Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4539 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברי הפורום.

רציתי לשאול שאלה מקצועית לא מזמן עשיתי טיפול לרכב(מוסך מורשה) והיה שם מכונאי שבא אליי ושאל אם אני מעוניין לצבוע את הרכב

אני יודע מצד אחד במוסך מורשה שלי הצבע עולה מלא כסף והוא הציע לי הצעה שלצבוע את כל הרכב ב 2000 שקל האם המחיר נשמע נמוך מידי וכך גם העבודה תיהיה שווה? יש אולי איזה שהם שאלות שעדיפות לשאול אותו לפני שהוא יתחיל את העבודה? כמו איפה צובעים את הרכב ? האם משתמשים בדיוק באותו הצבע , האם ישימו לקה לאחר הצביעה , האם מוריד את הלכה שנשרפה ורק לאחר מכן עושים צבע יסוד ואחרי זה את הצבע?

איזה או שאלות אפשריות לשאול , או שמישהו יכול לתקן אותי בשאלות .

אשמח לעזרה =]

פורסם

מורשה יבואן?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• אחראי פורום
פורסם

מורשה מוסך מדרכה אולי. אין קסמים, בכסף הזה אין עבודות איכותיות.

כשאין מתקן ראוי, כשאין אביזרים ראויים (וכשאין מע״מ), המחיר יורד אך גם התוצאה.

ושלא יעלו פה כאלה ששילמו 2000-3000 ו״זה נראה פצצה עד היום״,

צביעה נכונה וטובה מודדים בצורה מסויימת ולא עפ״י העין של מי ששילם.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

תודה רבה על התגובה ,

זה עובד של מוסך מורשה ולדוד שלו יש מקום של תיקון רכבים שבזמן שהוא לא עובד הוא עוזר לדוד שלו.

פורסם

אנחנו צבענו ב5 אלף וזה כלל פירוק,בכזה מחיר יכול להיות שזה ללא פירוק,כי המחיר ממש זול,תשאל אותו האם זה כולל פירוק.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אנחנו צבענו ב5 אלף וזה כלל פירוק,בכזה מחיר יכול להיות שזה ללא פירוק,כי המחיר ממש זול,תשאל אותו האם זה כולל פירוק.

אני אבדוק את הנושא הזה

פורסם

שמע מחיר מצויין, לכל הרכב, גם אם זה ללא פירוק, אם אין צוורך בפרוק אז לא מפרקים, אם תוכל לעלות תמונות של הרכב זה יעזור לנו לדעת אם כדי בכלל לצבוע את האוטו.

אני גם צבעתי איזה 4 חלקים בודדים ברכבים שהיו לי, בפעם הראשונה ממש פחדתי מהבדלי צבעים, לשימחתי לא היו כאלה בכל הפעמים שלקחתי את הרכבים לצבע.

גם לי אמרו 400 שקל לחלק, אבל הם עושים הנחות , צריך לדעת להתמקח איתם, צבעתי שני פגושים ב 700, במוסך מורשה כולל מע''מ.

כנף ב 300, וספויילר כולל צבע והרכבה ב 450.

אני הייתי שוקל בחיוב את ההצעה הזאת, זה נשמע ממש טוב, אבל אל תעשה שום דבר עדיין, תברר טוב על המקום, תעלה תמונות שניראה אם האוטו בכלל זקוק לצבע כללי, ותחכה לעוד תגובות, 2000 שקל זה מתקרב למחירים של צביעת רכב בשטחים חח.

פורסם

זה לא בשטחים אבל זה כן אצל הדודים שלנו.

דבר שני מעניין אותי מאוד איפה אתה צבעת את הרכבים שלך במחירים כה נמוכים ועוד במוסך מורשה?

אפילו בלי לעלות תמונות הרכב זקוק לצבע כי הלקה שלו נשרפה ויש גם ככה סדקים בטמבון הקדמי שצריך תיקון וצביעה של כולו.

פורסם

מוסך גזית באזור הקריות, ליד חוצות המפרץ, זה מוסך מורשה, עושים שם צבע בתנור, אם צריך גם מפרקים חלקים, הקטע שלא תמיד צריך.

ואם הם צובעים כנף למשל, אז הם מכסים את כל האזור מסביב, ואז צובעים אותו.

פעם הציעו לי על סיויק 97 כל האוטו ב3000, זאת הצעה שנזרקה באוויר, וזה היה מחיר ראשוני שהוצע לי, אני מאמין שגם ב 2500 הייתי יכול לסגור איתו על זה.

ואם זה היה אוטו שעוד הייתי רוצה להשקיע בו ולהשאר איתו עוד תקופה אז הייתי עושה צבע כללי.

יותר מיזה, חשבתי לקנות רכב מסויים בצבע שאני רוצה, ובגלל שהרכב הזה הוא משנתונים ישנים, 15 שנה על הכביש, חשבתי לקנות אותו ולעשות לו צבע כללי רק בשביל שהוא יראה חדש.

בסוף קניתי רכב אחר אומנם לא חדש אבל גם לא בן 15 אלה בן 7.

פורסם

civic07 נשמע לי אחלה מקום נחשוב על זה ויש מצב שאני יצבע כמה חלקים , למרות שהרכב שלי גם לא חדש (2003) אני פשוט ממש מרוצה מהרכב ולא נראה לי שאני אמכור אותו בזמן הקרוב

• תוכן חדש...