Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפול 90.000 למאזדה 3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4494 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך המלצה למוסך מורשה מאזדה באזור המרכז מוסך אמין!!! ולא יקר

או שבכלל עדיף ללכת למוסך מורשה רגיל ולא של מאזדה

ומישהוא יודע מה אמור להיות המחיר??

מחכה להמלצות!

בתודה מראש!!

• ספונסר פורום
פורסם

במוסך השלושה בתל אביב יש עכשיו 50 אחוז הנחה על כל סוגי הטיפולים השוטפים למאזדה. מהניסיון שלי עם ההנחה זה אחד מהמוסכים המורשים הזולים באזור, אם לא הזול שבהם.

טיפול 90 אלף לפי הוראות היצרן כולל החלפה של שמן+פילטר, נוזל בלמים, מסנן מזגן ומסנן דלק. כל הסיפור צריך לעלות להערכתי סביב ה-1,500 ש"ח במוסך מורשה, פחות אם תפנה למוסך שאינו מורשה יבואן שעובד עם חלקים מקוריים והרבה פחות אם תפנה למוסך שמעגל פינות.

פורסם

תיקון קל, בטיפול 90 במאזדה 3 מנוע 1600 מספר שלדה מעל 500000 (רוב המאזדות משנת 2005 ומעלה) הטיפול דורש גם החלפת פלגים (כול 45 אלף) נוזל בלמים מחליפים כול שנתיים על פי היצרן. כמובן שלצד הק"מ יש גם את אלמנט הזמן, (בפלגים זה או 45 אלף או 3 שנים) . טיפול 90 הוא טיפול כבד יחסית מבחינת המחיר אצל היבואן.

פורסם

ספק את מפרט הטיפול שקיבלת במורשה היבואן, ואת הצעת הטיפול שקיבלת במורשה משרד התחבורה, טרק כך נמוכל להשוות ולהמליץ.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
ספק את מפרט הטיפול שקיבלת במורשה היבואן, ואת הצעת הטיפול שקיבלת במורשה משרד התחבורה, טרק כך נמוכל להשוות ולהמליץ.

בברכה

צביקה

ישבתי איתו אחד על אחד חלפים מקוריים כולל פילטר דלק מקורי ופילטר מזגן חליפי פלגים מקוריים שמן סינטטי מלא, פילטר שמן מקורי ושמן ברקס

מה לא יכול להיות??

פורסם

ההפרש מעט גבוה אם כי לא תלוש מהמציאות. כאשר מדובר על החלפת מסנן דלק ומסנן מזגן-על 2 פעולות אלו מוסך מורשה גובה יותר בצורה משמעותית ממוסך כללי וגם אני נתקלתי בסיפור זהה ברכב שלי. רק בגלל שהרכב עבר טיפול יציאה מהאחריות נתנו לי הנחה נוספת והחלטתי,שבשביל 150-200 ש"ח לא שווה לסכן את האחריות.(אם הרכב טופל במרשה לפעמים מפעילים רצון טוב במהלך השנה ה-4 אם יש תקלה יקרה משמעותית,שמתבטא בהשתתפות מסויימת של היבואן (עברתי את זה עם מע' ESP).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...