Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4532 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מעוניין לרכוש זוג קומפוננטים לרכב סיטרואן קסרה, יש לי רדיו דיסק של פיוניר, ועל המגש האחורי שני רמקולים 6x9 של JBL של 70 WATT RMS שגם אותם אני מתכנן לשדרג אבל לא כרגע .. אני רוצה לקנות סט קומפוננט של מורל וחשבתי על Morel Dotech II 6 או לקנות Ovation ביד 2 .. בנוסף אני רוצה לקנות מגבר ולכן אני רוצה לדעת איזה הספק כדאי לקנות שיתאים להם .. אני אשמח אם מישהו יתן לי חוות דעת על הרמקולים או כל המלצה אחרת.

תודה מראש לעוזרים.

פורסם

את הדוטק II כבר לא מייצרים מזמן וגם בשנה האחרונה הדוטק אוביישן יצא מיצור

והמחליף העדכני שלו הוא המורל וירטוס ,אם אתה רוצה אופציות נוספות לחדש בגבול ה-1000 שח פלוס מינוס

אתה יכול לבחור מהרשימה הנ"ל :

FOCAL PS165

P6560C JBL

Rainbow SAX 265.20

MOREL VIRTUS

TSD1720C Pioneer

hybrid audio imagine

D363 Diamond

T1652-S Rockford

Hertz ESK 165.5

בנוגע למגבר ,תלוי מה התקציב שלך.

חפש אופציות גם בפורום מכירה יש ציוד איכותי במחירים טובים.

פורסם

הקטע שראיתי שיש מקומות שעוד מוכרים את האוביישן במחיר נמוך כנראה בגלל זה, ב800 שקל בערך, לא שווה את המחיר ? ואת האמת שאני מסתכל הרבה בפורום של המכירה, השאלה שלי היא איזה הספק יוציא את המיטב מהרמקולים ? שאני אדע מה לחפש, והתקציב הוא עד 500 מקסימום 600 שקל ...

• תוכן חדש...