Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4443 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לך לחנות כמו 'הגרעין' ותמדוד את הנעליים. תחליט מה נוח לך יותר ותזמין מאיביי.

אחי הזמין כך רדבק ב350 שקל.

פנה מקום בתיבת דואר שלך אני אשלח לך קישור לחנות.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תודה רבה על התגובות.

מצאתי באיביי רדבק סביבות 350 שקל.

השבוע אני לא אהיה קרוב בכלל למקומות שמוכרים אותם אז יש לי שאלה לגבי המידה- בנעליים רגילות(נייק לדוגמא) אני 46. בבלנסטון אני 45 -10.5. ראיתי בטבלה של רדבק שמידה 45 זה 11 אצלם. אז מה להזמין?

קקטוסולר ידנית

פורסם (נערך)

בלנדסטון של היום זה ממש לא מה שהיה. גם לא מחזיקות וגם לדעתי פחות נוחות (או שגם הרגליים שלי לא מה שהיו פעם). מה שכן - נראות מעולה, אני אשים יד על 1320 בקרוב בשביל שיהיה לי גם זוג נקי.

גריספורט רק נראות טוב. לא נוחות כלל בלי מדרס תחליפי איכותי, ואחרי שנה וקצת אין סוליה, ויבראם שמיובראם. בחיים לא ראיתי ויבראם שמתה כ״כ מהר.

רדבק פעם לא היו לי נוחות בכלל. היום כן, אפילו מאוד. רכשתי לי לפני שבוע זוג ואני מבסוט. לגבי עמידות - נדבר עוד שנה. מה שכן - נראות זוועה, שונא את הסוליה הזו, נראה כאילו עיצב אותה ילד בן 5.

הקביעות הנ״ל נכונות עבורי בלבד, ולא מושפעות מסיפורי סבתא מסביב. נעלתי בלנדסטון 90% מהזמן מאז שנת 2000 עד לפני שנה וחצי, ברצף (כמובן כל כמה שנים זוג חדש. התייאשתי כשהן התחילו להתפגר אחרי שנה). לעיתים היו שני זוגות במקביל. החל מלפני שנה וחצי - רדבק, גריספורט ושוב רדבק. תמיד עבדתי הרבה על הרגליים, והרבה בשטח.

לאחר מות הגריספורט (ממש לא מזמן) התחלתי לחפש שוב. מדדתי, התלבטתי ובסוף בחרתי רדבק. הכי מכוערות, אבל הכי נוחות וכנראה הכי עמידות.

אני הרבה על הרגליים, הרבה הליכה והרבה עבודה קשה. הרדבק החדשות ייבחנו בתנאי קיצון. כל החקלאים סביבי עברו לרדבק, זה בטח אומר משהו.

לגבי מידות - חשוב מאוד למדוד, סביר להניח שתמצא שאתה צריך מידה קטנה יותר ממה שאתה רגיל.

הרגע גיליתי ש-1320 בכלל שייך לליין חדש שנמצא באתר נפרד, Blundstone Urban. בושה. בכל מקרה, אני רוצה 1318 בכלל... או 1301 אם יהיה לי אומץ.

שימו לב באתר לתיאור הדגם 585:

If you’re from Israel you probably already own a pair or two of these brown leather boots, given the quantity we’ve shipped there recently

עריכה אחרונה על ידי אנלוגי

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

לחפש באיביי!

את האחרונות שלי רכשתי שם במחיר מגוחך (ישירות מאוסטרליה).

את הבירקנשטוק הגרמניות אני רוכש באיביי גרמניה במחיר זול יותר ב20%-50%.

בנוסף אם יש לך חברים בפקולטה לחקלאות ברחובות ייתכן שדרכם תוכל לרכוש במחירים טובים. אני עשיתי את זה לפני שנתיים.

אופציה נוספת היא חנויות לציוד חקלאי שמוכרות לפעמים במחירים נוחים. יש חנות כזו בכפר ידידיה.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

שימו לב באתר לתיאור הדגם 585:

If you’re from Israel you probably already own a pair or two of these brown leather boots, given the quantity we’ve shipped there recently

גדול :)

ה1301 יפות. למרות ששום קשר בינן לבין עבודת אדמה.

אני מסתובב עם רדבק ביומיום כבר שנים, ומחזיק בצד בלנדסטון 266 אם פתאום צריך להתלבש.

נוחות מאוד, רק הזמש הזה... לוקח איתו זכרונות מכל יום של שימוש.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

יש לי ניסיון טוב עם רדבק, החזיקו לי יופי 5 שנים (יום-יומיים), עברו כל דבר אפשרי.

