Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1161 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום,

יש ברשותי דייאטסו סיריון 2009 אוטומטתית.

לאחרונה שמתי לב שכשאני עוצר בזמן נסיעה ומגיע למצב עמידה (הרכב נמצא נשאר בהילוך כמובן), אני מרגיש שהוא מתחיל לרעוד.

רק כשאני מתחיל לנסוע או לחילופין מעבר לניוטארל הרעידות מפסיקות.

מה הסיבה לכך וכיצד פותרים את הבעיה?

תודה רבה לכל העונים

פורסם

כשהרכב נמצא ב-D הוא עומד על בין 500 ל-700 סל"ד. הרכב עבר 100K. הרעידות נסבלות, פשוט לא הרגשתי אותן קודם לכן.

פורסם

אז אכן זה נראה כמו תושבת/ות וגולשים כאן מעדיפים תושבות מקוריות/איכותיות מכיוון שרק הן עושות את העבודה ולאורך זמן. תחליט עכשיו מתי הרעידות נראות לך מוגזמות.

פורסם

תודה על התשובה.

כמה עולה בדר"כ תושבת מקורית?

נגיד שמחר אני הולך למוסך ואכן יש להחליף תושבות. איך אני יודע שלא יעשו עליי קופה ובמקום למשל תושבת אחת, יחליפו לי 2 או 3..?

פורסם

תחליף את כולן כבר בשביל השקט הנפשי שלך,אני גם צריך להחליף תושבות כי הרכב רועד בכל ההילוכים חוץ מN ואני הולך להחליף את כולם בהמשך השנה כדי שיהיה לי שקט לשנים הבאות.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

שקט לשנים הבאות כן, אבל לא חבל להחליף מראש את כולן? אם חלק מהן תקינות למה לא להמשיך איתן..? הבנתי שכל תושבת כזאת עולה די הרבה כסף..

אגב, מישהו מכיר מוסך אמין באזור המרכז שיש לו תושבות מקוריות לדיאטסו סיריון?

פורסם
שקט לשנים הבאות כן, אבל לא חבל להחליף מראש את כולן? אם חלק מהן תקינות למה לא להמשיך איתן..? הבנתי שכל תושבת כזאת עולה די הרבה כסף..

אגב, מישהו מכיר מוסך אמין באזור המרכז שיש לו תושבות מקוריות לדיאטסו סיריון?

אל תחליף את כולם תופעה חדועה בסיריונים תושבת מנוע עליונה דורשת החלפה בלבד

מקורית באיזור ה680 ש"ח

תחליפית 250 ש"ח סינית ויותר מ300 קוריאנית שעושה את העבודה

בנוסף בסיריון יש בעיה של טורים נמוכים ולכן לאחר החלפת התשובת העליונה בדוק טורים ואם נמוכים או הרכב רועד

צרי ךלהתחבר למחשב במסוך מורשה ולעדכן הם מכירים אתהתופעה.

פורסם

אני מכיר מוסך דייהו\דייהטסו אקספרס בעיר פתח-תקוה אמין ומקצועי - לתושבות המנוע המקוריות לסיריון.

אבל, כמה עולה תושבת מנוע?=אם כל אחת זה מאד יקר (תרשום כמה עולה החלק?),אז וודאי שעדיף שהמוסך יבדוק לך מה אתה חייב להחליף ורק תושבות אלה יחליף.

• 9 שנים מאוחר יותר...
פורסם

שלום לכולם

גם לי יש את התופעה הזאת. החלפתי  את מרבית התושבות.  ועדיין בעת עצירה/ עמידה הרכב עומד. העברה לניוטרל - הרעד מפסיק. אשמח לחוות דעת בנדון

• תוכן חדש...