Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4522 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים!

ברשותי זוג רמקולים Peerless בסלון בתצורת סטראו, ומגבר Eltax שעלה לי 300 שקל יד2.

אני תמיד הרגשתי שהרמקולים אמורים לתת יותר ממה שהם נותנים (לא התרשמתי מהפרדת הצלילים והם מתחילים לזייף מהר ברגע שמגבירים). לאחרונה נשרף במגבר ערוץ וכרגע אני שומע במונו, מה ששבר אותי.

איך אני בוחר מגבר שיוציא מהרמקולים שלי את המיטב, אך שלא יהיה אובר-קיל, כי הבנתי ש Peerless זה לא להיט בלאו הכי.

התקציב הוא עד אלפיה, ובחנות חשמל אמרו לי שכדאי לי לשמור את כספי ולקנות במחיר כזה רק יד 2.

האם תוכלו להכווין אותי איך אני קונה מגבר? (סטראו. אין לי צורך בפיצ'רים מיותרים או בסראונד)

מצורפת תמונה של הציוד כי אין לי מושג מהם הדגמים המדויקים.

OcoIGdQ.jpg

Xpa9BR2.jpg

תודה חברים שב"ש :)

פורסם

לא בטוח שמגבר אחר יתן לך את מה שאתה רוצה ויכול להיות שחבל לקנות מגבר, כי הרמקולים שלך ממש לא משהו, ובסוף תתאכזב. אולי כדאי לחשוב גם בכיוון החלפת הרמקולים, אבל בתקציב כמו שלך זה נראה לי משימה בלתי אפשרית לרמקולים רצפתיים. אולי ביד 2.

דרך אגב, יש רסיבר סוני או אולי דנון בדיוטי ב-200$. אם אתה מכיר מישהו שנוסע לחו"ל.

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם

ביד 2 יש דברים טובים ומתאימים .

אתה צריך רסיבר - זה מגבר + טיונר ביחידה אחת ( מגבר עם תחנות רדיו )

וזוג רמקולים קדמיים - ממוצע + כ רוחב 30-40 ס"מ , וגובה כ 40-50 - עומק כ 30-40 .

רצוי כי הרמקולים יהיו 3 WAY - אח"כ אפשר להוסיף סראונד או מרכזי - לא חובה .

מגבר יד 2 עולה כ 400-500 ש"ח ורמקולים כנ"ל .

כדאי להתיעץ עם חבר /קרוב משפחה המבין במערכות + בהתאם לדרישות שלך .(רק מוסיקה , או גם חיבור מחשב , טלויזיה וכו' )

לשבת על המחשב ביחד / או מולו :grin:

להכנס ליד 2 ולעבור על המודעות , ולמצוא מכשירים מתאימים .

אפשר להרכיב מערכת טובה עד 1000 ש"ח , סבלנות ובדיקה טובה .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

ב 1,000 ש"ח ויד2 אפשר למצוא מערכת מצויינת, לא רק טובה.

אנשים לא מעריכים את הציוד הגדול והכבד של פעם ומסתפקים בג'אנק סיני של רמקולים פיצפונים וסאב.

הייתי מתחיל מרסיבר מכובד מחברה מוכרת, רואה מה התוצאה ומשם ממשיך הלאה.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

תודה חבר'ה!

האמת שאין לי כלכך עם מי להתייעץ בנושא הזה, ולכן פתחתי כאן התייעצות.

כשאני משוטט ביד2, אילו נתונים טכניים חשוב לשים לב אליהם?

ohm/watt כל אלה..

מה היא חברה מכובדת? לדוג', בחנות מכשירי חשמל שאלתי על רסיבר sherwood והמוכר אמר לי שהדגמים שיש לו הם לא "באמת" שרווד, אלא איזה חרטא שמיתגו אותו כשרווד ולכן לא כדאי לרכוש אותם.