עם הזמן הסוליית סיליקון נשחקה.

יש לי עוד זוג שנקנה לפני 6-7 שנים, אמנם כבר כמעט לא משתמש בהן אבל אחלה מגף שבעולם, החיסרון היחיד (כמו של כל המגפיים) שהן לא מחזיקות את הקרסול כמו שצריך..

פורסם

אני עם בלנדסטון מכיתה ג' בערך.

את הזוג הנוכחי (550) קניתי בכיתה יא',עכשיו אני משוחרר כבר חצי שנה...הולך איתם יום יום ובכל מקום. פשוט נעל מדהימה!

מנהל תחום אופנועי שטח בחברת HM-MOTO, יבואנית אופנועי SHERCO, AJP וRIEJU

פורסם
גדול :)

ה1301 יפות. למרות ששום קשר בינן לבין עבודת אדמה.

אני מסתובב עם רדבק ביומיום כבר שנים, ומחזיק בצד בלנדסטון 266 אם פתאום צריך להתלבש.

נוחות מאוד, רק הזמש הזה... לוקח איתו זכרונות מכל יום של שימוש.

כאמור, הרדבק לעבודת האדמה.

אני רוצה משהו לשעות המעטות שאינן עבודה, ואין לי חשק להסתובב עם נעליים מטונפות (הרדבק החדשות שלי אחרי יום של שימוש נראו כאילו הן בנות שנה).

הנושא בבדיקה.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

דיברתי עם היבואן של נעלי קנגרו. המחסן שלהם באריאל . הוא מוכן לעשות הנחה למי שירצה נעלים. יש בשחור חום כהה וחום בהיר. אני מאוד מרוצה מהם

.למי שזה רחוק הוא יכול להפנות אותכם לחנות שמחזיקה את הנעלים. 039338329 להגיד שלירוי מא.צ מחסני קרמיקה היפנה אותכם שתקבלו את ההנחה שהרשת שלי מקבלת

פורסם (נערך)

באותו העניין, יש לי נעלי REDBACK UBCH למכירה, המידה קצת בעייתית: AU - 7, EU - 41.

לא ננעלו מעולם!! חדשות!!

המחיר - 370 ש"ח.

טלפון: 050-> שבע ארבע שתיים שתיים שתיים שש שבע

images.jpg

עריכה אחרונה על ידי גיא .ב
פורסם

אני נועל רדבק מ2001. את הזוג הראשון החלפתי ב2010 כי המדרס התבלה מבפנים. הזוג השני עכשיו בשנה החמישית שלהם. טיולי שטח, עבודת חקלאות, בניין, שיפוצים ןכל מה שמושבניק משועמם יכול לחשוב עליו. פעם בחודש עובר עליהם עם משחת נעליים צבאית והם עושות עבודה. מעולם לא נקרעו. דרך אגב, איך יודעים איזה דגם זה? מבחינתי אלו אותם נעליים כבר 14 שנה. מחזק את ההמלצה על החנות בכפר ידידיה. "הגר" אספקה טכנית בהנהלת רני ועמוס. הכל זול, לא רק נעליים.

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

• חודש מאוחר יותר...
פורסם
בבקשה

רד-בק בפחות משלוש מאות וחמישים שקלים חדשים

למה לקנות מוצר אוסטרלי בארץ כשאפשר בקליק עכבר לקנות ישירות מחנות באוסטרליה?

לכל הסקפטיים והחששנים

הוזמנו הנעליים מהקישור המצורף, נשלחו לארץ תוך 24 שעות ממועד ביצוע ההזמנה ונחתו בסניף הדואר הקרוב לאחר חמישה ימים!

מחיר הנעליים 245 ש"ח

עלות משלוח לארץ 80 ש"ח

סה"כ 325 ש"ח

2014-04-16 10.03.23.jpg

horsepower is an illusory mathematical equation; torque is real and the source of all good things in the universe

פורסם

למי שנוסע לאילת או יכול להגיע, 350 לבלנסטון הפופולריות (לא זוכר את הדגם) מי שירצה פרטים על החנות שיודיע לי.

בגלל שאני לא אהיה באזור בקרוב, מישהו מכיר מוכר טוב באיביי לבלנסטון עם תג מחיר של עד 350 ש"ח כולל משלוח? תודה

Miata ND2

פורסם

מישהו יודע איזה נעל (לא חשוב לי הדגם או הצורה רק חשוב לי שיהיה אפשרות לרכוש צבע חום/אופייט ולא שחור) מתאימה לטיולים שצריך לעבור ולטפס על סלעים ?

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)

• תוכן חדש...