Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4573 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרנו שוב עושה בעיות.

הנעתי את האוטו והיא התחילה לצפצף, צפצוף ארוך ומעצבן הוא לא משפיע על כלום (חוץ מהעצבים שלי), ממה שבדקתי בנתיים הקודנית גם לא נדרכת, הקודנית מקורית (מקורית מהיבואן) של רנו 5 ספרות.

מה אפשר לעשות ?

עריכה: עכשיו עליתי לבדוק שוב והקודנית כן עובדת אבל אי אפשר ללחוץ על המקשים (אפשר אבל הם לא עובדים) והקודנית כן נדרכה (או לפחות האוטו לא מניע) והיא ממשיכה לצפצף איך אני מנתק את הקודנית ?

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
הרנו שוב עושה בעיות.

הנעתי את האוטו והיא התחילה לצפצף, צפצוף ארוך ומעצבן הוא לא משפיע על כלום (חוץ מהעצבים שלי), ממה שבדקתי בנתיים הקודנית גם לא נדרכת, הקודנית מקורית (מקורית מהיבואן) של רנו 5 ספרות.

מה אפשר לעשות ?

עריכה: עכשיו עליתי לבדוק שוב והקודנית כן עובדת אבל אי אפשר ללחוץ על המקשים (אפשר אבל הם לא עובדים) והקודנית כן נדרכה (או לפחות האוטו לא מניע) והיא ממשיכה לצפצף איך אני מנתק את הקודנית ?

סיפור לנתק למי שלא חשמלאי ולא מבין

צריך אולי ניקוי מגעים ללחצני הקודנית

פורסם

הקודנית מצפצפת, כאילו גנבו את האוטו היא לא מאפשרת בכלל לעשות קוד (ניסיתי ללחוץ על כל הכפתורים, ניסיתי ללחוץ חזק, היא לא במצב שאפשר ללחוץ בכלל).

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
הקודנית מצפצפת, כאילו גנבו את האוטו היא לא מאפשרת בכלל לעשות קוד (ניסיתי ללחוץ על כל הכפתורים, ניסיתי ללחוץ חזק, היא לא במצב שאפשר ללחוץ בכלל).

האם עברו 5 דקות מאז שהיא התחילה לצפצפ ?

פורסם

במידה ואני מזמין שגריר מה נחשב למחיר נורמאלי ? (שלא ייקרה לי מקרה המצבר שוב פעם)

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

האם ניתוק של המצבר יכול לעזור ?

כן, הסיבה היחידה שלא עשיתי את זה (מעבר לזה שאני מפגר) כי לא הייתי בטוח ב100% מה לנתק, את ה+ או ה-.

לילה טוב.

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

זו לא קודנית מקורית של ניסאן.

יש לך שם את הציור ניסאן ואז כפתורים 1 עד 4? או שיש גם את הספרה 5?

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

כן, הגיע שגריר, ניתק את המינוס החזיר והניע.

העדפתי לא להיות שם ברגע התשלום אז אני לא יודע כמה עלה.

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• תוכן חדש...