פורסם

המוכר די צודק - בשנים האחרונות יש חברות שפעם היו מובילות והיום הם סתם רגילות או מדבקה .

לכן רשמתי , התייעצות עם אדם המבין בכך - ואין אפשרות לעשות זאת באינטרנט מרחוק .

לשבת ביחד , להכנס לאתרים ולבדוק לפי הדרישות שאתה מיעד למערכת .

או כנס אתה ליד 2 - ורשום אח"כ כאן בדיון מערכות אשר מענינות אותך , הוסף קישור למוצרים .

ואנו נהיה יכולים לתת חוות דעת .

גם לקנות ב יד 2 - צריך לדעת איך לבדוק את המוצר עצמו - אם תקין .

לדעתי אתה חיב למצוא חבר/קרוב , ולבדוק יחד איתם - זה לא סיפור ואפילו כייף .

נסה להתעניין אולי יש לך חבר או שכן אשר ייעזור .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

כשאני משוטט ביד2, אילו נתונים טכניים חשוב לשים לב אליהם?

אין משמעות לנתונים.

הרמקולים שלך הם התחתית של התחתית. אין מה להשקיע בהגברה להם (מצטער, אבל עדיף להיות ישיר ולחסוך לך כסף).

בשביל הרמקולים הללו גם מוצר מדבקה כמו שרווד זה סבבה. אל תשקיע אלפייה במגבר יד שנייה, חבל על הכסף.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אני ממליץ לך על רסיברים של דנון,

יש אחד במחיר שמתאים לך - 999 ש"ח

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=835772

והכי זול נמכר כאן

http://www.cwc.co.il/product/%D7%A8%D7%A1%D7%99%D7%91%D7%A8%C2%A0%D7%93%D7%A0%D7%95%D7%9F%C2%A0avr1513?aff=Zap

גם רסיברים של

Harman Kardon ושל Pioneer יכולים להיות מתאימים.

קובי

:-)

פורסם

ממליץ מאוד לחפש מציאות ביד 2, לפני חודשיים רכשתי רסיבר דגל מלפני שנתיים של אונקיו בעשירית המחיר כחדש(עלה באיזור 10K).

שים לב שהדגם של דנון ב200$ נמצא כבעייתי ברשת, ערוך חיפוש עם הדגם+ בעיות כיבוי/ספק.

פורסם
ממליץ מאוד לחפש מציאות ביד 2, לפני חודשיים רכשתי רסיבר דגל מלפני שנתיים של אונקיו בעשירית המחיר כחדש(עלה באיזור 10K).

איזה דגם?

תודה.

פורסם

מתעלק מהכיוון השני: רסיבר הרמון קרדון יש, איזה חברת רמקולים מומלצת ? אני גם מחפש ביד2, לכן רצוי משהו בתקציב נמוך ככל האפשר.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם (נערך)

אתה יכול לקפוץ לחנויות אאוטלט של ניופאן ולרכוש מכשיר מתצוגה שמגיע עם אחריות מלאה אבל מחיר מאד משתלם.

אם אתה מעוניין - יש לחבר שלי מכשיר שהוא מוכר עקב החלפה

DENON AVR 1909

http://www.dtown.co.il/articles/658.html

אני יכול לשאול אותו אם אתה מעוניין לגבי מחיר.

עריכה אחרונה על ידי kobi_g

קובי

:-)

פורסם
מתעלק מהכיוון השני: רסיבר הרמון קרדון יש, איזה חברת רמקולים מומלצת ? אני גם מחפש ביד2, לכן רצוי משהו בתקציב נמוך ככל האפשר.

Kef, Tannoy, Mission... יש עוד.

רמקול זה כמו אוכל, יש מעולים, אבל זה ממש עניין של טעם אישי, קודם כל ולפני הכל.

אם תיתן תקציב וגודל אני אחפור לך קצת מציאות.

ככלל, אנשים מתקשים למכור רמקולים רצפתיים גדולים, אז שם המציאות...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...