Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4561 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים ,

לצערי צברתי 12 נקודות ולפני 5 חודשים קיבלתי מכתב לעבור קורס הדרכה בנהיגה נכונה תוך 6 חודשים ורציתי לדעת אם יש אפשרות להאריך את תקופת הזמן שבו אני צריך לעשות את הקורס, יש אפשרות כזאת?

פורסם
אהלן חברים ,

לצערי צברתי 12 נקודות ולפני 5 חודשים קיבלתי מכתב לעבור קורס הדרכה בנהיגה נכונה תוך 6 חודשים ורציתי לדעת אם יש אפשרות להאריך את תקופת הזמן שבו אני צריך לעשות את הקורס, יש אפשרות כזאת?

כעיקרון אתה יכול, אבל לא יחדשו לך את רשיון הנהיגה,אם לא תבצע. אם צברת 12 נקודות אתה אמור לעשות קורס אמצעי תיקון 12 שעות

פורסם
כעיקרון אתה יכול, אבל לא יחדשו לך את רשיון הנהיגה,אם לא תבצע. אם צברת 12 נקודות אתה אמור לעשות קורס אמצעי תיקון 12 שעות

מה זאת אומרת לא יחדשו לי את הרשיון? יש לי כרגע רשיון עד ל2016 הם מאיימים לפסל לי תרשיון אבל אם אתה אומר שאפשר להאריך אז אין בעיה לא?

פורסם

ואכן מותר להם להתלות (לפסול זמנית) לך את הרשיון, אם לא ביצעת את הקורס תוך 6 חודשים מיום שנשלחה אליך ההודעה:

ראה תקנה 551 (ה)

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
מה זאת אומרת לא יחדשו לי את הרשיון? יש לי כרגע רשיון עד ל2016 הם מאיימים לפסל לי תרשיון אבל אם אתה אומר שאפשר להאריך אז אין בעיה לא?

אני יתן לך דוגמא,הבן שלי קיבל זימון לנהיגה נכונה לא על נקודות והוא נירשם לקורס כעבור שנה לערך,כי הוא היה בחו"ל ,וגם לו התלו את רשיון הנהיגה למרות שהיה לו עוד תוקף, הוא נירשם לקורס והיה מקום רק כעבור חודשיים לערך,

כאשר אתה נירשם זה מופיע במשרד הרישוי ,לא תבצע את הקורס זה גם מופיע אצלם

פורסם
אני יתן לך דוגמא,הבן שלי קיבל זימון לנהיגה נכונה לא על נקודות והוא נירשם לקורס כעבור שנה לערך,כי הוא היה בחו"ל ,וגם לו התלו את רשיון הנהיגה למרות שהיה לו עוד תוקף, הוא נירשם לקורס והיה מקום רק כעבור חודשיים לערך,

כאשר אתה נירשם זה מופיע במשרד הרישוי ,לא תבצע את הקורס זה גם מופיע אצלם

אז השאלה שלי אם יש אפשרות לדחות את הקורס הזה בלי שיפסלו לי תרשיון? נגיד לדחות לי בעוד חצי שנה

פורסם

ישראל, מה ז"א התלו?

שלחו לו דואר רשום שהרשיון שלו מותלה?

לי יש דוגמה הפוכה - מישהי שנרשמה לקורס הזה רק שנה ומשהו אחרי ששלחו לה את הזימון והכל בסדר.

(קורס ריענון שמזמנים אליו את כולם אחרי 5 שנים רשיון)

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

קורס הרענון נדרש, באופן מעשי, בין 6-7 שנים מקבלת הרשיון (הרשיון הראשון הוא לשנתיים, השני הוא עד יום ההולדת שלפני5 שנים נוספות, כלומר בין 607 שנים ממעבר המבחן המעשי). ההודעה מגיעה קרוב לשנה לפני סוף תוקף הרשיון, כלומר בין 506 שנים ממעבר הטסט - ואז יש קרוב לשנה לביצוע הקורס.

הנושא שהעלה פות"ש שונה - מדובר בקורס שנקבע כאנצעי תיקון. כאן לא ממתינים לסוף תוקף הרשיון הקיים אלא מקציבים לנהג תקופה בת מספר חודשים להשלמת הקורס, ואם אינו מבוצע מתלים את הרשין (מן הסתם שולחים הודעה בדור רשום ודורשים להפקיד את הרשיון).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...