Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[מאזדה 323F 93]סל"ד לא תקין

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7894 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מזדה אוטומט שנת 93,הבעיה היא כשאני מניע את הרכב לוקח לו איזה חצי שעה להגיע לטורים נורמלים.בהילוך סרק הרכב מראה 2000סלד וכשמעביר לD הוא מראה 1000-1100 סלד.

אחרי החצי שעה,20 דקות הרכב מתחיל לרדת לטורים נורמלים שלו שזה 550-600 סלד ב-D

תודה מראש!

למכירה : סט מזרקים דנסו בהספק 230CC במחיר שפויי , ניתן לפנות בה"פ.

פורסם

במבט ראשון נראה שמנוע צעדים מזייף לך או נתקע , דבר ראשון בסרק הרכב צריך להיות על 850 סל"ד , וכאשר אתה מכניס ל D הוא צריך עדיין להראות 850 סל"ד ( את זה עושה המנוע צעדים ) .

אם אתה רוצה תשובה יותר מפורטת תרשום לי את נפח האוטו ואם אתה יכול אז גם קוד מנוע ...

פורסם

1600cc

BG-F

איך אני מוצא את המנוע צעדים?אולי אפשר איך שהוא לנקות אותו?

פורסם

ובכן

בתור בעלים לשעבר של אוטו כזה בדיוק

אם האוטו קר והטורים על 2000 בניוטרל

זה בסדר גמור. כל עוד אחרי כמה זמן זה יורד.

האוטו שלי עשה 240 אלף ולא הייתה בעיה איתו.

אחלה אוטו.

תהנה.

פורסם

האוטו מחזיק 2000 סלד גם כשהוא כבר התחמם,נגיד אני יוצא בבוקר לעבודה מניע ת"אוטו הטמפרטורה של האוטו מגיע לאמצע הסכלה אבל האוטו ממשיך לעבוד ב-2000 סלד.האוטו סתם שורף דלק.

פורסם

זה שהמד חום מנוע מראה על מצב חום אופטימלי זה לא אומר שהמנוע באמת הגיע למצב עבודה אופטימלי .

כלומר ,מהרגע שהמד חום מראה שהמנוע חם לזמן שהמנוע באמת מתחמם לוקח כמה דקות ספורות!

JDM :twisted:

פורסם
האוטו מחזיק 2000 סלד גם כשהוא כבר התחמם,נגיד אני יוצא בבוקר לעבודה מניע ת"אוטו הטמפרטורה של האוטו מגיע לאמצע הסכלה אבל האוטו ממשיך לעבוד ב-2000 סלד.האוטו סתם שורף דלק.
..סבירות גבוהה לחיישן טמפרטורה לא תקין, ועקב כך לא מגיעה הפקודה

למחשב להוריד סלד.. שווה לבדוק!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

איפה נמצא החיישן הזה?אולי אני יכול להחליף אותו לבד,בלי להכנס לחברה.

פורסם
זה שהמד חום מנוע מראה על מצב חום אופטימלי זה לא אומר שהמנוע באמת הגיע למצב עבודה אופטימלי .

כלומר ,מהרגע שהמד חום מראה שהמנוע חם לזמן שהמנוע באמת מתחמם לוקח כמה דקות ספורות!

בבקשה תסביר את המשפט הלא הגיוני הזה.

• תוכן חדש...