Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4573 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, מדובר בחבר טוב שתלשו לו באכזריות את המראת צד.

האם שווה במקרה זה להפעיל את הביטוח? מדובר באיביזה שנתון 2010 בצבע לבן.

מה יהיה הפיתרון הזול ביותר?

הבנתי שלא כ"כ שווה להפעיל את הביטוח על דבר כזה כי אח"כ הפרמיה תעלה.

אודה לפתרונות.

תודה למגיבים, ליאור

Twincharger Stratified Injection

פורסם

או בפירוקיה או בחנות שמוכרת חלפים תואמים.

ביטוח לדעתי יהיה מיותר להפעיל.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

ביטוח בוודאי לא שווה להפעיל בגלל מראה - גם בגלל עליית הפרמיה וגם בגלל שאני מניח שאתם לא יודעים מי התולש האכזר, וחברך יצטרך לשלם השתתפות עצמית.

האופצייה שאני מציע היא TG חלפים על כביש אזור - הוא מתמחה בחלפים של VAG. עד כמה שאני מעודכן, הוא רק מוכר לך את החלק ולא מרכיב אותו. את זה יצטרך החבר לבצע בעצמו, או להרכיב במוסך כלשהו (זה עדיין ייצא יותר זול מאשר לקנות ולהרכיב במוסך עצמו).

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

• ספונסר פורום
פורסם

דבר עם פירוקיית הרכב TG חלפים. הם מתמחים בחלקי חילוף לרכבים האלו, חדשים או משומשים. אם במקרה יש מראה מרכב כזה בצבע כזה בפירוק - הרווחת. זה יהיה הכי זול.

• תוכן חדש...