Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4508 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי , אשמח לשתף בכמה בעיות שיש לי בפורד מונדאו שקניתי , שנת 2002:

1. הנעילה המרכזית לא נועלת את הדלתות האחוריות, אני צריך לנעול ידנית לצערי , רק הדלתות הקדמיות ננעלות גם אחרי שתי לחיצות.

2. כיסא נהג לא מתרומם - שומעים קול של מנוע שמקרטע (מנוע הכיסא) , מה אפשר לעשות עם זה?

3. פתיחת התא מטען מתאפשרת רק מהשלט ולא מהכפתור באוטו?

4. תא כפפות שבור- ראיתי באיביי אבל אני מפחד שזה לא מתאים בגלל שבחול הכל הפוך, אשמח לדעה בנושא.

חוץ מזה אני ממש מרוצה מהרכב, מפנק מאוד .

תודה

פורסם

הכיסא לא מתרומם בגלל שהמנגנון מכיל גלגל שיניים מפלסטיק שנשבר. זו מחלה ידועה בדגם הזה.

עוד מחלה ידועה היא חורים המתפתחים במיכל המים - שים לב לזה.

פורסם

לגבי הנעילה המרכזית - הדלתות האחוריות נפתחות בפתיחה ? ולא ננעלות בנעילה ?

אם כן, מתי התופעה התחילה ? בחורף או שזה היה גם בקיץ ?

פוקוס 2002 2.0 אוט'

פורסם

האוטו אצלי שבוע אז לא יודע חורף אורית.כן,נפתחות הדלתות מאחורה,רק לא ננעלות.

אפשר לקבל הסבר על גלגלי השיניים? ניתן לקנות באיביי?

מה עם החורים במיכל המים

פורסם

יש מיקרו-סוויטש על כל מנגנון נעילה של דלת - עם הזמן הוא מתכסה בג'יפה ונתקע וזה מה שגורם לנעילות להתקע

הדרך הקלה לפתור את הבעיה היא לפתוח את הבורג התחתון (מתוך 3 ברגים) של מנגנון הנעילה המכני ולהשפריץ לחור שלו WD-40 עד שמטפטף מהחלק התחתון של הדלת. לחכות 15 דקות ולהשפריץ שוב.

מנגנון הנעילה המכני הכוונה לחלק על הדלת שפונה אחורה - אתה רואה אותו כשהדלת פתוחה.

הדרך הקשה לפתור את הבעיה זה לפתוח את כל החיפוי הפנימי של הדלת ולהגיע לסוויטש - לא פשוט.

פוקוס 2002 2.0 אוט'

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון:

היום הייתי במוסך בטמרה - אחלה אנשים, בדקו את הכיסא פירקו את המנוע של הכיסא, באמת הפלסטיק היה שבור, קפצו לפירוקייה הקרובה הביאו את החלק, וזהו הכיסא מתרומם ב250 ש"ח .

הבעיה היא שלגבי הנעילות של המונדאו עדיין אין פתרון, לטענתם זה שהנעילה המרכזית עובדת רק מהשלט ולא מהדלת של הנהג, וגם שבנעילה של השלט לא ננעלים הדלתות מאחורה וגם התא מטען לא נפתח מהכפתור באוטו אלא רק בשלט , לדעתם המחשב הראשי שאחראי על הנעילות מקולקל , היה שם למחשב הזה רק שאני לא זוכר אותו.

• תוכן חדש...