Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4523 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

כתבה מ Ynet -

"יצרנית הרכב היפנית מבטלת את השם "אלטו" בישראל - ותחליף את הדגם המצליח ב"סלריו",

מכונית מיני חדשה שתיוצר בהודו"

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4486290,00.html

עריכה אחרונה על ידי epiphone

so far so good so what

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בגלל השם, לא יכולתי שלא להיזכר ב"סלרי בוטיק אילת".

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אכן, בסוזוקי מתכוונים להפסיק לייצר את האלטו והספלאש ולהחליף את שתיהן במכונית אחת שתיקרא סלריו. אבל בסוזוקי כמו בסוזוקי, הדגם החדש ישווק תחילה לצד הדגם היוצא ולאט לאט יחליף אותו. בדיוק כמו שהיום עדיין אפשר לקנות SX4, למרות שהקרוסאובר החליף אותו.

אגב, הסלריו תגיע ללא אופציה לגיר אוטומטי ואת מקומו יתפוס גיר רובוטי חד מצמדי. ביי ביי...

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

היא כניראה תהיה חסכונית כמוה 107 רובוטית,אבל איזו מכוערת.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

חבל שהם עברו לרובוטית חד מצמדית, בארץ תיבה אוטומטית שצורכת יותר דלק היתה ונשארה האופציה המועדפת על הלקוח.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם
גיר רובוטי חד מצמדי. ביי ביי...

מעניין לראות שגיר רובוטי חד מצמדי הפך להיות נרדף ל"גיר גרוע". מישהו נתקל פעם ברובוטי חד מצמדי טוב?

(למרות שיש אנשים שלא מפריעות להם הקפיצות).

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

נהגתי ברוב (אם לא כל) הרכבים הרובוטיים שהגיעו לארץ בשנים האחרונות. לא נתקלתי בגיר רובוטי חד מצמדי "טוב", אולי בכזה שקיבל את התואר "נסבל" (למשל הגיר של פיאט בראבו טורבו-בנזין). במשאיות, אגב, זה איכשהו עובד קצת יותר טוב. אולי בגלל שהן מראש איטיות יותר אז הטלטול וההעברות האיטיות פחות מורגשות.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
נהגתי ברוב (אם לא כל) הרכבים הרובוטיים שהגיעו לארץ בשנים האחרונות. לא נתקלתי בגיר רובוטי חד מצמדי "טוב", אולי בכזה שקיבל את התואר "נסבל" (למשל הגיר של פיאט בראבו טורבו-בנזין). במשאיות, אגב, זה איכשהו עובד קצת יותר טוב. אולי בגלל שהן מראש איטיות יותר אז הטלטול וההעברות האיטיות פחות מורגשות.

אני מסכים איתך שהדבר הכי טוב שניתן כיום להגיד על גיר רובוטי חד מצמדי הוא "נסבל".

זה פשוט פטנט שלא עובד. לא בקורולה, לא ב107, פשוט לא מצאתי גיר חד מצמדי שיכול להחליף בנוחות שלו גיר אוטומטי, רק כפול מצמדים יכול.

וכל אלה עדיין לא יכולים להחליף בנוחות שלהם גיר ידני.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

גם לי יש רובוטי חד מצמד בפונטו שלי, והוא הרבה יותר טוב מנסבל לדעתי. אני ממש נהנה ממנו. לשם השוואה, על קורולה רובוטית נהגתי המון, וזה היה הרבה פחות נוח מהפונטו. נכון, זה לא חלק כמו אוטומט, אבל ממש לא רחוק מזה. לא שיניתי שום הרגל בנהיגה שלי. גם הדרדור בעליות לא קיים כי יש היל-הולדר.

בגיר שיש בבראבו יש 6 הילוכים, בעוד שבגיר שלי יש 5. לא יודע אם זה אותו גיר פשוט עם גלגל שיניים אחד פחות או שזה גיר אחר לגמרי.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

הגיר של פיאט הוא באמת היחיד שהוא נסבל, הוא לא ברמה של גיר אוטומטי טוב לדעתי אבל אני מניח שבשימוש סדיר אפשר להתרגל אליו.

אני לא הרגשתי שבכלים כבדים הגיר הרובוטי עובד יותר טוב, באוטובסים של וולבו למשל הוא מאוד איטי, רועש ונוטה להיתקע ולהתקלקל. בדגמים החדשים שלהם הם כבר חזרו לגיר אוטומטי רגיל ואני מניח שאם חברות האוטובוסים ויתרו על החיסכון בדלק (המאוד משמעותי במקרה שלהם) שמציע הגיר הרובוטי וחזרו לאוטומטי אז כנראה שהחסרונות שלו מאוד מהותיים.

פורסם

אכן הגיר של פיאט הוא סביר במצב אוטומט, ומהנה ++ במצב ידני שנותן הנאה משני העולמות.

אני כבר מעל שנתיים נוהג רק במצב ידני- עולם אחר .....(יחסית למצב אוטומט).

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

תשמעו, המעצב של סוזוקי צריך לבצע חרקירי.

האוטו הזה פשוט מכוער! באמת שהרבה זמן לא ראיתי רכב כזה מכוער. אני מפחד שהוא יעשה לי סיוטים בלילה.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

• תוכן חדש...