Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

DVR שמתחבר למסך ברכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4513 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, ראיתי שיש שרשור גדול שעוסק בזה אבל רציתי לשאול שאלה יותר ספציפית.

האם קיים DVR שמתחבר לLCD של הרכב (MAZDA CX5) ?

והאם יש אופציה לצלם גם קדימה וגם אחורה או שצריך לקנות 2 מצלמות נפרדות ?

פשוט דפקו לי את האוטו פעמיים ביומיים האחרונים (קדימה ואחורה) וזה כבר נראה לי הכרחי....

תודה :-D

פורסם

אתה צריך חיבור av במסך ומצלמה עם יציאה כזאת.

אצלי חיברתי את המצלמה למסך (פיוניר 8550), נהנתי מזה בדיוק 2 דקות ומאז לא השתמשתי בזה שוב. אם יש צורך אני מוציא את כרטיס ה- sd ומעביר למחשב מה שצריך.

יש דגמים של מצלמות שבאות בשני חלקים לקדימה ואחורה, אך האיכות שלהן לא להיט כרגע מאחר והן משתמשות באותו מעבד (שנמצא רק במצלמה הקדמית).

הכי מומלץ כרגע לקנות מצלמה איכותית קדימה ולאחורה אפשר להתפשר ולקנות משהו זול יותר. הכל תלוי בתקציב...

פורסם

היי

אני גם חשבתי על הרעיון של חיבור הDVR למסך ברכב.

שוקל לקנות מוביוס (איך שקוראים לזה) ולחבר למסך הקבוע ברכב. אמור להיות חיבור AV, אני מקווה רק שהוא לא תפוס על ידי המצלמת רוורס.

אגב המטרה היא לא שהמסך יציג באופן קבוע את המצולם, אלא במידת הצורך מידי פעם ולצורך כיוון זווית נכונה.

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם

תשמע אני לא יודע אם אתה מתכוון לעשות את זה לבד או ללכת למתקין, אבל על ההתחלה תבדוק בספר רכב מה האפשרויות של המערכת:evil: במידה ולא תמצא מה שאתה מחפש (קרי כניסה וידאו) תבדוק באינטרנט (גוגל) או במוסך מזדה. במידה ויש לך ידיים ואתה רוצה לעשות את זה לבד, אפשר את המערכת ולראות איזה דגם יש לך ואיזה חיבורים יש לו מאחורה.

לגבי מצלמה יש תרד די ארוך ששם תמצא משהו שמתאים לך.

• תוכן חדש...