Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נייד לסטודנט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4550 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מעוניין לרכוש לפטופ כאשר יזדמן לי רכוש מאילת בקרוב אז אני כבר חיפשתי והגעתי ל3 מועמדים סופיים, אך אם יש לכם רעיונות אחרים אשמח להצעות (משהו שאפשר לקנות באילת).

אני צריך לפטופ שיוכל להוריד להריץ את הדברים הבאים יחדיו: BSPLAYER, UTORRENT, ארבעים טאבים בכרום, עשרה קבצי PDF וקומפיילרים בהרצה. אני גם מעוניין שהוא יהיה תחנת משחקים בסופי שבוע אז אני צריך שהוא יוכל להריץ פיפא/NBA/GTA.

אני סטודנט למדעי המחשב, שנה א'. המחשב אמור לעבור איתי את התואר. הנה המועמדים:

1. http://ksp.co.il/?uin=21500

2. http://ksp.co.il/?uin=22039

3. http://ksp.co.il/?uin=21479

אודה מאוד לתגובתכם !

דר"א, שכחתי לציין שאני מתכוון לרכוש גם כרטיס זיכרון נוסף. 2GB או 4GB, כמה משמעותי להוסיף 4 לשימושים שלי ?

תודה רבה על העזרה!!

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

תחליט מה אתה צריך: מחשב נייד או תחנת משחקים.

לדעתי שלושת המחשבים לא מתאימים - מחשב לסטודנט הוא מחשב "13.3-14 (משקל לא יותר מ-2 ק"ג), בד"כ עם i3 או לכל היותר i5, כדי להאריך את חיי הסוללה.

מחשב למשחקים הוא מחשב שולחני עם מסך "22 ומעלה, או נייד גדול וכבד.

עכשיו תחליט: אם אתה צריך מחשב שולחני או תחליף לשולחני - "15.6 ומעלה יתאימו. אבל אם המחשב צריך להיות על הגב ולחיות שעות רבות בלי טעינה - חפש משהו יותר קטן.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

40 טאבים בכרום וקומפיילרים בהרצה וכמו כן תחנת משחקים זו דרישה ממש לא טריוויאלית. לדעתי מחשבים ניידים שיכולים לספק את הסחורה אלו רק מחשבים שמיועדים לגיימרים שמכילים חומרה מאוד חזקה ועולים גם בערך פי 4-5 מהמחיר של המחשבים שפרסמת, וגם הם לא יהיו פרקטיים כיוון שהם כבדים מידי לנשיאה קבועה על הגב וגם מתחממים מאוד.

אני אציין בפניך את האופציה בה אני בחרתי:

קניתי מחשב נייח מפלצתי ב5K ונשארתי עם הנייד הישן שלי, אני נהנה מכל העולמות.

בהנחה ואין לך מחשב נייד מספק, הייתי מציע לך לקנות נייד חדש במחיר של אלו שפרסמת (יכול להיות אפילו שאחד מאלה יהיה מצויין, לא חקרתי אותם לעומק) ובעתיד להוסיף נייח מפלצתי עם מסך נורמלי אשר ישמש אותך למשחקים וגלישה מאסיבית. וכמו כן גם להרצת קומפיילרים מבלי שהדבר יפריע.

ככה תהנה ממחשב נייד שלא יכביד עליך ויספק אותך לשימושים היומיומיים של סטודנט. וגם תהנה ממחשב חזק מאוד שישמש אותך לכל שאר השימושים הכבדים.

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

אוקיי עכשיו אני מבין שזה לא הכי ריאלי אז אני אסביר את עצמי מחדש.

אני מעוניין במסך 15.6" במיוחד, אני לא רוצה 14" כי זה קטן לי מידי ואני מאמין שהדרך למשקפיים בשימוש עם מסך 14" תהיה מהירה. אני לא צריך "תחנת משחקים" אלא אני רוצה לחבר הלפטופ לLCD בסופ''ש ולשחק PES או NBA או GTA.

לגבי משקל זה לא כזה חשוב לי, אני כיום סוחב לפטופ ששוקל עם המטען מעל 6.5ק"ג אז כל לפטופ ששוקל 4 ק"ג ומטה זה בשבילי כמו נוצה.

עכשיו, בוא נגיד אני לא צריך להריץ קומפיילרים. בשביל 20-40 טאבים וכמה PDFים, איזה מחשב הכי מתאים לי ?

התקציב עד 2200 דר''א. אם הוא היה בסביבות 2500 הייתי קונה PS3 יד2 ולפטופ I3/4GB/500GB, לצערי, אין לי את הסכום ואני צריך שהלפטופ ישמש אותי לכל הדברים יחדיו.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

כל מחשב עם I5 דור 3 (מספר מעבד 3XXX) ו4 גיגה ראם אמור לעשות את העבודה. 6 גיגה או 8 גיגה ראם יעשו את העבודה יותר טוב.

כשאחזור הבייתה אעלה לך פה כמה אופציות. בעיקרון זה נע סביב דגמים של דל ולנובו

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם
כל מחשב עם I5 דור 3 (מספר מעבד 3XXX) ו4 גיגה ראם אמור לעשות את העבודה. 6 גיגה או 8 גיגה ראם יעשו את העבודה יותר טוב.

כשאחזור הבייתה אעלה לך פה כמה אופציות. בעיקרון זה נע סביב דגמים של דל ולנובו

מעולה, תודה רבה!

פורסם

עשיתי חיפוש בכמה אתרים ולא מצאתי משהו בתקציב הזה שעולה בנתוניו על האופציה השלישית שנתת.

אם אתה באמת תשדרג את הראם ל6 או 8 גיגה אז אני באמת לא צופה בעייה בשימוש שאתה מתאר.

עם הזמן כשתרצה לשדרג את המחשב עוד תוכל לקנות בכמה מאות שקלים כונן SSD וזה ישדרג את החוויה בצורה הרבה יותר משמעותית

• תוכן חדש...