Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4444 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן,

כבר תקופה אני מחפש את ה561 של בלנסטון במחיר טוב.

עשיתי הזמנה ממישהו ב380 שקל שבסוף לא הצליח להזמין (אמר שהספק שלו הפסיק לעבוד), ובינתיים שמתי לב שיש את הדגם הזה להמון אנשים.

בגלל שבא לי קצת משהו שונה חיפשתי וראיתי שיש דגם חדש (מצורפת תמונה שלו) - 1320, שנראה טוב לדעתי.

הבעיה היא שהמחיר באתר הרשמי הוא 600 שקל ל561 ו700 שקל ל1320.

מישהו יודע איפה אני יכול לקנות (ואולי אפילו להזמין מחו"ל) בלנסטון כאלה, או דגמים דומים של רד - בק? אם יש טימברלנד חומות במחיר טוב אז זה גם טוב:)

ומה דעתכם על הדגמים שהעלתי?

אני מידה 45 (10.5 בבלנסטון).

תודה רבה!

עריכה אחרונה על ידי Asfanut

קקטוסולר ידנית

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

גם אני חיפשתי כמעט חודש "מחיר טוב" ובסוף התייאשתי. הדרך היחידה היא כמובן דרך ספק, הבנת לבד שקשה למצוא\לסמוך עליהם.

אני קניתי את שלי בחנות מטיילים בבוגרושב בת"א (משום מה ברח לי השם), הם עלו לי 470 (ולדעתי הכי זול שתמצא, גם דרך מבצע יהיה 450).

לגבי הזמנה מחול - בדקתי והבנתי שההפרש לא מצדיק הזמנה כזאת...

תנסה לחפש בפורומים של בני נוער דתיים, אצל החברה האלה מדובר בפריט חובה ומהצבא אני זוכר שתמיד הם השיגו את הנעליים במחירים טובים, בפורומים יש סיכוי שתוכל למצוא קשרים לספקים רציניים.

פורסם

שבוע טוב..

אני לא ראיתי על איזה דגם אתה מדבר..

אבל בתור אחד שהיה לו רד בק ובלנסטון...

עכשיו עברתי למגף של נוגה עינת שממש דומה להם

אבל יותר קל ונוח...

לדעתי הם יותר יפות... ובמחיר הם חצי...!!

משהו כמו 250-280 ש"ח.

בהצלחה.

WWW.TURBO-JET.CO.IL טורבו ג'ט- פיתרונות בלחץ מים גבוה-ניקוי מחליפי חום, הסרת בטון, קילוף טיח וציפויים, חידוש אבנים לסוגיהם ופריצת קווי מים וצנרת.
פורסם

יש נעל של חברת קנגרו ,ניראה ומרגיש כמו הבלנסטון. יש לי כרגע 2 זוגות . אחלה נעל שמה שאני לא עושה להם לא עוזר.

עד שאישתי זורקת לי ואני רוכש חדש

יש בעור חום וזמש בז

פורסם

אתה בטוח שאתה מידה 10.5?

אני בכל הנעליים מידה 46-47, ובבלנסטון אני מידה 10 (כן, גם אני התפלאתי).

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

אני כבר קרוב ל- 15 שנים נועל מגפיים של טימברלנד בסגנון המדובר, אמנם לא זולות אבל בשימוש רגיל יומיומי הן מחזיקות מעולה. לטעמי גם נראות יותר טוב מהבלנדסטון ועל אחת כמה וכמה מהרד-בק עם הסוליות הבומבסטיות שלהם.

פעם המגפיים האלה היו חלק מסדרת EarthKeepers שלהם, היום מסתבר כבר לא.

הנה לינק.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם (נערך)

יש למישהו מושג אם רדבק עם כיפת ברזל יחזור בקרוב לחנויות?

גם מבירור עם קטרפילר לא מביאים לארץ דגמים עם ברזל.

עריכה אחרונה על ידי epiphone

so far so good so what

פורסם

אני הרמתי כבר מזמן ידיים עם המגפיים האוסטרליות, לאחר שבשני האחרונים הסוליה פשוט התפרקה, וזאת בשימוש נינוח עד איטי. מבדיקה אקראית ברשת, השמועות אומרות שמאז שהייצור עבר למפעל במזרח - הבעיה הזו קיימת. יכול להיות שבנתיים היצרן תיקן ושיפר את הטעות, אני אני כבר רכשתי מגפיים תואמים של חברה איטלקית בשם

Grisport ושעושה שימוש בסוליית ויבראם מקורית, ומאז אני מאושר. הן עולות קצת יותר מהאוסטרליות, אבל שוות כל שקל. את שלי רכשתי בחנות "חגור", אבל כדאי לחפש ברשת גם ספקים אחרים.

האתר של היצרן באיטליה - הדגם השני משמאל:

http://www.grisport.it/en/products/trekking/sport_shoes~7#

וכאן אתר היצרן בניוזיילנד (?) לדעתי:

http://www.grisport.co.nz/shop/index.htm?id=19&c=6&fonte

פורסם

כמו שירחמיאל כתב, מצאתי את עצמי ביום שישי מתקן חור בסוליה של הבלנסטון.

תמיד הנעל הייתה נקרעת והסוליה הייתה שלמה, עכשיו הפוך.

אבל לשימחתי אני מצליח להוציא אותם במחיר סביר אז השארתי בקשה להצעת מחיר אם יהיה אטרקטיבי אפרסם כאן.

פורסם

גם אצלי הבלנסטון פשוט התפוררו בסוליה. הנחתי שזה בגלל שהן היו מהדור הראשון שיוצר בתאילנד.

למרות זאת קניתי 550 חדשות...

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

יש לי שני זוגות של 561, זוג אחד משמש כנעלי עבודה (למרות שהן לא נעלי עבודה תקניות) וטיולים בשטח וזוג שני כנעלי יום יום. פחות או יותר יוצא שאני חצי מהזמן עם זוג העבודה ודי קורע אותן בשטח והחצי השני עם הזוג השני בתנאים טובים יותר.

שניהם ברשותי כשנתיים, ולמעט פעילות ספורטיבית פה ושם הן הנעליים היחידות שאני נועל. מלבד לכלוך בזוג העבודה, אף אחד מהזוגות לא עושה רושם שהולך להקרע או לההרס בקרוב, כולל הסוליות.

הדבר היחיד שמפריע לי בנעליים האלה זה שלאחרונה הן הפכו לפופולריות מדי, ואני רואה הרבה יותר מדי נערות מסתובבות איתן.

פורסם

פה בטכניון נראה ש60% מהסטודנטים והסטודנטיות נועלים אותן, הזוי :shock:

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

יש לי גם את רד בק וגם בלנסטון לצערי אני לא נועל כמעט (לפעמים) אף אחת מהם (גורמות לי להזעה מוגברת)

הם די נוחות. עיצוב? לא משהו. את טימברלד אני לא אוהב -שחיקה מוגברת של הסוליה+ מחליקות על מעט נוזלים.

מה שכן,לפני כמה חודשים הייתי באמסטרדם ושם ראיתי דגמים של טימברלנד ממש מאלפות כל דגם יותר יפה מהשני

הצטערתי שלא רכשתי זוג כי בארץ משום מה לא מביאים את הדגמים האלו.

רכשתי לפני כמה חודשים זוג מגף של HILFIGER זה רמה אחרת לגמרי מבחינת עיצוב ואיכות עור

אבל גם המחיר בהתאם. (שווה לבדוק)

• תוכן חדש...