Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7935 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם רציתי לכוון את המערכת שלי ניתקתי את הרקמולים כדי לשמוע רק איך הסאב עובד

והופתעתי שומעים מוסיקה מהסאב...

מה עושים?

זה לא אמור להיות ככה

Polo 16v 6N2 -My Previous ride

EAT SLEEP BOOST

פורסם

אם יש קצת מוזיקה בעוצמה ממש ממש חלשה זה נורמלי.

בעקרון אם אתה שם על 12DB אז "המוזיקה" מונחתת יותר טוב, אבל אם מגבר כמו שלך שאני כמעט בטוח שהוא לא חברת בת של אף חברה ובטח לא של אלפיין אלא חיקוי של אלפיין, אי אפשר להיות בטוח.

פורסם

בוריס, איך הגעת למסקנה שהוא חיקוי ?

wardevil, אתה מוכן להביא לנו אינפורמציה מדוייקת שכתובה על המגבר, או אף תמונה אם מתאפשר לך?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם
בוריס, איך הגעת למסקנה שהוא חיקוי ?

wardevil, אתה מוכן להביא לנו אינפורמציה מדוייקת שכתובה על המגבר, או אף תמונה אם מתאפשר לך?

בוריס צודק יש חיקויים כאלה...

במיפגש האחרון יצאה לי לישמועה מגבר דיי יפה של SABA שמוציא בLP לסאב צליל של רמקול:shock: חח דווקה היה מאוד איכותי:lol:

אני חושב שיש פשלות בקרוס שלהם..

פורסם
בוריס צודק? אדי יא תמה. יש מגבר כזה של אלפיין והוא לא חיקוי.

יש מלא חיקויים של אלפיין סידרה V12....התירוץ הכיי נפוץ זה של הסוחרים" מורידים את הסמל של אלפיין ומדבקים משהוא אחר כדי ליברוח מהמכס"

פורסם

נסחפתם קצת וברחתם מהשאלה המקורית.ועכשיו לתשובה,אם מנתקים את הרמקולים ורק הסאב עובד תמיד יכנסו תדרים נלווים,אלא אם כן הקרוס הוא 24 DB או 48 DB ברמת איכות מאד גבוהה.אבל טבעי ברוב המקרים שתשמע תדרים נלווים,אלא אם כן העברת את הקרוס לפול-רנג ולא הרגשת שינוי אז סביר להניח שהקרוס-אובר שלך לא תקין.

פורסם

יש מצב שאני מגיע למפגשים ומישהו מכוון לי את המערכת אבל מכוון לי ברמה

נותן לי מילה...

אז ככה ניסיתי לכוון את זה בכול מיני צורות אפשריות תגידו לי מה דעתכם

א.כיוונתי רמקולים בנפרד, ניתקתי את הסאב הוררדתי ברדיו דיסק באס וטראבל ל0

הורדתי את הD-BASS ל0 אבל השארתי את הRAER וFORWARD (לא יודע איך קוראים לזה) איך שזה שאני שומע עם סאב

עכשיו כיוונתי ל75% מהווליום והתחלתי לעלות את הגיין שהרמקול במצב HPF - OFF

כדי שיהיה באסים מהרמקול

ב.ניתקתי את הרמקולים שמעתי את הסאב בנפרד הרדיו דיסק אותו דבר כמו עם הרמקולים העליתי את הגיין

אני יכול לעלות אותו עד הסוף אני לא מרגיש עיוות אבל הפח באוטו רועד בצורה מפחידה(!!) עד כדי כך שהורס את המוזיקה אני לא מרגיש ממש הבדל שאני משחק ב תדרים של הסאב.... חתכתי אותו בערך ב80HZ

אני עושה את זה טוב..?

Polo 16v 6N2 -My Previous ride

EAT SLEEP BOOST

פורסם

בנתיים זה נשמע טוב, אך לא הבנתי למה אתה מבטל את התחימה של ה HPF לרמקולים שלך?

לגבי הסאב שמרעיד הכל, זה הגיוני שתשמע את הכל ללא המוסיקה עצמה, אך האם אתה שומע את הרעשים גם עם המוזיקה ?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

• תוכן חדש...