Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה באגן השמן?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7918 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

החלפתי עםבחור את הפיאט אונו שלי בפיאט אחרת.אכשיו מה שקרה זה שהיתי אידיוט ולא בדקתי את המנוע,אז לא היה בו שמן.במיקרה אני בודק מתחת לרכב ורואה שחסר לי הפקק של אגן השמן שסוגר את האגן.ממש הרגשתי הקלה מאוד כי פחדתי אולי הלך לי המנוע.הקטע הזה שתאמת היה זמן שנסעו ברכב בלי שמן במנוע ממש ככה ויש רעש כזה מעצן מהמנוע.כמה אתם חושבים יכול לעלות לי לשים בורג באגן וליבדוק אותו במוסך מורשה של פיאט.

אכשיו בעיה נוספת זה כאשר אני בולם אז יש מצב כזה שהרכב שלי גולש כמה סנטימטרים זה אומר אולי שיש לי בעיה בבלימים נכון ממש ככה כשאני במהירות של 70 ככה ולחוץ,אז יש כמו חריכה כזאת.זה ניראה לי בעיה בבלמים כמה דבר כזה יכול לעלות לי???

פורסם

למנוע שלך נגרם נזק ,ככול הנראה נזק חמור שיצריך החלפת מנוע !

אגב האוטו עוד נוסע ?? מוזר ..

בקשר לבלמים ,האוטו גם ככה הולך למוסך ,אז על הדרך הכל ..

JDM :twisted:

פורסם
שלום.

החלפתי עםבחור את הפיאט אונו שלי בפיאט אחרת.אכשיו מה שקרה זה שהיתי אידיוט ולא בדקתי את המנוע,אז לא היה בו שמן.במיקרה אני בודק מתחת לרכב ורואה שחסר לי הפקק של אגן השמן שסוגר את האגן.ממש הרגשתי הקלה מאוד כי פחדתי אולי הלך לי המנוע.הקטע הזה שתאמת היה זמן שנסעו ברכב בלי שמן במנוע ממש ככה ויש רעש כזה מעצן מהמנוע.כמה אתם חושבים יכול לעלות לי לשים בורג באגן וליבדוק אותו במוסך מורשה של פיאט.

אכשיו בעיה נוספת זה כאשר אני בולם אז יש מצב כזה שהרכב שלי גולש כמה סנטימטרים זה אומר אולי שיש לי בעיה בבלימים נכון ממש ככה כשאני במהירות של 70 ככה ולחוץ,אז יש כמו חריכה כזאת.זה ניראה לי בעיה בבלמים כמה דבר כזה יכול לעלות לי???

זה לא היית אתה, שייעצתי לו לבדוק שהפילטר שמן מוברג טוב ושבורג הניקוז קיים ומוברג טוב?

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=49963

תסתקל טוב על התשובה שלי שם ותבכה.

פורסם
זה לא היית אתה, שייעצתי לו לבדוק שהפילטר שמן מוברג טוב ושבורג הניקוז קיים ומוברג טוב?

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=49963

תסתקל (תסתכל) טוב על התשובה שלי שם ותבכה.

אחרי שקראתי את התרד הנ"ל אני ממליץ לבחור לנסוע לאולפן ללמוד קצת עברית ודרך ארץ ..

JDM :twisted:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7918 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...