Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4517 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

לאחרונה אנו עדים לריבוי מכוניות עם מערכת עצור-סע שמכבה את המנוע בעצירות מעט יותר ממושכות מתמרור עצור.

הרבה פעמים מערכות אלו מצומדות למנועים מוגדשים (לעיתים מגדש-על, אבל הרבה פעמים טורבו רגיל).

מניסיון שלי עם מנועים מוגדשים, תמיד היבואנים (ולא רק הם) המליצו על המתנה קלה (עד דקה במקרים מסוימים) לפני תחילת נסיעה לאחר התנעה ולפני כיבוי לאחר נסיעה. הבקשה מאוד הגיונית מסיבות של שימון הטורבו ושמירה על המיסבים שמחזיקים סל"ד גבוה מאוד של הרוטור.

ועכשיו לשאלה - האם דימום מיד לאחר נסיעה ותחילת תנועה מיד לאחר התנעה לא מתנגשים עם ההמלצות והאם הם לא מקצרים את חיי הטורבו-ים?

קיה ספורטאז' 2.0 ליסינג

סקודיאק דיזל Exclusive לזוגתי (כבר לא: יונדאי סנטה פה דיזל, אלתיאה דיזל - עדיין מתגעגעים)

ALFA ROMEO 75 TS - מוסבת כבר לא ☹️, מקורית כבר כן 🙂

פורסם

גם אני תהיתי.

רשמית אין בעיה לטענת היצרן.

מעשית נגלה אם יש בעיה רק בעוד זמן רב ורוב הסכויים שהרכב כבר לא יהיה באחריות.

לכן, באופן אישי, אני מכבה את המערכת אם אני בנסיעה דורשנית.

אני כן משאיר אותה פועלת בנסיעות בהן הטורבו לא מתאמץ יותר מידי (נסיעות עירוניות בלי עליה לטורים גבוהים).

• תוכן חדש...