Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי i20, מפתח ושלט נעילה נפרדים, ניתן לכייל שלט מקורי של יונדאי במקום?

Opel Astra GSI
שימו לב! השרשור הזה בן 4016 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

היי,

יום חמישי האחרון קיבלתי את הרכב מהסוכנות. הדגם הינו 1.25 ידני גימור בסיסי כמובן.

התאכזבתי לגלות שהמפתח והשלט אינם יחד כמו בשאר רכבי יונדאי, אלא מפתח פשוט לחוד ושלט לא מקורי בנפרד.

האם ניתן להזמין http://m.ebay.com/itm/190917587617?nav=SEARCH&sbk=1מאיביי גולם וללגשת למנעולן לכיול השלט או שלא ניתן לבצע דבר כזה כאשר השלט אינו מקורי(דומה לשלט שמקבלים רכב מחברת ליסינג).

IMG-20140110-WA0014.jpg

עד מתי ספטמבר 08.:(

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

השלט הלא מקורי שולט על מערכת נעילה לא מקורית, ולכן כל מה שתוכל לעשות זה להעתיק את המפתח לגולם של מפתח הקפיץ, אולם במידה ואין לך את המקלט המקורי באוטו (וכנראה שאין לך) השלט המקורי לא יוכל לעבוד. יתכן וישנה אופציה להתקין את המקלט המקורי של השלט, ואז זה כן יעבוד, אבל חבל על הכסף לדעתי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היונדאי שלנו גם בלי שלט מקורי,נאמר לנו שהיונדאי ברמות איבזור נמוכות מגיעות ללא שלטים מקוריים.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גם אצלי "התקינו" מרימיי שמשות, ואצלי המפתח מקורי לגמרי. מיותר לציין שזוהי הריו עם רמת הגימור הכי נמוכה שיש בארץ. אם לקיה מגיע שלט יפה ומשולב, למה ליודנאי לא? פגשתי מישהו שיש לו יונדאי I30, וזה בדיוק אותו המפתח, רק עם סמל של יונדאי!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לקיה שלי וליונדאי של אבא שלי גם אותו המפתח אבל אצלו זה רק מפתח ושלט עם קודנית בהתקנה מקומית ואצלי זה מפתח עם שלט (נפרד) מקורי.

כנראה שהחליטו שאפשר לחסוך ככה עוד כמה סנטים.

יחי ההבדל.

1601275_704402802913911_711400720_n.jpg?oh=c37a083e7c759efeb8d06938182fd1db&oe=52D3D25B&__gda__=1389572279_432c75dd6414660099fb0bb0388ac014

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה המפתח שיש לי.

איך ניתן לדעת בוודאות אם ניתן להכין מפתח עם שלט יחד?

האם אפשר לקנות סתם גולם כדוגמת השלט המקורי של יונדאי ולכייל אותו למערכת שיש ברכב?

IMG-20140111-WA0006.jpg

עד מתי ספטמבר 08.:(

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לקיה שלי וליונדאי של אבא שלי גם אותו המפתח אבל אצלו זה רק מפתח ושלט עם קודנית בהתקנה מקומית ואצלי זה מפתח עם שלט (נפרד) מקורי.

כנראה שהחליטו שאפשר לחסוך ככה עוד כמה סנטים.

יחי ההבדל.

1601275_704402802913911_711400720_n.jpg?oh=c37a083e7c759efeb8d06938182fd1db&oe=52D3D25B&__gda__=1389572279_432c75dd6414660099fb0bb0388ac014

שלט עם קודנית ? :shock:

איך זה עובד ? שמים את הקוד לפני המפתח כמו קודנית רגילה אחרת המשאבת דלק לא עובדת ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

^

הלוואי, זה סתם צעצוע מיותר שמאריך את פתיחת הדלת בכמה שניות. (מתנה מחברת אלבר)

בתוך האוטו יש עוד קודנית :oops:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קצת לא קשור אבל אני חייב לדעת, אתה יכול להשאיר את האוטו מונע ובכל זאת לצאת ולנעול אותו?

אני שוקל לקנות רק שלט בנפרד לפוקוס שלי בכדי לעשות את זה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גם לי יש יונדאי I20 והייתי במצב שלך.

הפעולות שביצעתי:

1. הזמנתי מאיביי מפתח קפיץ.

2. נסעתי לשכפל את המפתח הרגיל למפתח שהוזמן.

3. כרגע אני משתמש במפתח קפיץ.

4. כששכפלתי את המפתח הייתי בטוח שיש מספיק מקום ב'תיבה' של המפתח קפיץ על מנת להכניס את ה'מוח' של השלט אליו - התבדיתי.

* כך יצא שיש לי מפתח קפיץ לסוויץ' אבל פותח את הרכב עם השלט. נכון, קצת מגוחך.

לאור זה, ניגשתי למוסך יונדאי ע"מ לבדוק אפשרות להפוך את המפתח המקורי הרגיל למפתח קפיץ מקורי, אבל הצעת המחיר שקיבלתי הייתה גבוהה מאוד לטעמי (בסביבות 3000 ש"ח בזמנו - לפני שנה. נאמר לי שבכדי להחליף את המפתחות יש להחליף את כל מערכת הנעילה והאזעקה של הרכב).

בכל אופן אם תמצא פתרון אחר אני אשמח לשמוע.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4016 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...