Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיאט איביזה 1.2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4558 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מתכוון לקנות רכב בחודש הקרוב

כרגע מה שמתאים לי ביותר זה מכונית סופר מיני

לאחר כמה בדיקות של רכבים בקטגוריה אני דיי נעול לגבי סיאט איביזה 1.2

אני מעדיף רכב סופרמיני שיתפקד חזק גם בעליות של הכרמל ובגלל זה ההעדפה למנוע טורבו.

רציתי לשאול אותכם המומחים, או לבעלי הרכב שיש להם ניסיון

האם אתם ממליצים על הרכב ?

מבחינת נוחות ותצרוכת דלק ?

האם שווה לבדוק בסוכנות אופציה לקנות רכב שנת 2013 יד ראשונה ב 0 קילומטר ?

האם בגלל שאיביזה נכנסה חזק לליסינג זה יכול לפגוע בעתיד הרחוק במכירת הרכב ?

תודה ושבוע טוב.

פורסם

מחוות דעת של מכרים האותו בהחלט מספק.

אני קניתי את הדגם של 1.4 (לא TSI) בנסיעת מבחן 4 אנשים בעלייה של פרויד עלה ללא שום מאמץ... לא נציין כמובן מהירות.

פיאט פונטו :wink: סוזוקי בלנו :wink:

אופל וקטרה :x מאזדה לאנטיס :lol:

פיאט פנדה :x:-( מאזדה3 :x:-( יונדאי גטס:lol::-)

פורסם

אם תקנה את הרכב תקח אותו בגיר ידני הרובוטי בלשון המעטה לא אמין במיוחד

המנוע 1.4 יתן הרבה יותר ואם אתה נוסע בעליות רוב הזמן המאמץ למנוע הקטן יהיה גדול יותר

אם אתה לא נעול על הרכב יש עוד אופציות טובות במחירים האלו .

פורסם

אני בידיוק השבוע רכשתי סיאט איביזה דגם SC 1.2 TSI עם צמיגי פירלי ותוספת של ג'אנטים 17" ומערכת של BALUPUNKT בשווי 6500 ש"ח.

האוטו בהחלט גזעי ויש עליו פוזה וכמו כן הוא גם ממש מהנה לנהיגה ( קניתי הילוכים ) , וגם אם אתה בוחר את האופציה של ההילוכים יש לו אפשרות שקוראים לה HILL DOWN , כאשר אתה נמצא בזינוק בעלייה האוטו שומר עליך ונותן לך איזה 2 שניות בהם הוא עוצר את עצמו שלא להדרדר וככה אתה בשקט יכול לבצע זינוק מבלי לחשוש שהאוטו יידרדר לך או ייתכבה.

אני ממש שמח ומרוצה מהרכישה אך דבר אחד שמפריע לי באוטו הזה זה היציבות.

אני כל החיים שלי הייתי רגיל לנהוג על מכוניות גרמניות , עמידות , חזקות , שיושבות כמו טנק על הכביש. (לפני היה לי AUDI A3

והייתי נוהג על הגולף של ההורים ועל הפאסאט של סבא - מכוניות מדהימות , אין על הנאצים האלה יימח שימם !)

אבל , כאשר קניתי את האיביזה ולמרות שרכשתי את הדגם ספורט המאובזר ביותר עם צמיגי פירלי P7 רוחב 215/40/17

האוטו לא ממש יציב על הכביש , וההגה טיפה לא מתקשר איתך בפניות ובסיבובים ולכן צריך בפניות להזהר ולהיאט ( בניגוד לאוודי שדווקא בפניות איתה הייתי בא במהירות ומייצב אותה אם עוד גז והאוטו פשוט לא היה זז מילימטר ).

בכל מקרה חוץ מהעניין הזה אני מאוד ממליץ על האוטו הזה !! ובגלל שהאיביזה כל כך נפוצה בכביש אפילו שכל סבא או ילד שרק הוציא רישיון קונה אותה , תנסה לחפש באמת את העסקה שהכי תשתלם לך ותחפש הרבה עד שתמצא אותה , הכי חשוב לא למהר שאחרי זה לא תמצא עסקה טובה יותר ותתבאס על שכבר רכשת , יש מיליונים של איביזות ביד 2 ויש הרבה מציאות שם , תעבור מודעה מודעה.

בהצלחה אחי ואם אתה צריך משהו תשלח הודעה :wink:

פורסם

האוטו בהחלט גזעי ויש עליו פוזה וכמו כן הוא גם ממש מהנה לנהיגה :wink:

קראתי את ההודעה שלך פעמיים וניסיתי להבין ממה שכתבת מה בדיוק מהנה לנהיגה, ואני שואל ברצינות.

כתבת שהרכב לא יציב על הכביש וסובל מהגה לא מתקשר אז במה מתבטא ההנאה? (ממערכת הסטריאו...?)

לגבי פוזה, גם לא ברור אבל בסדר...

פורסם
אם תקנה את הרכב תקח אותו בגיר ידני הרובוטי בלשון המעטה לא אמין במיוחד

המנוע 1.4 יתן הרבה יותר ואם אתה נוסע בעליות רוב הזמן המאמץ למנוע הקטן יהיה גדול יותר

אם אתה לא נעול על הרכב יש עוד אופציות טובות במחירים האלו .

:shock: :shock: אתה מודע שמנוע ה 1.2עם טורבו הרבה יותר חזק מה 1.4 הרגיל? ואםכבר ההפך, ה1.4 יתאמץ הרבה יותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תודה לכל העונים!

לגבי היציבות עד כמה זה חמור ? באיזה מהירות זה קורה ?

אני בעיקרון לא אחד שטס על הכביש, במיוחד לא בסיבוב.

רציתי לשאול בבקשה אם קניה של איביזה חדשה ( אוטומט'), באמת מצדיק את המחיר של 105 אלף שקל ?

• תוכן חדש...