלו, אבל במידה ומישהו רוצה אפשרי לקבל בהודעה פרטית.

- איציק -

מאזדה CX 5 2015

עמוס השרת יצא לפטרול. קראנו לו במ.ק. 77 והוא יחזור כל רגע.
פורסם

לא צריך את הפרטים שלו, רק רציתי להבין אם הוא עושה פחות או יותר אותם דברים כמו האיש שאני תיארתי או אם זה אותו בן אדם :)

• תוכן חדש...