Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4525 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

הפונטו שוב בתסביכים,

דגם - פונטו יאנג , 60 כ"ס ידני 2003

לאחרונה , במהלך נסיעה , אני מקבל בלימות פתאומיות ובנוסף נפילת סלד ואז לאחר שנייה הכל חוזר לשגרה .

היום אני בא להתניע ואני מקבל סטארטר וישר המנוע נדלק ולאחר מכן נכבה ישר ,

יש לי חשד לקודנית , אשר גורמת למנוע להכבות , אופציה שנייה , משאבת דלק , אבל אני אכן שומע בחצי סוויאצ , שהיא בונה לחץ ובנסיעות ביומיום הכל תקין

אשמח לתגובות ואם לדעת איך מנטרלים את הקודנית , חברה GEMEL , 4כפתורים

פורסם

רוצה לעדכן ,

עליתי על הבעייה אבל אין לי שמץ מה גורם לכשל

כשאני מתחיל נסיעה אחרי לילה ,מנוע קר, הכל עובד ולאחר מכן עוצר מכבה אוטו חוזר אחרי עשר דקות , מנוע עדיין יחסית חם, המנוע נותן סטארטר ,נדלק ונכבה , אז פתחתי מכסה מנוע ,חיכיתי כמה שצריך המנוע הגיע ל0 מעלות, הרכב מניע בנגיעה ,

אשמח לכיוון משהו

לגבי שאלתו של מאור , אין השפעה כלל

עם גז או בלי גז

פורסם

אשמח לקבל פירוט , המנוע מתחמם ומתקרר לפי המד טמפרטורה , מה בדיוק הבעיה עם החיישן.

סדר גודל מחירים של החיישן. מורכבות ההחלפה.

אם יש למישהו עוד רעיון אשמח לשמוע .

נ.ב.

מה לגבי בלימות הפתע במהלך נסיעה ,נפילת טורים לשניה , ?

פורסם

מקפיץ בכוונה , מוסכניק,קרוב משפחה, גם מהסבר שלי , אמר כניראה חיישן טמפ' , ביררתי ויש כמה צבעים , מה מתאים לדגם שלי ? ירוק יכול ליהיות ?

בנוסף הבנתי שזה לא מסובך להחליף לבד , אשמח להכוונה קטנה

שבת שלום

פורסם

קודם כול תודה , הנה כמה תמונות שצילמתי ,

1 - 21amj4qm3zmz.jpg

2 - מצד ימין לבית של הפילטר אוויר

c4mvjm3mktyw.jpg

3 - עוד זוית

znzzkjnkn2jh.jpg

4 - קצת מרחוק (אותה מקום)

wtknyjvmnijz.jpg

ובנוסף מצאתי ברשת, תמונה של המנוע עם פירוט

gdhyzndmlzxu.jpg

אשמח לידע כללי איפה זה בית הרמוסטט בנוסף ,

שבת שלום

21amj4qm3zmz.jpg

פורסם

העלתי תמונות , בלי הבית של הפילטר אוויר ואני לא מצליח לזהות את החיישן ( אמור ליהיות ירוק ?(

jtdydlhmjzhn.jpg

nlcmt2jn2nvm.jpg

mjmdzqj5iy5k.jpg

5mzyybz0mmtw.jpg

ucdmz1m5mwmw.jpg

אשמח משש להכוונה מה עליי לחפש ? ושוב האם החיישן הוא "ירוק" כפי שהמוכר שאל אותי?

פורסם

שוב, אתה מצלם יותר מסביב מאשר את איזור החיישן עצמו. החיישן אמור לשבת מתחת לסליל ההצתה שגם אותו צילמת בגדול ויפה. מתחת לסליל ההצתה יושב בית הטרמוסטט ויותר פנימה אם אינני טועה יושב החיישן עצמו מחובר לפלאנג' מיים כמו בתמונה הזו שניתן לראות שהחיישן אכן בצבע ירוק

חיישן טמפרטורה.jpg

פורסם

היום קניתי את החיישן וראיתי שהוא מגיע כביכול כמו בורג , שיטת החיבור שלו היא כמו חיישן חמצן ? לוקחים קצוות ומאחדים ופשוט מחברים את הקונקטור ? היום אני אחפש חזק יותר ואעלה שוב תמונותת ,

בנוסף יש משהו אחר שצריך כדי להגיע אליו ?

פורסם

מקפיץ שוב , מצאתי בשעה טובה את החיישן (אני אעלה תמונה לאנשים כמוני) ,לשאלתי, צריך אחרי שמחברים את החיישן לעשות משהו , כיול ? או פשוט ישר הרגיש בשינוי ?

פורסם

מעולה , ניקוז אוויר משמעו , להפעיל מנוע לתת למים לזרום ולפתוח את בורג הניקוז שקרוב לקיר האש ,ליד המנוע , עד שייצא ממנו מים ? ואז פשוט לסגור ?

• תוכן חדש...